Osastot

Lelut

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan lelujen verkkokauppaan! Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia leluja, jotka on suunniteltu innostamaan ja ilahduttamaan niin lapsia kuin aikuisiakin. Valikoimamme kattaa monipuolisesti erilaisia lelutyyppejä, joten voit löytää juuri sopivat lelut jokaiselle ikäryhmälle ja mieltymykselle.

Lasten kehitys ja oppiminen ovat keskeisessä roolissa valitessamme leluja verkkokauppaamme. Tarjoamme leluja, jotka tukevat motoristen taitojen kehittymistä, luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja sosiaalisia taitoja. Leluvalikoimamme sisältää esimerkiksi rakenteluleluja, palapelejä, piirustustarvikkeita ja roolileikkeihin sopivia asusteita. Nämä lelut eivät ainoastaan tarjoa hauskaa ajanvietettä, vaan myös edistävät lapsen monipuolista kehitystä.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja kaikki myymämme lelut on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista. Ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit ja ovat testattu kestävyyden sekä lapsiturvallisuuden varmistamiseksi. Näin voit huoletta antaa lelut lapsilleen tietäen, että he leikkivät turvallisilla ja luotettavilla tuotteilla.

Valikoimastamme löydät myös klassikkoleluja, jotka tuovat nostalgiaa sekä vanhemmille että isovanhemmille. Näillä leluilla on erityinen paikka sydämissämme, ja ne välittävät sukupolvien välistä iloa ja yhteenkuuluvuutta.

Tiirinkosken tehtaan lelujen verkkokauppa on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta laatua, iloa ja hyötyä. Tutustu valikoimaamme, löydä sopivat lelut perheesi pienimmille ja anna leikkien rikastuttaa arkeanne. Kiitos, kun valitset meidät osaksi leikkejänne ja kasvuanne!

Vauvan lelut

Tarjoamme huolella valittuja ja turvallisia leluja, jotka ovat suunniteltu tukemaan vauvojen varhaista kehitystä ja oppimista. Valikoimastamme löydät pehmeitä nukkeja, värikkäitä aktiviteettileluja, ensileluja ja muita innostavia vaihtoehtoja.

Vauvan kehittyessä motoriikka ja aistit heräävät eloon, ja lelut voivat olla arvokkaita työkaluja tässä vaiheessa. Pehmeät nuket tarjoavat lohtua ja mahdollisuuden harjoitella empatiaa, kun taas värikkäät aktiviteettilelut stimuloivat aisteja ja auttavat hienomotoristen taitojen kehittymisessä. Ensilelut taas ovat täydellisiä tutkittaviksi ja purtaviksi, kun vauvan ensimmäiset hampaat puhkeavat.

Turvallisuus on meille ykkösprioriteetti, ja kaikki vauvan lelut on valmistettu myrkyttömistä ja kestävistä materiaaleista. Ne on suunniteltu vauvan pieniä käsiä ja suuta ajatellen, jotta leikistä voi nauttia huoletta.

Lelut netistä

Ostaminen verkossa on nopeaa ja kätevää, ja voit tehdä ostoksia milloin tahansa päivästä riippumatta. Lisäksi tarjoamme yksityiskohtaisia kuvia ja tietoja jokaisesta lelusta, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ostoksesi suhteen. Verkkokauppamme on suunniteltu siten, että voit löytää juuri ne lelut, jotka sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Turvallisuus on meille tärkeää myös verkkokaupassa, ja käytämme parhaita käytäntöjä varmistaaksemme henkilötietojesi suojan. Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, tietäen että tietosi ovat turvassa.

Lasten pehmolelut

Lasten pehmolelut tarjoavat lohtua, seuraa ja mahdollisuuden roolileikkeihin. Ne ovat uskollisia kumppaneita lapsille päivisin ja öisin, ja niiden hellävarainen läsnäolo tuo turvaa ja iloa. Valikoimamme kattaa erilaiset eläinystävät, hahmot suosituista satuista ja animaatioista sekä perinteiset klassikkolelut.

Jokainen Tiirinkosken tehtaan pehmolelu on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista, jotka ovat turvallisia ja kestäviä. Ne on suunniteltu kestämään hellää leikkiä ja halaamista sekä täyttämään tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Voit huoletta antaa pehmolelut lapsellesi tietäen, että ne ovat paitsi suloisia myös turvallisia leikkikavereita.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri se täydellinen pehmolelu, joka sulattaa sydämesi tai valloittaa lapsesi mielikuvituksen. Kiitos, kun valitset Tiirinkosken tehtaan laadukkaat pehmolelut osaksi leikkejä ja tarinoita!

Pienet pehmolelut

Pienet pehmolelut tarjoavat suuren määrän iloa kompaktissa koossa. Ne sopivat hyvin lapsen käsiin ja ovat täydellisiä matkakumppaneita. Voit valita suosikkieläimesi, hahmon suosikkisarjasta tai vaikkapa perinteisen pehmopupun. Pehmoleluista voi tulla erityisiä ystäviä, jotka kulkevat mukana kaikkialla ja jakavat ilot ja surut.

Jokainen Tiirinkosken tehtaan pieni pehmolelu on valmistettu laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Pehmeät pinnat ja hellät yksityiskohdat tekevät niistä haluttuja kumppaneita leikkeihin ja lepohetkiin. Voit luottaa siihen, että valikoimamme pehmolelut ovat turvallisia ja kestäviä valintoja.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!