Osastot

Sisustusmaalit Tiirinkoskelta

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan sisustusmaali kategoriaan! Meiltä löydät laadukkaat ja monipuoliset sisustusmaalit kodin tai tilan sisustuksen uudistamiseen. Valikoimastamme löydät maalit seinille, katoille, paneeleille ja erikoispinnoille, jotka auttavat luomaan juuri sinun toiveidesi mukaisen ilmeen.

Sisustusmaaleillamme on erinomainen peittävyys ja levittyvyys, mikä helpottaa maalaamista ja takaa tasaisen ja upean lopputuloksen. Voit valita runsaasta väripaletistamme juuri ne sävyt, jotka sopivat parhaiten sisustukseesi – olipa kyseessä sitten raikas vaalea sävy, lämmin tumma sävy tai jokin trendikäs väri.

Panostamme tuotteidemme kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen, joten voit luottaa siihen, että maalaamasi pinnat säilyvät kauniina ja siisteinä pitkään. Sisustusmaaleillamme on myös hyvä kulutuskestävyys, joten ne sopivat mainiosti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen, joten verkkokauppamme on helppokäyttöinen ja turvallinen. Voit selata tuotteitamme vaivattomasti ja tehdä tilauksesi muutamalla klikkauksella. Toimitamme maalit nopeasti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi, jotta pääset aloittamaan sisustusprojektisi mahdollisimman pian.

Kalkkimaalit sisustukseen

Kalkkimaalit ovat suosittu valinta sisustusmaalaukseen niiden luonnollisen ja rustiikkisen ilmeen vuoksi. Nämä maalit sisältävät kalkkia, joka antaa niille uniikin mattapinnan ja pehmeän, vanhan ajan tunnelman.

Kalkkimaalit soveltuvat erinomaisesti huonekalujen, seinien, kattojen ja muiden sisustuselementtien maalaukseen, ja ne mahdollistavat monipuoliset tekniikat, kuten petsauksen, vanhennuksen ja siveltimenjälkien korostamisen. Ympäristöystävällisyys ja helppokäyttöisyys tekevät kalkkimaaleista houkuttelevan valinnan kaikille sisustusharrastajille, jotka haluavat luoda yksilöllisen ja luonnonläheisen sisustuksen kotiinsa tai tilaansa.

Sisustusmaali olohuone

Sisustusmaalit olohuoneeseen tarjoavat loistavan mahdollisuuden luoda viihtyisä ja tyylikäs ilmapiiri tähän keskeiseen tilaan kodissa. Olohuone on usein kodin keskipiste, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa, joten sen sisustuksen valinta on tärkeää.

Valikoimasta löytyy monia erilaisia sisustusmaaleja, kuten pehmeitä ja rauhoittavia sävyjä, energisiä värejä tai klassisia neutraaleja. Vaaleat ja hillityt sävyt voivat tehdä olohuoneesta avaran ja valoisan, kun taas tummemmat sävyt luovat lämpöä ja intiimiä tunnelmaa.

Sisustusmaalit mahdollistavat myös erilaisten pintatekniikoiden käytön, kuten struktuurimaalauksen tai seinien korostamisen kontrastiväreillä. Tämä antaa olohuoneelle persoonallista ilmettä ja tekee siitä juuri sinun näköisesi.

Korkealaatuisten sisustusmaalien avulla voit myös varmistaa, että maalipinnat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Tällä tavoin voit nauttia kauniista olohuoneen sisustuksesta vuodesta toiseen ilman huolta maalin kulumisesta tai haalistumisesta.

Valitsemalla oikeat sisustusmaalit olohuoneeseen voit luoda harmonisen ja houkuttelevan tilan, jossa on miellyttävä viettää aikaa ja luoda upeita muistoja läheisten kanssa.

Tummat sisustusmaalit

Tummat sisustusmaalit ovat rohkea ja tyylikäs valinta kodin tai tilan sisustuksessa. Nämä maalit sisältävät syviä ja voimakkaita sävyjä, kuten tummaa sinistä, vihreää, harmaata tai jopa mustaa, ja ne luovat tilaan dramaattisen ilmeen.

Tummat sisustusmaalit voivat tuoda huoneeseen lämpöä, intiimiyttä ja luksusta. Ne toimivat erinomaisesti seinillä, katoilla tai vaikkapa huonekaluissa, ja ne sopivat erinomaisesti moderniin, skandinaaviseen tai perinteiseen sisustustyyliin.

Tummilla sisustusmaaleilla voi myös luoda kontrasteja vaaleampien elementtien kanssa, mikä tekee tilasta visuaalisesti mielenkiintoisemman. Muista kuitenkin, että tummat maalisävyt voivat tehdä huoneesta visuaalisesti pienemmän, joten tilan valaistus ja yleinen sisustus kannattaa huomioida maalivalinnassa.

Kalkkimaali seinään

Kalkkimaalit seinään ovat ihanteellinen valinta, kun halutaan luoda kodikas ja rustiikkinen ilme sisätiloihin. Nämä maalit sisältävät luonnonmukaista kalkkijauhetta, joka antaa seinille kauniin, mattapintaisen ja himmeän sävyn. Kalkkimaalit ovat hengittäviä ja ympäristöystävällisiä, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon myös allergisille ja herkille henkilöille.

Seinäpintojen maalaaminen kalkkimaaleilla mahdollistaa monenlaiset tekniikat, kuten vanhan ajan ilmeen luomisen ja siveltimen jälkien korostamisen. Lopputuloksena on luonnonläheinen ja persoonallinen seinäpinta, joka antaa tilalle lämpöä ja eloa. Kalkkimaalit ovat erityisen suosittuja maalaisromanttisessa, vintage- ja boheemissa sisustustyylissä, mutta ne sopivat myös modernimpiin sisustuksiin tuomaan luonnollista ja aitoa tunnelmaa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!