Majoitus

Majoitus Tiirinkoskella

Oletko aina halunnut yöpyä aidossa maalaismaisemassa? Ja korkeatasoisessa kauniisti sisustetussa kodissa? Nyt se on mahdollista!

Tiirinkosken Tehtaan pihapiiriin on avautunut kaksi majoitusvaihtoehtoa, pienempi Loft ja suurempi Huvila. Molemmat tilat huokuvat maalaisromantiikkaa ja luksusta.

Loftissa on kaksi makuuhuonetta, 4 sänkyä, keittiö, suihku ja sauna. Huvilassa on kolme makuuhuonetta, 6 sänkyä, iso keittiö ja oleskelutila sekä saunatilat.

Molemmat talot sijaitsevat lähellä vohvelikahvilaa ja lifestylekauppaa. Ovesta ulos astuessasi kuulet ja aistit myös Tiirinkosken tilan eläimet; lampaat, ylämaan karjan, kanat, maatalon kissat…

Hinta määräytyy käytettävien makuuhuoneiden perusteella.

Loft: alkaen 200€ per yö

Huvila: alkaen 240€ per yö

Mikäli sinulla on kysyttävää majoituksista tai haluat tarjouksen pidemmistä yöpymisistä, niin ole rohkeasti yhteydessä info@tiirinkoskentehdas.fi

Loft majoitus huone

Loft Huone

Upea moderni Loft huone sopii 1-4 hengen yöpymiseen. Huoneesta voi aistia tyyliä, valoa ja luksusta.

Huvila majoitushuone

Huvila Huone

Suurempi ja retrohenkeä pursuava upea Huvila huone tarjoaa majoitustilaa 2-6 hengelle. Mahtava huone tarjoaa laatuaikaa upeissa maalaismaisemissa.

Valitse päivämäärä
Valitse päivämäärä
2

Tutustu majoituksiin paremmin videon kautta!

Viivi Pumpanen tutustuu sarjassaan paremmin Suomen mielenkiintoisimpiin matkakohteisiin. Viivi kävi myös tutustumassa Tiirinkosken Tehtaaseen ja videolla pääset tutustumaan myös meidän upeisiin Huvila ja Loft majoitushuoneisiin!

Nina esittelee upeat ja maalaisromanttiset huoneet ja voit samalla katsoa mitä kaikkea muuta upeaa Tiirinkosken Tehtaata löytyy!

Tiirinkoski – Maagisen majoituksen kotipesä

Hämeenlinna, viehättävä kaupunki Suomen sydämessä, tarjoaa unohtumattoman majoituskokemuksen Tiirinkosken Huvilassa ja Loftissa. Näissä suurissa ja tunnelmallisissa majoitustiloissa yhdistyy ainutlaatuinen maalaismiljöö, kodikkuus sekä lukemattomat mahdollisuudet rentoutumiseen ja luonnonläheiseen seikkailuun. Nyt sukellamme syvemmälle näiden kohteiden myyvään ja ihastuttavaan maailmaan. Hämeenlinna, maaginen kaupunki Suomen keskellä, tarjoaa täydellisen ympäristön ikimuistoiselle majoitukselle. Historiallinen tunnelma yhdistyy moderniin elämään, luoden unohtumattoman matkakokemuksen kaikille vieraille.

Tiirinkoski – Viehättävä maalaismiljöö

Tiirinkosken Tehtaan ympärille kietoutunut maalaismiljöö on kuin suoraan satukirjan sivuilta. Tämä viehättävä ympäristö tarjoaa maalaisromantiikan ystäville ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea luonnon rauhaa aivan kaupungin läheisyydessä. Vieraillessasi Tiirinkoskella huomaat, kuinka arjen kiireet jäävät taakse ja mieli rauhoittuu luonnon syleilyyn.

Huvila – Ihastuttava keidas

Tervetuloa Huvilaan, unelmiesi pakopaikkaan Hämeenlinnassa! Tämä suuri ja tunnelmallinen majoituspaikka tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä ja maalaishenkisyyttä. Nauti tilavista huoneista, joista avautuvat upeat näkymät ympäröivään luontoon. Rentoudu rauhallisessa ympäristössä ja koe maalaisromantiikan lumo kaupungin läheisyydessä. Huvila odottaa sinua tarjoten unohtumattoman majoituskokemuksen Hämeenlinnassa.

