Voimassa 10.10.2023 alkaen

Tiirinkosken Tehdas 3261394-4

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankkimaksuilla sekä useimmilla luottokorteilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia!

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kolmesta- seitsemään (3-7) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.

Toimitustapa ja toimituskulut

Nouto postista

7,50 € (enintään 2kg)

10,00 € (enintään 10kg)

20,00 € (enintään 30kg)

Postin kotiinkuljetus

20€

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

Matkahuollon Lähellä-paketti

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi gsm-numerosi.

7,50 € (enintään 2kg)

10,00 € (enintään 10kg)

20,00 € (enintään 30kg)

Matkahuollon kotiinkuljetus

20€

Matkahuolto kuljettaa pakettisi myös suoraan kotiovellesi sovittuna ajankohtana.

Annathan tilauksen yhteydessä puhelinnumeron. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä lähettäjän antamaan matkapuhelinnumeroon, tai numeron puuttuessa kirjeellä. Ilmoitus voidaan lähettää sähköpostitse silloin, kun paketin noutopaikka on Matkahuolto tai Matkahuolto-asiamies. Siwaan, Valintataloon, Euromarketiin tai muuhun Pakettipisteeseen saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimituksista, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse info@tiirinkoskentehdas.fi tai puhelimitse 0400 482321.

Lähetykset voidaan myös noutaa veloituksetta myymälästämme. Lähetämme sähköpostitse tai tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Haluamme säästää luontoa, joten pakkaamme lähetykset pääosin kierrätyslaatikoihin.

Verkkokauppatilausten vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi sekä kopio Tiirinkosken Tehtaan tilausvahvistuksesta.

Palauttaminen on asiakkaalle maksullista.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (Mikäli olet tilannut noudon myymälästä, lasketaan 14vrk tilauksen käsittelypäivästä). Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Asiakkaan on erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta Tiirinkosken Tehtaalle. Tavaran palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin noutamatta jättäminen ei kuluttajansuojalain mukaisesti riitä.

Mikäli haluat perua tilauksen, kun toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi.

Voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (info@tiirinkoskentehdas.fi tai 0400 482321).

Mikäli haluat perua tilauksen, kun se on jo toimitettu.

Verkkokaupasta tehty tilaus tai sen osa perutaan tekemällä peruutusilmoitus sähköpostitse (info@tiirinkoskentehdas.fi) tai puhelimitse 0400 482321. Kerro peruutusilmoituksessa nimesi, tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos olet jo maksanut tilauksesi, tarvitsemme myös tilinumerosi maksun palautusta varten. 

Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Asiakkaan on erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta Tiirinkosken Tehtaalle: tavaran palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin noutamatta jättäminen ei kuluttajansuojalain mukaisesti riitä.

Palautusohjeet

  1. Täytä palautusilmoitus ja liitä se palautuksen mukaan.
  2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen lähetyspakkaukseen.
    Palautamme maksettujen tuotteiden kauppahinnan, mutta emme korvaa yhdensuuntaisesta toimituksesta aiheutuneita kuluja tai osamaksusopimuspalvelun käytöstä. Maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne peruutuksen yhteydessä.

Ongelmatilanteet

Mikäli lähetys on kateissa, ole ensisijaisesti yhteydessä valitsemasi kuljetusfirman asiakaspalveluun. Jos paketti on ulkopuolisesti ja näkyvästi vioittunut kuljetuksessa, niin ilmoita vika välittömästi paketin kuljetusyritykselle. Mikäli tilaamanne tuote tai tilaus on virheellinen taikka puutteellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme info@tiirinkoskentehdas.fi tai 0400 482321.

Lunastamaton paketti

Lunastamattomat paketit palautuvat takaisin Tiirinkosken Tehtaalle jos niitä ei ole noudettu tavarantoimittajan määräpäivään mennessä. Tavaran palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin lunastamatta jättäminen ei kuluttajansuojalain mukaisesti riitä peruutukseksi. Säilytämme palautuneita paketteja 14 vrk niiden saapumisesta takaisin Tiirinkosken Tehtaalle. Mikäli palautumisesta huolimatta haluat tilauksen uudelleen lähetyksen, veloitamme siitä erikseen edestakaisena lähetyskuluna 11,00 € ennakkolaskulla sähköpostiisi. Paketti siirtyy kuljetukseen, kun maksu on tullut perille.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, jotka palautuvat Tiirinkosken Tehtaalle ja josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta on seurauksena kaupan peruuntuminen. Tällöin perimme Tiirinkosken Tehtaalle palautumisesta aiheutuneena kuluna palautuksesta koituneet kulut sekä uudelleen lähettämisestä koituneet kulut (alkuperäisen toimitustavan mukaan sekä mahdolliset Klarnan käytöstä aiheutuneet kulut. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Tiirinkosken Tehtaan verkkokaupan asiakaspalveluun 60 vrk kuluessa tilauksen tekemisestä rahojen palautukse

Palautusosoite:

Tiirinkosken Tehdas

Haantie 5, 13500 Hämeenlinna

Kun olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ilmoita siitä meille joko sähköpostitse info@tiirinkoskentehdas.fi tai puhelimitse 0400 482321 ennen lähettämistä. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@tiirinkoskentehdas.fi, puhelimitse 0400 482321 tai postitse:

Tiirinkosken Tehdas

Haantie 5

13500 Hämeenlinna

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postin toimipisteeseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tiirinkosken Tehdas käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Tiirinkosken Tehdas sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin tai tuotteisiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

Sähköpostilla osoitteesta info@tiirinkoskentehdas.fi

Puhelimella numerosta 0400-482321

Tiirinkosken Tehdas, Haantie 5 13500 Hämeenlinna