Osastot

Valaisimet

Näytetään tulokset 1–24 / 28

Tyylikkäät valaisimet Tiirinkosken Tehtaalta

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokauppaan, jossa tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita valaisimia eri tarpeisiin ja tyyleihin. Tyylikkäät valaisimet ovat keskeinen osa kodin sisustusta ja tunnelman luomista, ja meillä on ylpeys tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Kategoriamme Valaisimet pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä. Valikoimastamme löydät:

  1. Kattovalaisimet: Laadukkaat ja tyylikkäät kattovalaisimet, jotka sopivat täydellisesti kodin eri huoneisiin. Olipa kyseessä moderni, klassinen tai skandinaavinen tyyli, meiltä löydät sopivan kattovalaisimen jokaiseen tilaan.
  2. Seinävalaisimet: Tunnelmalliset ja käytännölliset seinävalaisimet, jotka tuovat lämpöä ja valoa mihin tahansa huoneeseen. Valikoimamme tarjoaa erilaisia muotoiluja ja materiaaleja, joiden avulla voit luoda juuri sinulle sopivan sisustuksen.
  3. Pöytävalaisimet: Toiminnalliset ja tyylikkäät pöytävalaisimet, jotka tarjoavat valoa luku- tai työpöydälle. Pöytävalaisimissamme yhdistyvät korkea laatu ja harkittu muotoilu, joten voit keskittyä työskentelyyn tai rentoutumiseen ilman häiriötekijöitä.

Kaikki valaisimet verkkokaupassamme on valittu huolella tarjoamaan korkealaatuista valaistusta, energiatehokkuutta ja pitkäikäisyyttä. Tuotteemme ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne täyttävät kaikki turvallisuusstandardit.

Oli tarpeesi sitten uusien valaisimien hankinta kodin sisustusta varten tai haluat päivittää nykyiset valaistusratkaisusi, Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät sopivat tyylikkäät valaisimet jokaiseen tilaan. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löytämään valaistusratkaisu, joka täyttää juuri sinun tarpeesi!

Valaisimet makuuhuoneeseen – Luo tunnelmallista rentoutumista ja toiminnallisuutta

Makuuhuone on kodin henkilökohtainen keidas, jossa vietämme merkittävän osan elämästämme leväten, rentoutuen ja keräten voimia seuraavaa päivää varten. Makuuhuoneen valaistus on keskeinen osa tilan tunnelman luomista ja toiminnallisuutta, ja oikeanlaisten valaisimien valinta voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miten koemme tilan ja miten hyvin pystymme palautumaan ja nauttimaan siellä vietetystä ajasta.

Tyylikkäät valaisimet makuuhuoneeseen ovat paljon enemmän kuin vain käytännöllisiä valonlähteitä. Ne voivat vaikuttaa mielialaan, rauhoittaa mieltä ja luoda viihtyisän ilmapiirin, joka auttaa meitä irrottautumaan päivän haasteista ja stressistä. Valaisimilla voi myös korostaa makuuhuoneen sisustuksen tyyliä ja luoda harmonisen kokonaisuuden.

Yksi tärkeimmistä valaisimista makuuhuoneessa on kattovalaisin. Kattovalaisin tarjoaa yleisvaloa ja valaisee huoneen tasaisesti. Tämä on erityisen tärkeää, jos makuuhuone on suhteellisen pieni tai jos siellä ei ole muita valaistusratkaisuja. Valikoimastamme löydät erilaisia kattovalaisimia, kuten hillittyjä ja modernia muotoilua edustavia valaisimia sekä perinteisempiä ja klassisia vaihtoehtoja. Valaisimen väritys ja materiaali voivat myös vaikuttaa huomattavasti makuuhuoneen tunnelmaan, joten kannattaa valita vaihtoehto, joka sopii sisustukseen ja omiin mieltymyksiin.

