Osastot

Brooklyn Candle Studio

Näytetään tulokset 1–24 / 27

Brooklyn Candle Studio – Valoa ja tunnelmaa Brooklynista

Brooklyn Candle Studio on ainutlaatuinen merkki, joka luo valoa ja tunnelmaa suoraan Brooklynilta. Yhdistävä tekijä kaikissa Brooklynin tuotteissa on huolella valittu design ja laadukkaat materiaalit. Tämä kategoriaesittely esittelee Brooklyn Candle Studion ja sen valikoiman, johon kuuluvat paitsi kynttilät myös tuoksukynttilät ja diffuuserit.

Brooklyn Candle Studio – Tunnelmallisia hetkiä

Brooklyn Candle tarjoaa laajan valikoiman kynttilöitä, joiden kauneus ja tunnelma luovat ainutlaatuisen atmosfäärin kotiin tai mihin tahansa tilaan. Perinteisten kynttilöiden lisäksi Candle Studion valikoimasta löydät myös tuoksukynttilät, jotka täyttävät ympäristön ihanilla tuoksuilla. Näillä tuotteilla voit luoda tunnelmaa jokaiseen tilanteeseen ja tilaan.

Jos kaipaat vaihtoehtoa kynttilöille, tämä merkki tarjoaa myös diffuusereita. Diffuuserit ovat loistava tapa levittää miellyttävää tuoksua tasaisesti ympäristöön, ja ne tarjoavat pitkäkestoisen tuoksuelämyksen. Olipa valintasi sitten kynttilät, tuoksukynttilät tai diffuuserit, Brooklyn Candle Studion tuotteet ovat tarkkaan harkittuja ja huolella valmistettuja, jotta voit nauttia kauniista valosta ja ihanista tuoksuista kotona tai missä tahansa haluat luoda tunnelmaa.

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaan Brooklyn Candle osastolle, josta löydät ihanimmat tuoksut ja rentouttavat hetket kotona!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!