Osastot

Matot Tiirinkosken Tehtaalta

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokauppaan, jossa tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia mattoja eri tyyleissä, väreissä ja kokoissa. Matot ovat tärkeä osa kodin sisustusta, ja ne voivat muuttaa tilan ilmettä ja tunnelmaa sekä lisätä mukavuutta ja lämpöä.

Valikoimastamme löydät mattoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, lastenhuone tai vaikka työtila, meillä on juuri sinulle sopiva matto. Tarjoamme erilaisia materiaaleja, kuten villa, puuvilla, keinokuitu ja luonnonkuidut, joten voit valita juuri sinulle sopivan maton tunteen ja ulkonäön perusteella..

Panostamme vahvasti laatuun ja kestävyyteen. Valikoimamme matot ovat huolella valittuja ja valmistettuja kestämään pitkäaikaista käyttöä. Ne ovat helppohoitoisia ja kestävät hyvin kulutusta, joten voit nauttia niiden kauneudesta pitkään.

Olitpa sitten etsimässä tyylikästä sisustuselementtiä, kodin lämpöä lisäävää mattoa tai käytännöllistä ratkaisua, meiltä löydät sen. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi matto Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta jo tänään!

Matot netistä

Hanki uusi matto helposti ja vaivattomasti netistä! Matot ovat tärkeä osa kodin sisustusta, ja nyt voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon laajasta valikoimastamme. Oli kyseessä sitten olohuone, makuuhuone, keittiö tai vaikkapa eteinen, tarjoamme laadukkaita mattoja eri tyyleissä ja malleissa.

Laatu on meille tärkeä asia, ja valikoimastamme löydät vain parhaita mattoja. Yhteistyömme luotettavien valmistajien kanssa takaa, että saat kestävän ja pitkäikäisen maton. Valikoimamme sisältää monia erilaisia materiaaleja, kuten villa, puuvilla, keinokuitu ja luonnonkuidut, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Mattojen ostaminen netistä tarjoaa monia etuja. Voit selata valikoimaa helposti ja vertailla eri vaihtoehtoja keskenään. Tuotekuvaukset ja kuvat antavat sinulle tarkemman käsityksen maton ominaisuuksista ja ulkonäöstä. Lisäksi saatat löytää erikoistarjouksia ja alennuksia, jotka eivät välttämättä ole saatavilla perinteisissä myymälöissä.

Pyöreät matot – Tyylikkäät ja trendikkäät valinnat kotiisi

Haluatko lisätä kodin sisustukseen ripauksen tyylikkyyttä ja persoonallisuutta? Pyöreät matot ovat loistava tapa tuoda uutta ilmettä tilaan ja luoda mielenkiintoisia visuaalisia elementtejä. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman upeita pyöreitä mattoja eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, jotka täydentävät kodin sisustuksen ja luovat viihtyisän ilmapiirin.

Pyöreät matot tarjoavat monia etuja. Niiden pyöreä muoto luo pehmeyttä ja harmoniaa huoneeseen, rikkoo perinteisiä suorakulmaisia linjoja ja tuo tilaan leikkisyyttä. Ne voivat toimia myös keskipisteenä tilassa, kiinnittäen huomion ja luoden visuaalista kiinnostavuutta. Lisäksi pyöreät matot ovat erityisen hyviä käytävillä, eteisissä tai pienemmissä tiloissa, joissa suorakulmaiset matot saattavat tuntua rajoittavilta.

Olohuoneen matot – Lisäämään kodikkuutta ja tyyliä

Olohuoneen matot ovat tärkeä sisustuselementti, joka voi luoda kodikasta tunnelmaa ja viimeistellä tilan ilmeen. Ne tarjoavat myös mukavuutta ja lämpöä lattialla liikkuessa. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman olohuoneen mattoja eri tyyleissä, väreissä ja malleissa.

Olohuoneeseen sopivat matot voivat vaihdella suorakulmaisista pyöreisiin. Suosittelemme valitsemaan maton, joka on riittävän suuri kattamaan sohvan ja muiden istuimien jalkatilan. Materiaalivalinta kannattaa tehdä oman tyylin ja tarpeiden mukaan. Villa, puuvilla ja keinokuidut ovat suosittuja vaihtoehtoja, mutta voit myös harkita luonnonkuituja tai mattoja, joissa on erityisominaisuuksia, kuten pölyä hylkiviä tai liukuestepohjaisia mattoja.

Olohuoneen matto voi toimia myös tilan jakajana eri toimintojen välillä. Voit esimerkiksi sijoittaa maton olohuoneen istuinryhmän alle tai luoda pienemmälle alueelle oman oleskelualueen maton avulla. Lisäksi voit valita maton, joka sopii yhteen sisustuksen värimaailman kanssa tai luo kontrastia ja korostaa muita sisustuselementtejä.

Makuuhuoneen matot – Luo pehmeä ja rentouttava ilmapiiri

Makuuhuoneen matot ovat olennainen osa mukavaa ja viihtyisää uniympäristöä. Ne tarjoavat pehmeyttä ja lämpöä, sekä luovat visuaalista ilmettä makuuhuoneeseen. Valikoimastamme löydät erilaisia makuuhuonemattoja, jotka täyttävät tarpeesi ja täydentävät sisustuksen tyyliä.

Makuuhuoneeseen valitut matot voivat vaihdella kooltaan ja muodoltaan. Voit valita maton, joka kattaa suuren osan lattiasta tai sijoittaa pienempiä mattoja sängyn jalkopäähän tai sivuille. Pehmeät materiaalit, kuten villa tai keinokuitu, luovat miellyttävän tunteen jalkojen alla ja auttavat luomaan rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Makuuhuoneen matot voivat myös olla osa sisustuksen kokonaisuutta. Voit valita maton, joka sopii yhteen makuuhuoneen värimaailman kanssa tai luo kontrastia ja korostaa muita sisustuselementtejä. Lisäksi voit harkita erilaisia kuviointeja tai tekstuuria tuomaan mielenkiintoa tilaan.

Juuttimatot Tiirinkosken Tehtaalta – Luonnollista kauneutta ja kestävyyttä kodin sisustukseen

Tiirinkosken tehdas tarjoaa upeita juuttimattoja, jotka tuovat luonnollista kauneutta ja kestävyyttä kodin sisustukseen. Juutti on luonnonkuitu, joka tunnetaan vahvuudestaan ja kestävyydestään. Juuttimattojen ainutlaatuinen tekstuurin ja värisävyjen yhdistelmä luo tyylikkään ja luonnollisen ilmeen mihin tahansa huoneeseen.

Juuttimatot sopivat erinomaisesti moniin eri tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai eteiseen. Ne tuovat lämpöä ja pehmeyttä lattialle, samalla kun tarjoavat kestävän pinnan kevyelle käytölle. Juutti on myös hypoallergeeninen materiaali, joka sopii hyvin allergikoille ja herkille henkilöille.

Tiirinkosken tehtaan juuttimattojen valikoima tarjoaa monia eri tyylejä, malleja ja kuvioita. Voit valita perinteisen juuttimaton, jossa korostuu juutin luonnollinen kuiturakenne ja tekstuurin kauneus. Vaihtoehtoisesti voit valita juuttimaton, jossa on lisätty värisävyjä tai kuvioita, jotta se sopii paremmin oman sisustustyylin ja mieltymysten kanssa.

Kun olet löytänyt mieluisan maton, voit tehdä tilauksen suoraan verkkokaupastamme. Tarjoamme turvallisen maksutavan ja nopean toimituksen, joten pääset nauttimaan uudesta matostasi pian. Asiakaspalvelutiimimme on myös aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!