Pöytävalaisimet ovat toinen tärkeä osa makuuhuoneen valaistusta. Pöytävalaisin sijoitetaan usein yöpöydälle tai lähelle sänkyä, ja se tarjoaa käytännöllistä lukuvaloa sekä tunnelmallista valoa ennen nukkumaanmenoa. Pöytävalaisimet ovat myös erinomainen tapa luoda rauhoittavaa tunnelmaa makuuhuoneeseen iltaisin, kun haluamme välttää kirkkaan yleisvalon käyttöä.

Seinävalaisimet voivat toimia mielenkiintoisena lisänä makuuhuoneen valaistusratkaisuihin. Ne voidaan sijoittaa esimerkiksi sängyn päädyn yläpuolelle tai muihin strategisiin paikkoihin luomaan pehmeää ja epäsuoraa valoa. Seinävalaisimilla voidaan myös korostaa makuuhuoneen sisustuksen tiettyjä elementtejä tai luoda tilaan mielenkiintoisia valokuvioita.

Valaisimet keittiöön – Luovaa toimivuutta ja viihtyisyyttä ruoanlaittoon

Keittiö on kodin sydän, paikka jossa valmistamme ruokaa, jaettua iloa ja luomme maukkaita muistoja läheistemme kanssa. Keittiön valaistus on olennainen osa tätä tilaa, joka vaikuttaa sekä käytännöllisyyteen että viihtyisyyteen. Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita valaisimia, jotka täyttävät keittiön erilaiset tarpeet.

Kattovalaisimet ovat usein keittiön keskipiste ja tärkein valonlähde. Ne tarjoavat tasaisen yleisvalon, joka valaisee koko tilan ja mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työskentelyn. Valikoimastamme löydät erilaisia kattovalaisimia, kuten moderneja led-valaisimia, klassisia kattokruunuja sekä minimalistisia design-valaisimia. Valitse kattovalaisin, joka sopii keittiön sisustukseen ja tarjoaa riittävästi valoa kaikkiin ruoanlaittoon liittyviin toimiin.

Ruokapöytävalaisimet luovat kodikasta tunnelmaa ja toimivat samalla keskeisenä elementtinä ruokailutilan valaistuksessa. Ne ovat erinomainen tapa korostaa ruokapöydän aluetta ja lisätä visuaalista kiinnostavuutta keittiöön. Valikoimastamme löydät erilaisia ruokapöytävalaisimia, kuten riippuvalaisimia, kohdevalaisimia ja moderneja muotoiluja, jotka täydentävät keittiön ilmettä ja tuovat siihen persoonallista tyyliä.

Valaisimet netistä

Hanki laadukkaat valaisimet helposti netistä! Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tyyliisi sopivat valaisimet kotiisi. Tilaa vaivattomasti verkosta ja saat ne toimitettuna suoraan ovellesi. Valitse laatu, tyyli ja toimivuus – kaikki yhdestä paikasta. Valaisimet netistä tekee sisustamisen helpoksi ja vaivattomaksi.

Selailemalla valaisimia netistä voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja, lukea tuotearvosteluja ja nähdä, miten ne sopivat erilaisiin tiloihin. Löydät meiltä kaiken aina trendikkäistä kattovalaisimista tunnelmallisiin seinävalaisimiin ja käytännöllisiin pöytävalaisimiin. Valitse himmennettäviä valaisimia, jotta voit säätää valon voimakkuutta tarpeen mukaan ja luoda eri tilanteisiin sopivan tunnelman.

Kun olet löytänyt täydelliset valaisimet, voit tilata ne kätevästi verkosta ja ne toimitetaan suoraan ovellesi. Sinun ei tarvitse huolehtia raskaiden valaisimien kuljettamisesta, sillä me hoidamme sen puolestasi. Laatu, tyyli ja toimivuus yhdistyvät meidän valaisimissamme, joten voit luottaa siihen, että saat kestäviä ja laadukkaita valaisimia kotiisi.

Tee sisustaminen helpoksi ja mukavaksi valaisimet netistä tilaamalla. Anna kodillesi uusi ilme ja tunnelma laadukkailla valaisimilla, jotka tuovat valoa ja iloa arkeesi. Tervetuloa löytämään unelmiesi valaisimet meidän kattavasta valikoimasta!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!