Osastot

Sisustus

Näytetään tulokset 1–24 / 148

Sisustus verkkokauppa ja sisustusliike – Tiirinkosken Tehdas

Sisustaminen on taide, joka muuttaa kotisi kauniiksi, viihtyisäksi ja persoonalliseksi tilaksi. Olipa tyylisi moderni, skandinaavinen, maalaisromanttinen tai industriaalinen, Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita, jotka täyttävät tarpeesi ja saavat kodin loistamaan. Sisustus tuotteemme löytyvät myös paikanpäältä sisustusliikkeestämme Hämeenlinnassa. Yksi verkkokaupan suurimmista vahvuuksista on sen monipuolisuus. Tarjolla on erilaisia huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia ja muita koriste-esineitä, jotka voivat täydentää kodin ilmettä ja luoda haluamaasi tunnelmaa. Voit selata valikoimaamme vaivattomasti ja verrata sitä oman kotisi tyyliin. Löydä ideoita ja inspiraatiota eri sisustustyyleistä laajasta sisustusvalikoimastamme.

Kodin sisustus verkkokauppa juuri sinulle

Kodin sisustus verkkokaupan valikoima sisältää tuotteita eri hintaluokissa, joten jokainen voi löytää jotain budjettiinsa sopivaa. Korkealaatuisten materiaalien, kestävyyden ja tyylikkään suunnittelun yhdistelmä tekee Tiirinkosken Tehtaan tuotteista houkuttelevia ja ajattomia. Voit luottaa siihen, että hankkimasi sisustustuotteet kestävät aikaa ja ilahduttavat sinua ja vieraitasi vuosien varrella. Kodin sisustaminen on enemmän kuin pelkkä tapa täyttää tila huonekaluilla ja esineillä. Se on tapa tuoda oma persoonallisuutesi esiin ja luoda ympäristö, jossa tunnet olosi kotoisaksi ja onnelliseksi. Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppa ymmärtää tämän ja tarjoaa tuotteita, jotka auttavat sinua luomaan unelmiesi kodin.

Sisustaminen on jatkuva prosessi, ja Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppa on täällä auttamassa sinua matkallasi. Uusiin kokoelmiin ja tarjouksiin kannattaa tutustua säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista sisustustrendeistä ja saat mahdollisuuden hankkia haluamiasi tuotteita parhaaseen hintaan. Tee kodistasi paikka, jossa haluat viettää aikaa ja johon haluat kutsua ystäviäsi. Anna Tiirinkosken Tehtaan verkkokaupan inspiroida sinua ja auttaa sinua luomaan tyylikäs, persoonallinen ja viihtyisä sisustus. Astu rohkeasti sisään virtuaaliseen myymäläämme ja anna kodin kauneuden kukoistaa. Olemme pyrkineet luomaan verkkokauppamme mahdollisimman samanlaisen tunnelman kuin myymälässämme käydessä on.

Makuuhuoneen sisustus

Makuuhuone on henkilökohtainen keidas, jossa voit luoda oman rauhan ja tyylin. Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppa on täällä auttamassa sinua luomaan täydellisen makuuhuoneen, jossa voit nauttia kauniista unista. Kun ajattelet makuuhuoneen sisustusta, mukavuus ja tyylikkyys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman huippulaatuisia ja tyylikkäitä huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia ja muita sisustustuotteita, jotka auttavat sinua luomaan juuri sellaisen makuuhuoneen kuin olet aina halunnut.

Tervetuloa unelmiesi makuuhuoneeseen, jossa rentoudut, palautat voimia ja heräät joka aamu virkeänä uuteen päivään. Makuuhuone on henkilökohtainen keidas, jossa voit luoda oman rauhan ja tyylin. Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppa on täällä auttamassa sinua luomaan täydellisen makuuhuoneen, jossa voit nauttia kauniista unista.
Kun ajattelet makuuhuoneen sisustusta, mukavuus ja tyylikkyys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman huippulaatuisia ja tyylikkäitä tekstiilejä, valaisimia ja muita sisustustuotteita, jotka auttavat sinua luomaan juuri sellaisen makuuhuoneen kuin olet aina halunnut.

