Osastot

Laukut ja kassit

Näytetään kaikki 24 tulosta

Laukut ja kassit jokaiselle naiselle Tiirinkosken Tehtaalta

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokauppaan! Täällä tarjoamme laajan valikoiman laukkuja ja kasseja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Olipa etsimässäsi laukkua sitten arkeen, juhlaan tai matkustamiseen, meillä on varmasti jotain jokaiseen tarpeeseen. Laukut ja kassit ovat laadukkaita ja tuovat käytännöllisyyttä arkeen.

Laukut

Laukkuihimme kuuluu monenlaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja tilaisuuksiin. Tarjoamme esimerkiksi käsilaukkuja, olkalaukkuja ja muita kivoja kesälaukkuja. Voit valita laukuista useista eri materiaaleista, kuten nahasta, kangas- tai keinomateriaaleista, riippuen omista mieltymyksistäsi.

Naisten laukut

Naisten laukut ovat olennainen osa monien naisten pukeutumista ja tyyliä. Ne eivät ainoastaan toimi käytännöllisenä säilytysratkaisuna, vaan myös korostavat persoonallisuutta ja täydentävät asuja eri tilanteisiin. Naisten laukkujen kategoria tarjoaa laajan valikoiman eri malleja, tyylejä ja kokoja, jotta jokainen nainen voi löytää juuri omanlaisensa laukun. Käsilaukut ovat yksi suosituimmista naisten laukkutyypeistä. Ne ovat usein pienempiä ja tarkoitettu pitämään mukana vain välttämättömät tavarat, kuten avaimet, puhelin ja lompakko. Käsilaukut ovat käteviä erityisesti juhlallisemmissa tilaisuuksissa tai silloin, kun halutaan kevyt ja tyylikäs laukku mukaan.

Olkalaukut ovat toinen suosittu vaihtoehto. Ne ovat käteviä arkipäivän käytössä, koska ne voidaan ripustaa olalle ja pitää kädet vapaana. Olkalaukut tarjoavat yleensä enemmän tilaa kuin käsilaukut ja niihin mahtuu useampia tarvikkeita, kuten kosmetiikkaa, avaimia, lompakko, kannettava tietokone tai kirjat. Olkalaukkuja on erilaisia muotoja ja kokoja, joten voit valita sellaisen, joka sopii omaan tyyliisi ja tarpeisiisi parhaiten.

Naisten laukkujen valikoimassa on myös erilaisia materiaaleja, kuten nahka, kangas, tekokuitu ja muut luonnonmateriaalit. Jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa ja ulkonäkönsä, joten voit valita laukun, joka sopii parhaiten omaan tyyliisi ja tarpeisiisi. Olit sitten etsimässä arkeen sopivaa laukkua, juhlavaa asustetta tai matkalle tarvittavaa tilavaa laukkua, naisten laukut tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen. Valitse laukku, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja joka tuntuu sinulle käytännölliseltä ja tyylikkäältä.

Laukut netistä

Meidän verkkokaupastamme ostaminen on helppoa ja kätevää. Voit selata eri laukkumalleja, vertailla niiden ominaisuuksia ja hinnat ja tehdä ostoksen suoraan verkossa. Tarjoamme myös turvalliset maksutavat ja nopean toimituksen, jotta saat uuden laukkusi nopeasti ja vaivattomasti.

Naisten kassit

Naisten kassit ovat erinomainen valinta silloin, kun tarvitset käytännöllistä ja tyylikästä säilytysratkaisua päivittäisiin tarvikkeisiin. Käsilaukun tapaan naisten kassit tarjoavat helpon tavan pitää mukana tarvittavat tavarat, mutta ne ovat yleensä hieman suurempia ja monipuolisempia käyttötarkoituksessaan.

Olkalaukut ovat yksi suosittu vaihtoehto naisten kasseissa. Ne ovat käteviä, koska ne voidaan ripustaa olalle ja jättää kädet vapaiksi. Olkalaukut tarjoavat yleensä enemmän tilaa kuin käsilaukut ja niissä on usein käytännöllisiä lokeroita ja taskuja, jotta tavaroiden järjestäminen on helppoa. Olkalaukut sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön, työmatkoille tai kaupungille lähtemiseen.

Käsimatkatavaralaukut ovat toinen suosittu naisten kassien tyyppi, erityisesti matkustamista varten. Nämä laukut ovat suunniteltu mukailemaan käsimatkatavarakoossa olevien sääntöjä ja tarjoamaan tarpeeksi tilaa tärkeimmille matkatavaroille, kuten vaatteille, kosmetiikalle ja elektroniikalle. Käsimatkatavaralaukut ovat yleensä kestäviä ja varustettu pyörillä ja vetokahvalla, jotta niitä on helppo kuljettaa lentokentällä.

Kangaskassit ovat suosittuja valintoja niille, jotka arvostavat ekologisuutta ja kestävyyttä. Ne ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto muovikasseille ja voivat olla monikäyttöisiä ostoskasseja tai kevyitä arkikasseja. Kangaskassit ovat usein koristeltuja kauniilla kuvioilla ja väreillä, ja ne ovat helppo taitella ja säilyttää mukana tarvittaessa. Naisten kassit tulevat eri muodoissa, kokoissa ja materiaaleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan tyylin ja tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Olipa sitten kyseessä tyylikäs iltakassi, käytännöllinen työkassi tai matkakassi, naisten kassit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen. Valitse kassi, joka sopii omaan tyyliisi ja tarpeisiisi, ja pidä kaikki tärkeät tavarat käden ulottuvilla.

Kangaskassit

Jos etsit ekologista ja kestävää vaihtoehtoa, tutustu kangaskassien valikoimaamme. Kangaskassit ovat käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja muovikasseille. Tarjoamme erilaisia kokoja, värejä ja kuvioita kangaskasseissa, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Tiirinkosken tehtaan verkkokauppa tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia laukkuja ja kasseja erilaisiin tarpeisiin. Oli sitten etsimässäsi laukku sitten tyylikäs asuste, käytännöllinen työkumppani tai matkakumppani, löydät meiltä varmasti sopivan vaihtoehdon. Tutustu valikoimaamme ja tilaa suosikkisi helposti verkosta!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!