Osastot

Gauhar Helsinki

Näytetään kaikki 23 tulosta

Gauhar Helsinki Tiirinkosken Tehtaalla

Gauhar Helsinki on suomalainen lifestyle-brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman muotia, asusteita ja kodin piensisustustuotteita.  Brändin keskeinen filosofia on suunnitella tuotteita, jotka kestävät aikaa ja voivat toimia luottotuotteina pitkään. Gauhar Helsingin tuotteet tarjoavat asiakkaille huolettomia siluetteja ja luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita ja asusteita. Gauharin tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja tarkoin valmistettuja, joten ne voivat kulkea mukanasi vuosia, säilyttäen samalla tyylikkyyden ja ajattoman ilmeen.

Gauhar Helsingin mallistot sisältävät laajan valikoiman vaatteita ja asusteita. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa.. Brändi panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja käsityöhön, mikä takaa tuotteiden kestävyyden ja korkean laadun. Yksi Gauhar Helsingin vahvuuksista on sen ajaton ja skandinaavinen estetiikka. Heidän mallistonsa tarjoavat monipuolisia vaatekappaleita, jotka voidaan yhdistellä eri tavoin luoden persoonallisia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Brändi pyrkii tarjoamaan vaihtoehtoja muodin nopealle kulutukselle ja kannustaa asiakkaitaan panostamaan laadukkaisiin ja kestäviin vaatteisiin, jotka kestävät aikaa sekä trendejä. Juuri näitä tuotteita löydät myös Tiirinkosken Tehtaan verkkokaupasta.

Gauhar Helsinki pyrkii myös vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen valitsemalla huolella yhteistyökumppaneitaan ja materiaalejaan. He haluavat varmistaa, että niin tuotanto- kuin toimitusketjukin toteutetaan eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että he valmistavat tuotteita luonnonmateriaaleista ja käyttävät kierrätettyjä tai ekologisia materiaaleja aina kun mahdollista. Gauhar Helsinki on noussut merkittäväksi toimijaksi suomalaisessa muotimaailmassa ja edustaa skandinaavista minimalistista tyyliä, joka on suosittua ympäri maailmaa. Brändin tuotteet tarjoavat ajatonta eleganssia ja mahdollisuuden luoda persoonallista tyyliä. Gauhar Helsinki on osoitus siitä, että suomalainen muotibrändi voi menestyä kansainvälisellä tasolla tarjoamalla korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka vetoavat modernin ihmisen tarpeisiin. Gauhar tuotteet ovat olleet jo pitkään yksi suosituimmista merkeistä Tiirinkosken Tehtaan myymälässä sekä verkkokaupassa.

Gauhar mekot

Gauhar Helsinki tunnetaan monipuolisesta ja ajattomasta vaatemallistostaan, joka sisältää myös mekkoja. Gauhar Helsinki -mekot ovat suunniteltu yhdistelemään skandinaavista minimalistista tyyliä ja naisellista eleganssia.

Gauhar Helsinki -mekkojen suunnittelussa korostuu huolellisesti valitut materiaalit ja laadukas viimeistely. Brändi panostaa kestävään muotiin, joten mekkojen valmistuksessa suositaan luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa, pellavaa ja silkkiä, sekä kierrätettyjä tai ekologisia materiaaleja aina kun mahdollista. Tämä ei vain takaa kestäviä ja pitkäikäisiä mekkoja, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia.

Gauhar mekot edustavat ajatonta tyylikkyyttä, ja niiden leikkaukset ovat usein yksinkertaisia ja selkeitä. Mallistosta löytyy niin väljiä rentoja mekkoja kuin myös istuvampia ja naisellisempia vaihtoehtoja. Väripaletti vaihtelee sesongin mukaan, mutta tyypillisesti Gauhar Helsinki suosii neutraaleja sävyjä, kuten valkoista, beigeä, harmaata ja mustaa. Näin mekot ovat helppoja yhdistää erilaisiin tilaisuuksiin ja asukokonaisuuksiin.

Gauhar Helsinki -mekot sopivat moniin erilaisiin tilanteisiin ja tarjoavat vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Ne voivat olla sopiva valinta päiväksi toimistolle tai rentoon illanviettoon, mutta ne voivat myös saada juhlavamman ilmeen yhdistettynä korkeakorkoisiin kenkiin ja tyylikkäisiin asusteisiin. Mekot tarjoavat mukavuutta ja liikkumisen vapautta samalla kun ne tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään.

Tiirinkosken Tehdas Gauhar jälleenmyyjänä

Tiirinkosken tehdas on pitkän historian omaava suomalainen yritys, ja meidät tunnetaan laadukkaasta vaatteista ja arvostetuista tuotteistaa. Gauhar puolestaan on tunnettu suomalainen lifestyle-brändi, joka tarjoaa ajatonta muotia ja asusteita modernille ihmiselle. Tiirinkosken tehtaan päätös toimia Gauharin jälleenmyyjänä on mielenkiintoinen yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaisuutta.

Tiirinkosken tehtaan valinta Gauharin jälleenmyyjäksi kertoo siitä, että tahdomme tarjota asiakkailleen laadukkaita ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa. Tiirinkosken tehtaan perinteisten tuotteiden ja Gauharin modernin muodin yhdistäminen luo ainutlaatuisen valikoiman, joka houkuttelee erilaisia asiakasryhmiä.

Tiirinkosken tehtaan käsityöosaaminen ja Gauharin design taitavat käsi kädessä. Tiirinkosken tehdas on tunnettu laadukkaista vaatteista ja sisustustuotteista, Gauharin design puolestaan on skandinaavista minimalistista tyyliä, joka korostaa yksinkertaisia ja selkeitä leikkauksia. Tämä yhdistelmä voi tuoda esiin ainutlaatuista harmoniaa ja luoda vaatteita ja asusteita, jotka ovat sekä kestäviä että tyylikkäitä. Tiirinkosken tehtaan toimiessa Gauharin jälleenmyyjänä, meillä on mahdollisuus esitellä asiakkaillemme laajempi valikoima huomattavan laadukkaita tuotteita. Tiirinkosken tehtaan perinteiset tuotteet voivat täydentää Gauharin mallistoa tarjoten asiakkaille vaihtoehtoja eri tyyleihin ja mieltymyksiin. Tämä voi houkutella erilaisia asiakassegmenttejä ja luoda uusia mahdollisuuksia sekä Tiirinkosken tehtaalle että Gauhar-brändille.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!