Suuret ja tunnelmalliset huoneet

Huvila, jossa suuret ja tilavat huoneet odottavat vieraita, on kuin unelmien keidas. Tämä ylellinen majoituspaikka sopii täydellisesti niin romanttiselle pakomatkalle kuin ystävien kesken jaettavaksi. Voit valita 2-6 hengelle sopivan majoitusvaihtoehdon, tarjoten täydellistä yksityisyyttä ja mukavuutta vieraillesi.

Hinnoittelu – Joustava vaihtoehto

Huvilan hinnoittelu on suunniteltu tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja eri matkailijoiden tarpeisiin. Yhden makuuhuoneen käytöstä veloitetaan 240€ per yö, kahden makuuhuoneen käytöstä 300€ ja kolmen makuuhuoneen käytöstä 400€. Hinnat mahdollistavat vieraillesi sopivimman vaihtoehdon seurueen koosta riippuen.

Lemmikit tervetulleita

Ymmärrämme, että lemmikit ovat tärkeä osa perhettäsi, joten Huvila toivottaa ne lämpimästi tervetulleiksi. Lisämaksusta 30€ per yö voit pitää karvaiset ystäväsi mukanasi, jotta koko perhe voi nauttia ikimuistoisesta lomasta yhdessä.

Loft – Moderni tyylikkyys maalaisidyllissä

Tervetuloa Loftiin, modernin tyylikkääseen keitaaseen maalaisidyllissä! Tässä tilavassa ja tyylikkäästi sisustetussa majoituskohteessa saat nauttia yksityisyydestä ja mukavuudesta samalla, kun ympärilläsi avautuu upea maalaismiljöö. Loft tarjoaa täydellisen sekoituksen modernia eleganssia ja maalaisromantiikkaa, luoden unohtumattoman majoituskokemuksen. Astu sisään ja anna Loftin lumota sinut Hämeenlinnan sydämessä.

Tilava ja tyylikäs majoituskokemus

Loft tarjoaa modernin tyylikkään ja samalla lämpimän tunnelman vierailleen. Tässä majoitusvaihtoehdossa voit nauttia kahdesta tilavasta makuuhuoneesta, jotka tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä 1-4 hengelle. Loftin sisustus heijastelee modernia eleganssia ja maalaisromantiikkaa yhdistäen parhaat puolet molemmista maailmoista.

Joustava hinnoittelu

Loftin hinnoittelu on suunniteltu joustavaksi ja tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Yhden makuuhuoneen käytöstä peritään 200€ per yö, kun taas kahden makuuhuoneen käytöstä hinta on 280€ per yö. Tämä mahdollistaa juuri sinulle sopivan majoitusvaihtoehdon.

Tiirinkosken monipuoliset aktiviteetit

Tiirinkoski tarjoaa vierailleen lukemattomia aktiviteetteja, jotka täydentävät unohtumatonta majoituskokemusta. Lähellä sijaitseva kahvila ja lifestyle-myymälä palvelevat vieraita herkullisilla tarjoiluilla ja paikallisilla tuotteilla. Voit tutustua myös alueen luontopolkuihin, ihailla tilan eläimiä tai viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa kodalla.

Majoitus Hämeenlinnassa, erityisesti Tiirinkosken Huvilassa ja Loftissa, tarjoaa unohtumattoman matkakokemuksen kaikille vieraille. Näiden upeiden majoituskohteiden suuret ja tunnelmalliset huoneet sekä joustava hinnoittelu takaavat täydellisen oleskelun. Tiirinkosken monipuoliset aktiviteetit, kuten kahvila, myymälä, eläimet ja luontopolut, luovat ainutlaatuisen ilmapiirin, joka täydentää majoituskokemuksen. Tervetuloa nauttimaan maagisesta majoituksesta Hämeenlinnassa ja löytämään kaupungin sydämessä sijaitsevan Tiirinkosken salaisuudet!