Yrityslahja

Etsitkö yrityslahjaa?

Varaa omasi nyt!

Etsitkö jotain erityistä ja muistettavaa yrityslahjaksi? Tiirinkosken Tehtaan laadukkaat liikelahjat tarjoavat täydellisen ratkaisun! Tutustu valikoimaamme ja yllätä asiakkaasi, yhteistyökumppanisi tai työntekijäsi uniikeilla lahjoilla.

Liikelahja
Tiirinkosken Tehtaan jouluglögit ovat erinomainen pieni yrityslahja

Valitse

Liikelahja
Liikelahja
Liikelahja

Parhaat liikelahjat

Ainutlaatuiset ja kotimaiset liikelahjat Tiirinkoskelta juuri sinun tarpeisiin!

Yrityslahja tiirinkoskelta

Miksi yrityslahjaan kannattaa panostaa?

Yrityslahjaan panostaminen voi olla erinomainen tapa vahvistaa liikesuhteita ja luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Harkittu ja laadukas yrityslahja osoittaa arvostusta asiakasta tai yhteistyökumppania kohtaan, mutta sama pätee myös omiin työntekijöihin. On tärkeää muistaa heidät onnistumisista ja saavutuksista.

Hyvin valittu lahja voi lisäksi vahvistaa brändi-imagoa ja tuoda esiin yrityksesi persoonallisuutta. Se on mahdollisuus antaa jotain ainutlaatuista ja muistettavaa, joka erottuu massasta.

Kokonaisuudessaan yrityslahja on investointi suhteiden vahvistamiseen, maineeseen ja pitkäaikaiseen menestykseen, mikä tekee siitä panostamisen arvoisen.

Pienet liikelahjat

Lakrids By Bulow

Valitse upea karkkilaatikko täynnä herkullisia makuelämyksiä tai tunnelmallinen Tiirinkosken Glögi, joka lämmittää mieltä ja kehoa. Voit myös valita tyylikkään suklaarasian, joka ilahduttaa jokaista makean ystävää läpi vuoden. Yhdessä tai yksinään näistä ihanista tuotteista saa upean liikelahjan.

Tiirinkosken Tehdas panostaa myös kauniiseen paketointiin, joten voit olla varma, että lahjasi vastaanottaja saa lahjan tyylikkäästi ja huolella viimeisteltynä.

Tee vaikutus kumppaneihin tai työntekijöihin pienellä, mutta unohtumattomalla lahjalla!
Tilaa nyt ja anna liikekumppaneillesi tai tiimillesi lahja, joka jää mieleen.

Tiirinkosken jouluglögi on ainutlaatuinen yrityslahja

Kotimaiset liikelahjat

Tiirinkosken Tehtaan jouluglögi on viehättävä ja ainutlaatuinen lahja kotimaisuuden korostamiseen, kun halutaan muistaa kumppaneita ja työntekijöitä.

Tiirinkoskelta löytyy monia muitakin ihastuttavia tilan omia tuotteita, kuten uniikkia tilan omaa kahvia ja monipuolisia herkkuja, jotka tuovat esiin kotimaisuuden ja paikallisuuden arvoja.

Tällainen huolella valittu liikelahja ei ainoastaan ilahduta vastaanottajia, vaan myös korostaa yrityksesi sitoutumista kotimaiseen tuotantoon ja laatuun. Se on tapa viestiä arvostuksesta samalla osoittaa kotimaisuuden merkitystä.

Näin ollen kotimaiset liikelahjat voivat toimia tehokkaana keinona vahvistaa suhteita ja rakentaa positiivista brändikuvaa.

Laadukkaat liikelahjat

Tiirinkosken Tehtaan liikelahjat ovat laatua parhaimmillaan – täydellinen tapa tehdä vaikutus asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin tai omiin työntekijöihin. Yhdistämme huolella valitut, laadukkaat tuotteet rennon tyylikkääseen paketointiin, jotta lahja olisi yhtä nautinnollinen saada kuin antaa.

