Osastot

Samsoe&Samsoe

Näytetään tulokset 1–24 / 55

Samsoe&Samsoe merkki Tiirinkosken Tehtaalla

Samsoe & Samsoe on tanskalainen muotimerkki, joka on tunnettu elegantista ja minimalistisesta tyylistään. Merkin tarina alkoi vuonna 1993, kun kaksi veljestä, Preben ja Klaus Samsoe, perustivat sen Kööpenhaminassa. Merkin suunnittelufilosofia perustuu skandinaaviseen muotoiluun, jossa yksinkertaisuus ja laadukkaat materiaalit korostuvat. Heidän vaatteensa ovat usein ajattomia ja monikäyttöisiä, mikä tekee niistä suosittuja niin arkipäivän vaatekaapissa kuin erityistilaisuuksissakin. Meiltä Tiirinkosken Tehtaan upeasta vaatevalikoimasta löytyy useita erilaisia Samsoen vaatteita, joita pääset ihastelemaan niin verkkokaupassa kuin myymälässämme.

Yritys keskittyy kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii valmistamaan vaatteita, jotka kestävät aikaa sekä muodin muutoksia. He panostavat laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen valmistukseen, jotta vaatteet ovat kestäviä ja kestävät käyttöä. Tämä merkki tarjoaa laajan valikoiman vaatteita sekä naisille että miehille. Heidän mallistonsa sisältää muun muassa mekkoja, puseroita, mekkoja, housuja, takkeja ja neuleita. Merkin vaatteet ovat usein pelkistettyjä ja ajattomia, mutta niissä on pieniä yksityiskohtia ja leikkauksia, jotka tekevät niistä erityisiä. Näitä malleja voit ihailla verkkokaupassamme ja voit ostaa niitä helposti itsellesi.

Samsoe & Samsoe on noussut suosioon sekä Tanskassa että kansainvälisesti. Heidän brändinsä on tunnettu laadusta, tyylistä ja skandinaavisesta estetiikastaan. Monet muotitietoiset ihmiset ympäri maailmaa arvostavat heidän vaatteitaan niiden ajattomuuden ja helposti yhdisteltävyyden vuoksi. Samsoe jatkaa menestyksekästä matkaansa muodin maailmassa, jatkuvasti inspiroituen skandinaavisesta perinnöstä ja luoden moderneja vaatteita, jotka ilmentävät heidän ainutlaatuista näkemystään tyylistä ja designista. Tämä muoti on löytänyt suosiota myös Tiirinkosken Tehtaalla ja Samsoe on ollut yksi pisimpään valikoimastamme löytynyt merkki.

Samsoen mekko

Samsoen mekot ovat tunnettuja elegantista ja tyylikkäästä designistaan. Merkin mekkomallisto tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja tyyleihin. Mekot heijastavat skandinaavista minimalismia ja ajattomuutta. Ne ovat usein leikkauksiltaan yksinkertaisia ja linjakkaita, mutta niissä voi olla myös hienovaraisia yksityiskohtia tai kiinnostavia leikkauksia, jotka tekevät niistä erottuvia. Merkille on tyypillistä laadukkaiden materiaalien käyttö, kuten luonnonkuituja, jotka takaavat miellyttävän ja kestävän käyttökokemuksen. Kannattaa tutustua upeisiin mekkoihin valikoimastamme!

Mekkoihin löytyy vaihtoehtoja eri pituuksilla, malleilla ja väreillä. Voit löytää heidän mallistostaan esimerkiksi rentoja arkimekkoja, tyylikkäitä juhlamekkoja tai monikäyttöisiä midi-mekkoja. Ne sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin, ja ne voidaan helposti stailata erilaisten asusteiden avulla luomaan haluttua ilmettä.

Mekot edustavat skandinaavista tyylikkyyttä, jossa korostuvat puhtaat linjat, minimalistinen muotoilu ja ajattomat värit. Ne ovat suosittuja niin muotitietoisten naisten kuin ammattilaistenkin keskuudessa, jotka arvostavat klassista tyyliä ja laadukkaita vaatteita. Oli tilaisuutesi sitten rento tai juhlavampi, merkin mekosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto, joka tekee sinusta tyylikkään ja itsevarman.

Samsoe & Samsoe neule

Merkin neuleet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, tyylikkäästä designistaan ja miellyttävästä käyttökokemuksestaan. Neuleet ovat olennainen osa brändin skandinaavista estetiikkaa ja minimalistista lähestymistapaa. Neuleita löytyy laaja valikoima Tiirinkosken Tehtaan verkkokaupasta, jotka sopivat eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Mallistosta löytyy ohuita neuleita kevääseen ja kesään, sekä paksumpia ja lämpimämpiä vaihtoehtoja syksyyn ja talveen. Neuleet voivat olla klassisia ja yksinkertaisia tai sisältää mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten erilaisia kuvioita, neuloksia tai hienovaraisia koristeita.

Neuleet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten pehmeästä merinovillasta, hienosta kashmirista tai kestävästä puuvillasta. Neuleet ovat mukavia päällä ja tarjoavat lämpöä viileämpinä päivinä. Lisäksi neuleet on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä, joten ne ovat pitkäikäisiä ja luotettavia vaatekappaleita.

Neuleet ovat monipuolisia ja helppoja yhdistää eri asukokonaisuuksiin. Ne sopivat hyvin niin rentoon arkityyliin kuin tyylikkääseen ja huoliteltuun ilmeeseenkin. Voit pukea neuleen farkkujen, hameen tai housujen kanssa luodaksesi haluamasi tyylin ja tunnelman. Merkin neuleet edustavat skandinaavista muotia, jossa korostuvat yksinkertaisuus, toimivuus ja ajattomuus. Neuleet ovat suosittuja sekä naisten että miesten keskuudessa, jotka arvostavat laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita. Samsoen neuleet tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja kestävyyttä, joten voit luottaa siihen, että neuleesi pitää sinut lämpimänä ja näyttävänä pitkään.

Tiirinkosken Tehdas jälleenmyyjänä

Tiirinkosken Tehdas on yksi Samsoe -brändin jälleenmyyjistä.  Tiirinkosken Tehdas on tunnettu valikoimastaan, joka sisältää monipuolisen valikoiman Samsoen tuotteita. Meillä on usein saatavilla merkin uusimmat mallistot, mukaan lukien neuleet, mekot, takit, puserot ja asusteet.

Tiirinkosken Tehdas on paikka, jossa voit löytää tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita Samsoe & Samsoe -merkiltä. Valikoimamme edustaa brändin skandinaavista estetiikkaa, jossa korostuvat minimalistinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja ajaton tyyli. Jos olet kiinnostunut näistä tuotteista ja haluat tutustua valikoimaan lähemmin, suosittelemme tutustumaan verkkokauppaamme tai vierailemaan upeassa Lifestyle myymälässämme Hämeenlinnassa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!