Laavu

Tiirinkosken Laavu Hämeenlinna

Tervetuloa Tiirinkoskelle, jossa voit nauttia luonnon keskellä olosta. Lyhyen kävelymatkan päässä kahvilasta odottaa laavu tulisijalla, joka on vuokrattavissa myös omaan käyttöön. Seuraa metsäreittiä, joka johdattaa sinut laavulle samalla kun tunnet sammaleisen metsän rauhoittavan tuoksun ympärilläsi. Kesäisin saatat nähdä lampaita laiduntamassa viereisellä pellolla.

Laavun vuokrahinta on 45€ tunnilta. Voit varata sen kokonaan itsellesi ja nauttia ulkoilusta sekä tulen lämmöstä luonnon helmassa.

Kahvilastamme voit ostaa myös herkullisen paketin laavun kylkeen. Paketti sisältää laavun lisäksi maukkaat vohvelit kermavaahdolla ja hillolla 4 hengelle, jotka takaavat nautinnollisen hetken. Lisäksi pakettiin kuuluu juomat, jotta voitte täysin rentoutua ja nauttia hetkestänne luonnossa. Paketin hinta on 85€, jonka aikana laavu on varattu tunniksi.

Varaukset ja yhteydenotot hoituvat kätevästi sähköpostitse osoitteeseen cafe@tiirinkoskentehdas.fi. Voit ottaa meihin yhteyttä varausten tekemistä varten tai saadaksesi lisätietoja. Meidän tiimimme on valmiina auttamaan sinua ja varmistamaan, että kokemuksestasi Tiirinkoskella tulee unohtumaton.

Tervetuloa nauttimaan luonnosta ja rauhasta Tiirinkoskelle!

Tiirinkosken laavu

Tiirinkosken Tehtaan laavu tarjoaa upean vaihtoehdon luonnonläheiseen retkeilyyn Hämeenlinnassa.

Laavulla on tulisija, joka luo tunnelmallisen ilmapiirin. Voit viettää aikaa lämmön äärellä ja valmistaa herkullisia eväitä. Laavu tarjoaa myös suojaa sateelta ja tuulelta, joten voit nauttia retkestäsi huolimatta sääolosuhteista. Varatessasi laavun itsellesi voit myös olla varma, että saat viettää omaa rauhallista aikaa luonnossa ilman mitään häiriötekijöitä. Tiirinkosken laavu onkin koettu kesän huippuhetkiksi, jolloin saat nauttia täysin omaa ja rentoa aikaa juuri haluamassasi seurassa.

Laavu tarjoaa loistavan vaihtoehdon ulkoilusta ja luonnonläheisestä rentoutumisesta kiinnostuneille. Tule tutustumaan tähän upeaan retkikohteeseen ja nauti luonnon tarjoamasta kauneudesta.