Osastot

Takit

Näytetään kaikki 21 tulosta

Naisten takit netistä Tiirinkosken Tehtaalta!

Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäitä, laadukkaita ja monipuolisia takkeja naisille eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Olipa etsimäsi sitten kevyt kevätkuori, lämmin talvitakki tai tyylikäs syystakki, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Katso ihana valikoima, josta löytyy naisten takit netistä!

 1. Tyylit ja mallit: Naisten takit -kategoriastamme löydät lukuisia erilaisia tyylejä ja malleja, jotka sopivat eri mieltymyksiin ja tarpeisiin. Valikoimassamme on muun muassa klassisia trenssejä, sporttisia retkeilytakkeja, tyylikkäitä villakankaisia takkeja sekä rentoja parkatakkeja.
 2. Materiaalit ja laatu: Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja valitsemme takkien materiaalit huolella. Käytämme vain korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja, joten voit luottaa takkien kestävyyteen ja käyttömukavuuteen.
 3. Vuodenaikaan sopivat takit: Tarjoamme takkeja eri vuodenaikoihin, jotta voit valita juuri sinulle sopivan takin sääolosuhteiden mukaan. Löydät meiltä kevyitä tuulitakkeja kesäksi, lämpimiä untuvatakkeja talveksi ja välikausitakkeja kevääseen ja syksyyn.
 4. Koot ja istuvuus: Naisten takit -kategoriasta löytyy eri kokoja ja istuvuuksia, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan takin. Lisäksi saatamme tarjota joissain malleissa myös eri pituusvaihtoehtoja, jotta voit valita takin pituuden omien mieltymystesi mukaisesti.
 5. Värit ja design: Panostamme takkiemme designiin ja tarjoamme monipuolisen värivalikoiman, jotta voit löytää takin, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi ja pukeutumiseesi.
 6. Käytännölliset ominaisuudet: Monissa takkiemme malleissa on käteviä ominaisuuksia, kuten vetoketjullisia taskuja, irrotettavia huppuja ja säädettäviä hihansuita, jotka tekevät takista entistäkin toimivamman ja mukavamman käyttää.

Naisten bleiserit

Tarjoamme myös tyylikkäitä ja monipuolisia bleisereitä naisille, jotka sopivat täydellisesti niin töihin, juhliin kuin arkikäyttöönkin. Bleiserit ovat klassisia vaatekappaleita, jotka tuovat asuun eleganttia ilmettä ja viimeisteltyä tyyliä.

 1. Tyylit ja leikkaukset: Naisten bleisereiden valikoimastamme löydät erilaisia tyylejä ja leikkauksia, jotka korostavat eri vartalotyyppejä. Tarjoamme muun muassa perinteisiä ja istuvia bleisereitä, rennompia oversized-malleja sekä vyötäröltä kaventuvia bleisereitä, jotka tuovat naisellista siluettia.
 2. Laadukkaat materiaalit: Laatu on meille tärkeää, ja valitsemme bleisereihimme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja. Käytämme esimerkiksi laadukasta villa-polyesteri-sekoitetta, joka tekee bleisereistämme kestäviä ja helppohoitoisia.
 3. Värit ja kuosit: Bleisereidemme värivalikoima on laaja, ja löydät meiltä niin klassiset sävyt, kuten musta, harmaa ja navy, kuin trendikkäämmät ja pirteämmät värit. Tarjoamme myös erilaisia kuoseja, kuten ruutuja, raidallisia ja yksivärisiä vaihtoehtoja.
 4. Monikäyttöisyys: Bleiserit ovat erittäin monikäyttöisiä vaatekappaleita, jotka sopivat eri tilaisuuksiin. Yhdistä bleiseri siistiin housupukuun töihin, piristä sillä rentoa arkiasua tai käytä sitä juhlapukeutumisen viimeistelyssä. Bleiseri on myös helppo kerrostaa erilaisten asujen kanssa, jolloin voit luoda vaihtelevia ja persoonallisia kokonaisuuksia.
 5. Yksityiskohdat: Panostamme bleiseriemme yksityiskohtiin, kuten hienovaraisiin napituksiin, tyylikkäisiin vuorituksiin ja huolella viimeisteltyihin saumoihin. Nämä elementit tekevät bleisereistämme erityisen hienostuneita ja istuvuudeltaan miellyttäviä.
 6. Mukavuus ja istuvuus: Vaikka bleiserit tunnetaan tyylikkäistä ulkomuodoistaan, haluamme varmistaa myös niiden mukavuuden. Valitsemallamme leikkauksella ja joustavilla materiaaleilla pyrimme tarjoamaan bleisereitä, jotka tuntuvat miellyttäviltä päällä koko päivän.

Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät naisten bleiserit, jotka sopivat eri tilanteisiin ja tyyleihin. Tutustu valikoimaamme ja valitse uusi luottobleiseri vaatekaappiisi, joka täydentää tyyliäsi ja antaa asullesi elegantin ja ammattimaisen ilmeen. Tervetuloa ostoksille!

Naisten takit talveen ja kesään – Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta!

 1. Talvitakit: Valikoimastamme löydät laadukkaat ja lämpimät talvitakit, jotka pitävät sinut suojassa kylmiltä säiltä. Tarjoamme talviturkkeja, joissa on eristävä untuva- tai tekokuitutäyte, joka pitää sinut lämpimänä talven viimassa. Valittavanasi on myös tyylikkäitä parkatakkeja, jotka ulottuvat reisiin asti, tarjoten hyvän suojan viimaa vastaan. Talvitakkejamme on saatavilla eri väreissä ja tyyleissä, joten löydät helposti itsellesi sopivan takin.
 2. Kesätakit: Kesätakkejamme ovat kevyempiä ja hengittävämpiä, jotka sopivat lämpimämpiin sääolosuhteisiin. Tarjoamme kevyitä tuulitakkeja ja ohuita sadetakkeja, jotka pitävät sinut suojassa kevyiltä sateilta ja tuulilta. Valikoimastamme löydät myös tyylikkäitä bleisereitä ja bomber-takkeja, jotka täydentävät kesätyylisi rennolla eleganssilla. Kesätakkejamme on saatavilla eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.
 3. Laatu ja mukavuus: Laatu ja mukavuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja valitsemme takkiemme materiaalit huolella. Talvitakkeissamme on lämpöä eristävät vuoritukset ja korkealaatuiset ulkomateriaalit, kun taas kesätakeissamme käytämme kevyempiä ja hengittäviä kangasvaihtoehtoja. Haluamme tarjota takkeja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tuntuvat miellyttäviltä päällä.
 4. Tyyli ja monipuolisuus: Tarjoamme naisten takkeja eri tyyleissä ja väreissä, jotta voit valita takin juuri oman tyyliisi sopivaksi. Olit sitten etsimässä klassista, sporttista tai trendikästä takkia, meiltä löydät vaihtoehtoja eri mieltymyksiin. Tyylikkäät talvitakkimme pitävät sinut lämpimänä ja tyylikkäänä, kun taas kesätakkimme täydentävät kesäasusi rennolla eleganssilla.

Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät naisten talvitakit ja kesätakit, jotka sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin ja tilanteisiin. Tutustu valikoimaamme ja valitse takit, jotka täydentävät pukeutumisesi ja pitävät sinut tyytyväisenä vuoden ympäri! Tervetuloa ostoksille!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!