Tilan omat tuotteet ovat ehdottomasti aarteita omassa luokassaan. Uniikki tilan oma kahvi tarjoaa makumatkan suoraan Tiirinkosken tiluksille, ja valikoimamme muut herkulliset tuotteet ovat kuin paikallista tunnelmaa purkissa. Nämä lahjat eivät ole vain lahjoja – ne ovat elämyksiä, jotka jäävät mieleen.

Oli kyseessä sitten kiitollisuudenosoitus yhteistyöstä tai piristysruiske oman tiimin kesken, Tiirinkosken Tehtaan liikelahjat eivät petä odotuksia. Laadukas, ainutlaatuinen ja paikallisuutta korostava – nämä lahjat kertovat tarinaa ja jättävät lämpimän muiston pitkäksi aikaa. Valitse Tiirinkoski, kun haluat lahjoittaa enemmän kuin pelkän paketin, haluat lahjoittaa elämyksen.

Kauneimmat joulupaketit tiirinkoskelta

Tilaa oma yrityslahjasi

Voit jättää tietosi tähän tai ottaa meihin suoraan yhteyttä yrityslahjojen osalta.
Olemme yhteydessä muutaman arkipäivän aikana ja kerromme lisää yrityslahjavaihtoehdoistamme!
Kerro lyhyesti minkälaista yrityslahjaa olet etsimässä, niin osaamme heti tarjota sopivia vaihtoehtoja juuri sinulle.

040 1562119

Tavoitettavissa arkisin 11:00 – 18:00

Osoite: Haantie 5, 13500 Hämeenlinna

Sposti: cafe@tiirinkoskentehdas.fi

Henkilökohtaista palvelua ja kaunista paketointia – Tiirinkoski huolehtii jokaisesta yksityiskohdasta

Tiirinkosken Tehtaan ainutlaatuinen lähestymistapa ulottuu tuotteiden laadusta myös henkilökohtaiseen palveluun ja huolelliseen paketointiin. Asiakkaat voivat odottaa saavansa yksilöllistä ja omistautunutta palvelua joka askeleella. Tiirinkoski ei ole vain tuotemerkki, vaan se edustaa sitoutumista tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista kokemusta alusta loppuun.

Huolella ja rakkaudella pakatut lahjat ovat osa Tiirinkosken Tehtaan taikaa. Jokainen yrityslahja, oli se sitten suuri tai pieni, paketoidaan kauniisti sesongin mukaan. Tämä ei ole vain visuaalinen silaus, vaan osa lahjan arvoa. Kauniisti paketoitu lahja luo odotuksen ja ilon hetken, joka alkaa jo ennen lahjan avaamista. Tiirinkoski huolehtii jokaisesta yksityiskohdasta, jotta lahja olisi muisto, joka säilyy.

Henkilökohtainen palvelu, joka tekee vaikutuksen

Tiirinkosken Tehtaalla panostetaan henkilökohtaiseen palveluun. Ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan sinua valitsemaan juuri oikean lahjan liiketoimintasi tarpeisiin. Haluamme varmistaa, että jokainen lahja kertoo tarinan ja välittää ajatuksesi vastaanottajalle. Yksilöllinen palvelu on avain siihen, että lahja on juuri sellainen kuin sen pitääkin olla.

Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja henkilökohtainen palvelu ovat meille sydämen asia. Olipa kyseessä räätälöity yrityslahja tai henkilökohtainen tilaus, Tiirinkoski panostaa siihen, että jokainen kohtaaminen jättää positiivisen muiston.

Kaunista paketointia – Sesongin hengessä

Liikelahjan visuaalinen ilme on osa sen vaikutusta. Tiirinkoski panostaa siihen, että jokainen liikelahja paketoidaan kauniisti ja huolellisesti. Paketointi suunnitellaan aina sesongin hengessä, tuoden esiin juuri oikean tunnelman ja lämmön.

