Majoitus

Ostoskori on tyhjä
0

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaita huoneita

Majoitus Tiirinkoskella

Oletko aina halunnut yöpyä aidossa maalaismaisemassa? Ja korkeatasoisessa kauniisti sisustetussa kodissa? Nyt se on mahdollista!

Tiirinkosken Tehtaan pihapiiriin on avautunut kaksi majoitusvaihtoehtoa, pienempi Loft ja suurempi Huvila. Molemmat tilat huokuvat maalaisromantiikkaa ja luksusta.

Loftissa on kaksi makuuhuonetta, 4 sänkyä, keittiö, suihku ja sauna. Huvilassa on kolme makuuhuonetta, 6 sänkyä, iso keittiö ja oleskelutila sekä saunatilat.

Molemmat talot sijaitsevat lähellä vohvelikahvilaa ja lifestylekauppaa. Ovesta ulos astuessasi kuulet ja aistit myös Tiirinkosken tilan eläimet; lampaat, ylämaan karjan, kanat, maatalon kissat…

Hinta määräytyy käytettävien makuuhuoneiden perusteella.

Loft: alkaen 200€ per yö
Huvila: alkaen 250€ per yö

Mikäli sinulla on kysyttävää majoituksista tai haluat tarjouksen pidemmistä yöpymisistä, niin ole rohkeasti yhteydessä info@tiirinkoskentehdas.fi

Loft sisäänkäynti
Loft majoitus huone

Loft majoitus

Upea moderni Loft huone sopii 1-4 hengen yöpymiseen. Huoneesta voi aistia tyyliä, valoa ja luksusta.

Huvila majoitushuone

Huvila majoitus

Suurempi ja retrohenkeä pursuava upea Huvila huone tarjoaa majoitustilaa 2-6 hengelle. Mahtava huone tarjoaa laatuaikaa upeissa maalaismaisemissa.

Tiirinkoski – Maagisen majoituksen kotipesä Hämeenlinnassa

Hämeenlinna, viehättävä kaupunki Suomen sydämessä, avaa oven unohtumattomaan majoituskokemukseen Tiirinkosken Huvilassa ja Loftissa. Nämä suuret ja tunnelmalliset majoitustilat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän maalaismiljöötä, kodikkuutta ja lukemattomia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja luonnonläheiseen seikkailuun. Tiirinkoskelta löytyy siis täydellinen maalaismajoitus Hämeenlinnssa.

Hämeenlinna ja ihastuttava Tiirinkosken maalaismiljöö tarjoavat täydellisen ympäristön ikimuistoiselle majoitukselle. Historiallinen tunnelma yhdistyy moderniin elämään, luoden unohtumattoman matkakokemuksen kaikille vieraille. Saapuessasi Tiirinkoskelle saat majoituksen käyttöösi jo kello 15:00, ja lähtöpäivänä majoitus luovutetaan puolestaan kello 12:00 mennessä.

Majoituksesi hintaan kuuluu lakanat sekä pyyhkeet, joten riittää kun saavut itse paikalle! Tiirinkosken Tehtaan ympärille kietoutunut maalaismiljöö on kuin suoraan satukirjan sivuilta. Tämä viehättävä ympäristö tarjoaa maalaisromantiikan ystäville ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea luonnon rauhaa aivan kaupungin läheisyydessä. Vieraillessasi Tiirinkoskella huomaat, kuinka arjen kiireet jäävät taakse ja mieli rauhoittuu luonnon syleilyyn.

Tiirinkosken maukas aamiainen

Voit valita majoiutusta varatessasi aamupalan, joka sisältää valitsemasi kokonaisuuden. Herkullinen ja täyttävä aamaiskoknaisuus on saanut paljon kehuja, jonka avulla aloitat päivän helposti ja maukkaasti!

Mikäli valitset aamiaisen mukaan, niin voit valita aamiais kokonaisuutesi saapuessasi Tiirinkosken majoitukseen. Aamiaisen hinta on 19,50€/henkilö. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio tai erikoistilaus toivomme saavamme sen tietoomme viimeistään 3 vuorokautta ennen saapumistasi.

Tiirinkoski – Viehättävä maalaismiljöö

Tiirinkosken Tehtaan ympäröivä maalaismiljöö on kuin taianomainen tarina, joka avaa oven luonnon rauhaan ja maalaisidylliin Hämeenlinnan sydämessä. Tämä ainutlaatuinen ympäristö kietoutuu Tiirinkosken historiaan ja tarjoaa vierailleen elämyksen, joka yhdistää perinteiden kauneuden ja modernin mukavuuden.

Kuvittele astuvasi Tiirinkosken maagiseen maailmaan, missä vehreä luonto ja vanhan tehtaan henki luovat yhdessä lumoavan ympäristön. Tiirinkosken Tehtaan rakennukset henkivät historiaa, ja niiden ympärillä avautuu laaja maisema, joka houkuttelee tutkimaan ja unohtamaan hetkeksi kaupungin kiireet. Samalla Tiirinkosken eläimet ihastuttavat ja antavat jotain poikkeuksellista tutkittavaa.

Maalaismiljöö tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden uppoutua luonnon rauhaan aivan Hämeenlinnan tuntumassa. Kävele rauhassa ja tutustu paikan tarjotaan kahvilan ja myymälän lomassa. Puiden humina ja lintujen laulu täydentävät tunnelman, joka tekee Tiirinkoskesta paikan, missä aika hidastuu.

