Osastot

Siivous

Näytetään tulokset 1–24 / 36

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan Siivous-osastolle! Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia siivoustuotteita, jotka tekevät kotisi tai työympäristösi ylläpidosta helppoa ja vaivatonta. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät siivouksesta miellyttävää ja tehokasta.

Siivouksen ammattilaisille ja kotikäyttäjille suunnattu valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan peruspuhdistuksesta erikoistilanteisiin. Laadukkaat mopit, harjat ja liinat varmistavat lattian ja pintojen puhtauden, kun taas imurit ja pölynimuritarvikkeet auttavat pitämään ilman raikkaana ja allergiat loitolla. Valikoimastamme löydät myös ympäristöystävälliset vaihtoehdot niille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään samalla kun pitävät ympäristönsä siistinä.

Siivous ei rajoitu ainoastaan lattioihin ja pintoihin – meillä on myös tarvikkeet ikkunanpesuun, tekstiilien hoitoon ja keittiön kunnossapitoon. Olitpa sitten ammattilainen tai vasta-alkaja siivoushommissa, me autamme sinua löytämään juuri oikeat tuotteet tarpeisiisi. Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina opastamaan sinua valintojesi tekemisessä ja antamaan vinkkejä tehokkaaseen siivoukseen.

Tiirinkosken tehtaan Siivous-osasto on sitoutunut tarjoamaan sinulle laadukkaita tuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on tehdä siivous vaivattomaksi ja tulokselliseksi kokemukseksi, jotta voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta ympäristöstä ilman stressiä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tekemään siivouksesta iloista hommaa Tiirinkosken tehtaan verkkokaupassa!

Ekologiset pesuaineet

Valikoimastamme löydät ekologisia pesuaineita eri tarkoituksiin – olipa kyseessä sitten yleispuhdistus, astianpesu, pyykinpesu tai pintojen hoito. Tuotteemme on valittu huolella, jotta voit siivota tehokkaasti ilman haitallisia kemikaaleja ja ympäristölle haitallisia aineita. Kestävät pakkaukset ja biohajoavat aineosat ovat keskeisiä piirteitä valikoimassamme.

Ekologiset pesuaineemme eivät ainoastaan suojele ympäristöä, vaan ne myös tarjoavat erinomaisia puhdistustuloksia. Olipa kyseessä vaikean tahran poistaminen tekstiileistä tai keittiön pintojen desinfiointi, voit luottaa siihen, että valitsemasi pesuaine tekee tehtävänsä tehokkaasti ja turvallisesti.

Tiedämme, että yhä useammat ihmiset arvostavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kotinsa puhdistuksessa. Siksi olemme koonneet valikoimaamme monipuolisesti erilaisia tuotteita, jotta voit valita juuri ne pesuaineet, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi ja arvoihisi.

Pesuaineet netistä

Verkkokaupastamme löydät pesuaineet moniin eri käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä yleispuhdistus, astianpesu, ikkunanpesu, pyykinpesu tai erikoistilanteisiin soveltuvat pesuaineet, meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja. Voit selata tuotteitamme kätevästi ja löytää tarvitsemasi tuotteet muutamalla klikkauksella.

Tiedämme, että pesuaineiden valinta voi olla haastavaa, kun vaihtoehtoja on paljon. Siksi tarjoamme kattavat tuotekuvaukset ja tiedot, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä. Lisäksi asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kysymyksissäsi ja antamaan neuvoja oikean tuotteen valitsemisessa.

Meille on tärkeää tarjota sinulle helppo ja vaivaton tapa hankkia pesuaineita verkosta. Siksi olemme panostaneet käyttäjäystävälliseen verkkokauppa-alustaan, jossa voit selata tuotteita, lisätä ne ostoskoriin ja suorittaa turvallisen maksun muutamassa vaiheessa. Näin ostat pesuaineet netistä helposti!

Kodin puhdistusaineet Tiirinkosken Tehtaalta!

Kodin puhdistusaineet -valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan peruspuhdistuksesta vaativampiin tehtäviin. Olipa kyseessä lattian, pöytäpintojen, kylpyhuoneen tai keittiön puhdistus, meiltä löydät tehokkaat tuotteet, jotka helpottavat työtäsi. Valikoimastamme löydät myös erikoistuotteita, kuten tahransyöjät ja desinfiointiaineet, jotka auttavat sinua käsittelemään vaikeampiakin haasteita.

Ymmärrämme, että puhdistusaineiden valinta voi olla hankalaa, kun vaihtoehtoja on runsaasti. Siksi tarjoamme kattavat tuotetiedot ja käyttöohjeet, joiden avulla voit tehdä oikean valinnan. Lisäksi asiantunteva asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi ja antamaan vinkkejä tehokkaaseen puhdistukseen.

Laatu ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Siksi valikoimamme koostuu tunnetuista ja luotettavista tuotemerkeistä, jotka ovat tehokkaita ja samalla turvallisia sekä sinulle että ympäristölle. Voit luottaa siihen, että valitessasi Tiirinkosken tehtaan Kodin Puhdistusaineita, saat parhaan mahdollisen puhdistustuloksen ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Tervetuloa selailemaan valikoimaamme ja tekemään puhdistuksesta miellyttävää ja vaivatonta hommaa laadukkaiden puhdistusaineidemme avulla. Tiirinkosken tehtaan kodin puhdistusaineet ovat apunasi puhtaamman ja viihtyisämmän kodin ylläpitämisessä!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!