Tekstiilit luovat makuuhuoneeseen pehmeyttä ja viihtyisyyttä. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä vuodevaatteita, mattoja ja koristetyynyjä. Voit valita eri värejä ja kuvioita, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi ja luovat harmonisen ilmapiirin. Pehmeät lakanat ja lämpimät peitot takaavat, että saat nukkua levollisesti ja herätä virkeänä joka aamu. Kannattaa tutustua laajaan tekstiili valikoimaamme!

Makuuhuoneen sisustuksessa yksityiskohdat tekevät eron. Tarjoamme sinulle valikoiman upeita koriste-esineitä, kuten peilejä, taidetta ja kynttilöitä, jotka täydentävät makuuhuoneesi ilmettä ja tuovat persoonallisuutta tilaan. Voit luoda oman tyylikkään ja kodikkaan ilmapiirin valitsemalla juuri sinulle sopivat koriste-esineet.

Olohuoneen sisustus

Unelmoitko upeasta ja viihtyisästä olohuoneesta, joka on täynnä tyylikkyyttä ja toimivuutta? Olohuone on kodin sydän, paikka, jossa vietämme arvokasta aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olohuoneen sisustus on avain luomaan juuri sellaisen tilan, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä.

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppaan – sisustuksen luvattuun maahan! Meillä tiedämme, että olohuoneen sisustaminen voi olla haasteellista ja aikaa vievää, mutta me olemme täällä helpottaaksemme matkaasi kohti täydellistä olohuonetta. Meiltä löytyy niin isoja huonekaluja kuin piensisustusta olohuoneeseen.

Mikä tekee Tiirinkosken Tehtaan verkkokaupasta sinun ykkösvalintasi olohuoneen sisustuksessa? Tarjoamme sinulle laajan valikoiman huippulaatuisia huonekaluja, tyylikkäitä tekstiilejä, upeita valaisimia ja ainutlaatuisia koriste-esineitä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset luodaksesi unelmiesi olohuoneen. Kun valitset huonekaluja, panostamme laatuun ja mukavuuteen. Huonekalumme ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, joten voit olla varma niiden kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Valikoimastamme löydät tyylikkäät sohvat, joiden päälliset ovat helppohoitoisia ja pehmusteet taivaallisen mukavia. Rentoutuminen sohvalla ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä!

Keittiön sisustus

Tiedämme, että keittiö on paikka, jossa vietät paljon aikaa, joten sen sisustuksen tulisi olla sekä kaunis että käytännöllinen. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman huippulaatuisia astiastoja, käteviä keittiötarvikkeita, tyylikkäitä tekstiilejä ja inspiroivia sisustuselementtejä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset luodaksesi toimivan ja upean keittiön. Keittiövalikoimasta löytyy paljon monenlaista kivaa, kannattaa tutustua valikoimaan!

Kylpyhuone sisustus

Kylpyhuone on paikka, jossa voit paeta arjen kiireitä ja hemmotella itseäsi. Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppa on täällä auttamassa sinua luomaan unelmiesi kylpyhuoneen, joka tarjoaa sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä. Tiedämme, että kylpyhuone on paikka, jossa haluat tuntea olosi rauhalliseksi ja ylelliseksi. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman huippulaatuisia käytännöllisiä säilytysratkaisuja, tyylikkäitä tekstiilejä ja inspiroivia sisustuselementtejä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan luodaksesi kylpyhuoneen, jossa voit rentoutua ja nauttia kauneushetkistäsi.

Tekstiilit luovat kylpyhuoneeseen pehmeyttä ja viihtyisyyttä. Tarjoamme sinulle laadukkaat ja tyylikkäät kylpyhuonepyyhkeet, kylpytakit ja matot, jotka täydentävät kylpyhuoneen ilmettä. Voit valita erilaisia värejä ja kuvioita, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi ja luovat harmonisen ilmapiirin. Pehmeät pyyhkeet ja lämpimät matot takaavat, että voit nauttia jokaisesta hetkestäsi kylpyhuoneessa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!