Huvila ja Loft sulautuvat saumattomasti tähän idylliseen ympäristöön tarjoten vierailleen tilaisuuden kokea maaseudun kauneus yhdistettynä modernin majoituksen mukavuuksiin. Suurista ikkunoista avautuvat näkymät ympäröivään luontoon tuovat maiseman osaksi majoituskokemusta, ja auringonvalo luo lämpimän hehkun huoneisiin, luoden kodikkaan tunnelman. Maalaisromantiikka on käsikosketeltavaa. Yöpyminen Hämeenlinnassa ei voisi enää olla parempaa.

Huvila – Ihastuttava maatilamajoitus Hämeenlinnassa

Tervetuloa Huvilaan, unelmiesi pakopaikkaan Hämeenlinnassa! Suuret ja tilavat huoneet tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon, luoden täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä ja maalaishenkisyyttä. Huvila sopii täydellisesti niin romanttiselle pakomatkalle kuin ystävien kesken jaettavaksi. Valittavanasi on 2-6 hengelle sopivia majoitusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat täydellistä yksityisyyttä ja mukavuutta vieraillesi.

Joustava hinnoittelu ja lemmikit tervetulleita

Huvilan hinnoittelu on suunniteltu tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja eri matkailijoiden tarpeisiin. Yhden makuuhuoneen käytöstä veloitetaan 250€ per yö, kahden makuuhuoneen käytöstä 350€ ja kolmen makuuhuoneen käytöstä 450€. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita lisämaksusta 30€ per yö, joten koko perheesi voi nauttia ikimuistoisesta lomasta yhdessä.

Loft – Moderni tyylikkyys maalaisidyllissä yöpymisessä

Tervetuloa Loftiin, modernin tyylikkääseen keitaaseen maalaisidyllissä! Tilava ja tyylikäs majoitus tarjoaa yksityisyyttä ja mukavuutta upeassa maalaismiljöössä. Loft yhdistää modernin eleganssin ja maalaisromantiikan luoden unohtumattoman majoituskokemuksen. Astu sisään ja anna Loftin lumota sinut Hämeenlinnan sydämessä. Loft tarjoaa majoitus tilaa 1-4 hengen kokoisille majoitusryhmälle.

Joustava hinnoittelu ja monipuoliset aktiviteetit

Loftin hinnoittelu tarjoaa joustavia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Yhden makuuhuoneen käytöstä peritään 200€ per yö, kun taas kahden makuuhuoneen käytöstä hinta on 280€ per yö. Tiirinkoski tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja, kuten kahvila ja lifestyle-myymälä herkullisilla tarjoiluilla, alueen luontopolut, tilan eläimet ja mahdollisuus viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa kodalla.

Tervetuloa nauttimaan maagisesta majoituksesta Hämeenlinnassa!

Majoitus Hämeenlinnassa, erityisesti Tiirinkosken Huvilassa ja Loftissa, takaa unohtumattoman matkakokemuksen kaikille vieraille. Suuret ja tunnelmalliset huoneet sekä joustava hinnoittelu takaavat täydellisen oleskelun. Tiirinkosken monipuoliset aktiviteetit luovat ainutlaatuisen ilmapiirin, joka täydentää majoituskokemuksen. Tule ja löydä kaupungin sydämessä sijaitsevan Tiirinkosken salaisuudet.

Tiirinkosken Huvila avaa ovensa sinulle kuin unelmien portti Hämeenlinnan sydämessä. Suuret ja tunnelmalliset huoneet kutsuvat vieraansa nauttimaan ylellisyydestä, joka yhdistyy maalaishenkisyyteen. Ikkunoista avautuvat näkymät ympäröivään luontoon, missä vihreät metsät ja Tiirinkosken soliseva vesi luovat taianomaisen taustan oleskelullesi.

Loft, toinen Tiirinkosken helmistä, esittelee modernin tyylikkyyden maalaisidyllissä. Tässä tilavassa ja tyylikkäästi sisustetussa majoituskohteessa voit nauttia yksityisyydestä ja mukavuudesta samalla, kun ympärilläsi avautuu upea maalaismiljöö. Loftin tilavat makuuhuoneet tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä 1-4 hengelle, ja niiden sisustus heijastelee modernia eleganssia yhdistettynä maalaisromantiikkaan.

Kumpikin majoitusvaihtoehto tarjoaa joustavan hinnoittelun, joka mahdollistaa vieraillesi sopivimman vaihtoehdon. Huvilan ja Loftin hinnat on suunniteltu huomioimaan eri matkailijoiden tarpeet ja budjetit, jotta jokainen voi löytää oman täydellisen oleskelunsa Tiirinkoskessa.

Tiirinkosken monipuoliset aktiviteetit täydentävät majoituskokemusta. Lähellä sijaitseva kahvila ja lifestyle-myymälä kutsuvat vieraat herkuttelemaan paikallisilla herkuilla. Voit tutustua myös alueen luontopolkuun, ihailla tilan eläimiä tai viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa kodalla. Tiirinkosken majoitus Hämeenlinnassa ei ole pelkästään paikka levätä päänalusta, vaan se on seikkailu, joka odottaa sinua.