Myymälä

Lifestyle Shop Hämeenlinnassa

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaan lifestyle Shopiin Hämeenlinnaan. Tämä on paikka jossa elämäntyyli ja inspiraatio kohtaavat! Astuessasi sisään, huomaat välittömästi ilmapiirin, joka kiehtoo ja houkuttelee sinut tutkimaan kaikkea mitä tämä ainutlaatuinen kauppa tarjoaa.

Lifestyle Shop on todellinen aarreaitta, jossa voit löytää kaiken tarvitsemasi luodaksesi unelmiesi elämäntyylin. Vaatteista sisustustuotteisiin ja kaikkea siltä väliltä, täällä voit ilmaista omaa persoonallisuuttasi ja luoda ympärillesi inspiroivan ympäristön.

Ma SULJETTU
Ti-Pe 11.00-18.00
Lauantai 11.00 – 18.00
Sunnuntai 12.00 – 17.00

Upea sisustus- ja vaateliike

Tiirinkosken sisustus- ja vaateliikkessä on vaihtuva valikoima paljon erilaisia tuotteita. Tilaamme jatkuvasti uusia ja erilaisia vaate-eriä, joten vaateliikkeessämme kannattaa käydä tutustumassa useamminkin. Olemme nostaneet esille paljon erilaisia sisustusratkaisuja sekä tyyllikkäitä vaatekokonaisuuksia.Upea sisustus- ja vaateliike ei ole pelkkä ostospaikka, vaan kokonaisvaltainen elämys. Myymälässämme voit uppoutua kauneuteen, inspiroitua uusista tyyleistä ja löytää täydellisen vaatteen tai sisustuselementin, joka täydentää elämäntyyliäsi.

Tiirinkoksen Tehtaan sisustusliike Hämeenlinnassa
Tiirinkosken Tehdas on Vaateliike Hämeenlinnassa

Myymälän vaatteet

Astuessasi Tiirinkosken Tehtaan myymälään astut sisään muodin ja tyylin maailmaan. Tämä upea myymälä tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, jotka saavat sydämesi sykkimään. Riippumatta siitä, etsitkö päivittäistä rentoutta tai juhlallista loistoa, Tiirinkosken Tehdas tarjoaa vaatteita jokaiseen tilanteeseen.

Valikoima heijastaa nykyaikaista ja trendikästä muotia. Löydät vaatteita, jotka sopivat täydellisesti omaan tyyliisi, riippumatta siitä, oletko klassisen elegantti, urbaanin tyylikäs vai boheemin rento. Tiirinkosken Tehdas tarjoaa vaatteita, jotka korostavat yksilöllisyyttäsi ja auttavat sinua ilmaisemaan omaa ainutlaatuista persoonallisuuttasi. Tutustu valikoimaamme verkkokaupasta!

Sisustuksen aarreaitta: Tiirinkosken Tehdas loihtii hymyn kasvoillesi

Astuessasi Tiirinkosken Tehdas -myymälään astut sisään sisustuksen aarreaittaan. Tämä iloinen ja inspiroiva myymälä tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita, jotka tekevät kodistasi entistäkin upeamman. Riippumatta siitä, oletko minimalistinen trendinmukautuja vai boheemi tunnelmien luojatar, Tiirinkosken Tehdas on täynnä sisustuselementtejä, jotka täyttävät toiveesi.

Valikoima on täynnä iloa ja luovuutta. Löydät kauniita tauluja, trendikkäitä tyynyjä, viehättäviä valaisimia ja paljon muuta, joka saa kodin säteilemään persoonallisuutta. Tiirinkosken Tehdas tarjoaa sisustustuotteita eri tyyleihin ja makuihin, joten voit luoda unelmiesi kodin juuri oman mieltymyksesi mukaan. Myymälän sisustusvalikoima on suunniteltu tuomaan hymyn kasvoillesi. Valitse värikkäitä elementtejä, jotka piristävät päivääsi, tai luo rauhoittava ilmapiiri hillityillä ja luonnonläheisillä valinnoilla. Jokainen sisustuselementti on huolella valittu ja tarjoaa mahdollisuuden ilmaista omaa ainutlaatuista tyyliäsi.

Tiirinkosken Tehdas ei tarjoa vain sisustustuotteita, vaan myös inspiraatiota. Ystävällinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat sisustuselementit ja antaa vinkkejä kodin kaunistamiseen. Voit kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja löytää uusia tapoja luoda juuri sellainen ympäristö, jossa tunnet olosi kotoisaksi ja onnelliseksi. Myymälämme tuotteet ovat myös mahtavia lahjaideoita erityisesti naisille, mutta miehille löytyy myös useita mielenkiintoisia lahjaideoita.

Taljat

Tiirinkoskelta voi ostaa tilan omista lampaista jalostettuja taljoja. Kaikki taljat muokataan Suomessa. Jokainen valikoimissa oleva talja on uniikki yksilönsä. Taljojen villat ovat eri mittaisia ja keskenään jokainen talja on hieman eri sävyinen. Taljoja ei ole värjätty vaan ne ovat luonnollisesti omissa väreissään.
Tiirinkosken ruoka

Kahvilan ruokatuotteet

Kahvila ja myymälä sijaitsevat samassa rakennuksessa, joten voit ostaa myös tilamme omia ruokatuotteita, joihin lukeutuvat lihatuotteet, tilan oma kahvi, härkäpavut sekä erilaisia leipiä ja muita paikallisia herkkuja. Kannattaa siis tutustua tilamme itse tuottamiin ruokiin ja herkkuihin!

Myymälästämme kuultua!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!