Osastot

Kylpyhuone

Näytetään tulokset 1–24 / 49

Kylpyhuoneen piensisustus

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokaupan kylpyhuonesisustus-kategoriaan! Täältä löydät kaikki tarvittavat piensisustustuotteet, joilla voit viimeistellä ja täydentää kylpyhuoneesi ilmettä. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti yhteen kylpyhuoneesi muiden elementtien kanssa.

Peili on olennainen osa kylpyhuoneen sisustusta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erikokoisia ja -tyylisiä peilejä, jotka eivät vain auta sinua tarkistamaan ulkonäkösi, vaan myös luovat tilan avaruutta ja valoisuutta. Olipa kyseessä pyöreä, suorakulmainen tai vaikkapa valaistulla reunuksella varustettu peili, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon.

Matto on loistava tapa tuoda kylpyhuoneeseen pehmeyttä ja lämpöä. Tarjoamme erilaisia kylpyhuonemattoja, jotka ovat tyylikkäitä, kestäviä ja helppohoitoisia. Voit valita juuri sinulle sopivan koon, värin ja muotoilun, joka täydentää kylpyhuoneesi sisustuksen kokonaisuutta.
Saippua on olennainen osa kylpyhuoneen päivittäistä käyttöä. Meiltä löydät valikoiman laadukkaita ja tuoksuvia saippuoita, jotka eivät vain puhdista käsiäsi, vaan myös tuovat kylpyhuoneeseesi miellyttävää ilmapiiriä. Valitse suosikkisi eri tuoksuista ja koostumuksista.

Pyyhkeet ovat sekä käytännöllisiä että sisustuksellisia elementtejä kylpyhuoneessa. Tarjoamme laajan valikoiman erikokoisia ja -tyylisiä pyyhkeitä, jotka ovat pehmeitä, imukykyisiä ja kestäviä. Voit valita pyyhkeet, jotka sopivat kylpyhuoneesi värimaailmaan ja luovat yhtenäisen ilmeen.

Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan kylpyhuoneesi piensisustukseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi, jotka täydentävät kylpyhuoneesi tyylikkyyttä ja toimivuutta.

Kylpyhuoneen matto

Kylpyhuoneen matto on olennainen osa kylpyhuoneen sisustusta, joka tuo pehmeyttä, mukavuutta ja lämpöä tilaan. Meidän valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman kylpyhuonemattoja, jotka sopivat täydellisesti luomaan kutsuvan ja viihtyisän ilmapiirin kylpyhuoneeseesi. Tarjoamme erikokoisia, muotoisia ja värivaihtoehtoja mattovalikoimassamme, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Voit valita pyöreän maton, joka tuo pehmeyttä tilan kulmiin, tai suorakulmaisen maton, joka sopii täydellisesti kylpyhuoneen lavuaarin eteen tai suihkun lattialle.

Mattojen materiaalit ovat valittu huolella, jotta ne kestävät kosteutta ja ovat helppohoitoisia. Voit valita maton, joka on valmistettu pehmeästä ja imukykyisestä puuvillasta tai valita vaihtoehdon, jossa yhdistyvät puuvilla ja kestävä polyesteri. Näin varmistamme, että matot kestävät hyvin kylpyhuoneen kosteutta ja pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina.

Lisäksi mattojen design on tärkeä osa sisustusta. Meiltä löydät mattoja erilaisilla kuvioilla, väreillä ja tekstuurilla, joten voit valita juuri sinulle sopivan tyylin. Valitse klassinen ja yksinkertainen matto, joka sopii minimalistiseen kylpyhuoneeseen, tai valitse rohkeampi ja värikkäämpi vaihtoehto, joka tuo piristystä tilaan. Kylpyhuoneen matto on paitsi sisustuselementti, myös käytännöllinen lisäys, joka tarjoaa pehmeyttä jalkojesi alla sekä suojaa lattiaa kylpyhuoneessa. Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät matot, jotka täyttävät molemmat nämä tarpeet. Selaa valikoimaamme ja valitse kylpyhuoneesi matto, joka täydentää tilan ilmettä ja tekee kylpyhetkistäsi vieläkin nautinnollisempia.

Pyyhkeet

Pyyhkeet ovat olennainen osa kylpyhuoneen sisustusta ja tarjoavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Meidän valikoimastamme löydät laadukkaat ja monipuoliset pyyhkeet, jotka täyttävät tarpeesi niin käytännöllisyyden kuin ulkonäön suhteen. Lexington pyyhe on erittäin tyylikäs ja upea vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Valikoimastamme löytyy myös muita laadukkaita merkkejä

Tarjoamme erikokoisia pyyhkeitä, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Pyyhkeiden koot vaihtelevat käsipyyhkeistä suurempiin kylpypyyhkeisiin, joten voit valita pyyhkeen tarpeesi mukaan. Lisäksi tarjoamme myös vieraspyyhkeitä ja pesulappuja, jotta voit täydentää kylpyhuoneesi pyyhkeiden monipuolisuuden.

Laadukkaat materiaalit ovat tärkeitä pyyhkeiden valinnassa. Tarjoamme pyyhkeitä, jotka on valmistettu pehmeästä ja imukykyisestä puuvillasta. Puuvilla on erinomainen materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja kuivaa nopeasti. Voit myös valita pyyhkeen, jossa on korkea grammapaino, mikä takaa sen, että pyyhe on paksu ja pehmeä.

Valikoimastamme löydät myös erilaisia värejä ja kuvioita, joten voit valita pyyhkeet, jotka sopivat kylpyhuoneesi värimaailmaan ja luovat yhtenäisen ilmeen. Voit valita perinteiset yksiväriset pyyhkeet, jotka luovat rauhallisen ja minimalistisen ilmeen, tai valita rohkeampia vaihtoehtoja, kuten raidallisia tai kuvioituja pyyhkeitä, jotka tuovat piristystä kylpyhuoneeseen.

Pyyhkeet eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne myös toimivat sisustuselementteinä. Ripustamalla pyyhkeet tyylikkäästi esille voit luoda kylpyhuoneeseen hienostuneen ilmeen. Tarjoamme myös pyyhkeille sopivia ripustustarvikkeita, kuten tyylikkäitä pyyhekoukkuja ja pyyhetelineitä, jotka täydentävät kylpyhuoneen sisustusta.

Kylpyhuone – Jotain enemmän Tiirinkosken Tehtaalta

Tiirinkosken tehtaan verkkokaupan kylpyhuoneen piensisustus tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka täydentävät kylpyhuoneesi sisustusta. Olipa kyseessä peili, matto, saippua tai pyyhe, meiltä löydät valikoiman tuotteita, jotka luovat viihtyisän ja toimivan kylpyhuoneen ilmapiirin.

Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin, kestävyyteen ja tyylikkääseen muotoiluun, jotta voit luottaa valitsemiisi piensisustustuotteisiin. Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja eri tyyleihin ja makuihin, jotta voit luoda juuri sinulle sopivan kylpyhuoneen kokonaisilmeen.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kattavan valikoiman kylpyhuoneen piensisustusta, joka täyttää sekä käytännölliset että esteettiset tarpeet. Tutustu valikoimaamme, valitse suosikkisi ja viimeistele kylpyhuoneesi ilme tyylikkäillä ja toimivilla piensisustustuotteilla Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!