Kun avaat Tiirinkosken Tehtaan kauniisti pakatun lahjan, aistit välittömän tunnelman lumoavan sinut. Kätesi kohtaavat ensin kiiltävän, huolella valitun lahjapaketin, joka tuntuu sormissasi sileältä ja ylelliseltä. Kun vedät lahjan ulkokuoren hitaasti auki, paljastuu tuoksu – se on kuin sekoitus vastapoimittuja metsänmarjoja ja lämpimiä mausteita, jotka kutittavat nenääsi lempeästi.

Kun avaat lahjalaatikon, paljastuu sen sisältö, joka on kuin visuaalinen yllätysjuhla. Herkulliset herkut, houkuttelevat tuoksut ja kauniisti asetellut yksityiskohdat tempaavat sinut hetkeksi pois arjesta. Tämä visuaalinen elämys on kuin matka toiseen maailmaan, missä jokainen yksityiskohta on harkittu ja kauneus piilee jokaisessa kerroksessa.

Yksilöllisyyttä jokaisessa lahjassa

Jokainen liikelahja on Tiirinkoskella yksilöllinen projekti. Henkilökohtainen palvelu ja kaunis paketointi luovat lahjasta enemmän kuin tuotteen – ne tekevät siitä kokemuksen. Liikelahjat ovat tapa viestiä arvostuksesta ja huolenpidosta, ja Tiirinkoski varmistaa, että tämä viesti välittyy kauttaaltaan.

Tiirinkosken Tehtaan yksilöllisyys ilmenee myös siinä, miten lahjat voidaan räätälöidä erityistilanteisiin ja sesonkeihin. Olipa kyseessä sitten pieni liikelahja, työntekijöiden palkitseminen tai liiketoiminnan merkkipaalun juhlistaminen, lahjat personoidaan aina tapahtumaan sopiviksi. Jokainen paketti on huolella kääritty, tuoden esiin yksilöllisen kosketuksen, joka tekee lahjasta unohtumattoman. Yksilöllisyys Tiirinkosken Tehtaan lahjoissa ei ole pelkästään valikoiman rikkautta, vaan se on lupaus antaa lahja, joka kertoo enemmän kuin tuhannet sanat ja jättää pysyvän jäljen saajan sydämeen.

Valitse Tiirinkoski – Valitse yksilöllinen ja unohtumaton liikelahja

Kun etsit liikelahjaa, joka erottuu massasta ja jättää unohtumattoman vaikutuksen, valinta on selvä – valitse Tiirinkoski. Tiirinkosken Tehtaan tarjoamat yksilölliset ja laadukkaat liikelahjat eivät ole vain lahjoja; ne ovat kokemuksia, tarinoita ja huolella valittuja hetkiä, jotka kertovat vastaanottajalle arvostuksestasi. Jokainen lahja on kuin taidokas käsityö, huokuva ainutlaatuisuutta ja laatua.

Tiirinkoski ei tarjoa vain tuotteita, vaan kokonaisvaltaisen elämyksen, joka alkaa henkilökohtaisesta palvelusta, jatkuu yksilöllisesti valittujen lahjojen kautta ja huipentuu kauniiseen paketointiin. Valitsemalla Tiirinkosken Tehtaan liikelahjan et valitse pelkästään tuotetta, vaan annat lahjan, joka viestii ajatuksella, omistautumisella ja yksilöllisellä huolenpidolla.

Kun haluat liikelahjan, joka tekee vaikutuksen, muista valita Tiirinkosken Tehtaan ainutlaatuinen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Jokainen lahja on enemmän kuin vain lahja – se on tarina, huolenpitoa ja ainutlaatuinen hetki. Valitse Tiirinkoski, kun haluat antaa enemmän kuin pelkkää tavaraa – haluat antaa elämyksen. Pyydä tarjous liikelahjoillesi nyt!