Osastot

Asusteet

Näytetään kaikki 20 tulosta

Naisten asusteet

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan naisten asusteiden maailmaan! Meidän intohimomme on luoda ainutlaatuisia ja tyylikkäitä asusteita, jotka korostavat jokaisen naisen persoonallisuutta ja tyyliä. Myymme verkkokaupassamme erityisesti huiveja sekä pipoja, ja olemme ylpeitä siitä, miten nämä pienet yksityiskohdat voivat tehdä suuren eron kokonaisuudessa.

Huivit ovat kuin taika-asuja, jotka voivat muuttaa ilmettäsi hetkessä. Tarjoamme laajan valikoiman huiveja, jotka vaihtelevat kevyistä ja ilmavista vaihtoehdoista lämpimiin ja pehmeisiin kausittaisiin malleihin. Huivimme eivät ole vain lämmittäviä kumppaneita viileillä säillä, vaan ne myös lisäävät hienostuneisuutta ja väriä jokaiseen asukokonaisuuteen. Olitpa sitten etsimässä hillittyä lisäystä arkivaatteeseen tai haluat tuoda rohkean kontrastin juhlallisempaan tilaisuuteen, huivimme tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia.

Pipot puolestaan ovat paitsi käytännöllisiä myös tyyliltään monipuolisia asusteita. Suunnittelemme pipoja, jotka sopivat jokaiseen tilanteeseen – rennoista päivistä aktiiviseen ulkoiluun ja tyylikkäisiin tapahtumiin. Laadukkaat materiaalit takaavat mukavuuden ja lämmön, kun taas huolellisesti harkitut mallit ja yksityiskohdat antavat pipoille oman ainutlaatuisen ilmeensä.

Tiirinkosken tehdas yhdistää perinteen ja innovaation luodakseen naisten asusteita, jotka kestävät aikaa sekä muodin vaihteluita. Käsityön ja huippuluokkaisen suunnittelun yhdistyessä jokainen tuotteemme kertoo tarinan laadusta ja omistautumisesta. Haluamme olla osa jokaisen naisen matkaa itseilmaisun ja tyylin löytämisessä, ja uskomme vahvasti, että huivit ja pipot ovat avain tähän tarinaan.

Tervetuloa tutustumaan Tiirinkosken tehtaan naisten asusteiden valikoimaan ja löytämään ne täydelliset huivit ja pipot, jotka heijastavat juuri sinun ainutlaatuista tyyliäsi ja persoonallisuuttasi.

Laadukkaat huivit

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan laadukkaiden naisten huivien maailmaan! Meidän missiomme on tarjota asiakkaillemme huolella valittuja ja tarkoin kuratoituja huiveja, jotka heijastavat tyyliä, laatua ja yksilöllisyyttä. Valikoimassamme yhdistyvät huolellisesti valitut materiaalit, taidokas suunnittelu ja ajaton kauneus.

Tiirinkosken tehdas on erikoistunut tarjoamaan valikoiman huiveja, jotka ovat huippulaatua ja joiden suunnittelussa on otettu huomioon monipuoliset makumieltymykset ja tilaisuudet. Me uskomme, että huivit ovat enemmän kuin pelkkiä asusteita – ne ovat tapa ilmaista itseään ja lisätä persoonallista sävyä jokaiseen asuun.

Valikoimamme koostuu huolella valituista huiveista, jotka on hankittu ympäri maailmaa. Olemme valinneet valikoiman varmistaaksemme, että jokainen huivi täyttää korkeimmat laatuvaatimukset. Valikoimastamme löytyy erilaisia malleja, värejä ja kuvioita, jotta voit löytää juuri sen täydellisen huivin, joka heijastaa juuri sinun tyyliäsi ja tarpeitasi.

Huivit, jotka löydät Tiirinkosken tehtaalta, ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat mukavuuden ja kestävyyden. Käytämme luonnonkuituja ja huolellisesti valittuja tekokuituja varmistaaksemme, että jokainen huivi on miellyttävä iholle ja säilyttää kauneutensa pitkään. Jokainen huivi on myös suunniteltu tarkasti yksityiskohtia myöten, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Tiirinkosken tehdas on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen huiveja, jotka tekevät vaikutuksen ja tuovat iloa. Olitpa etsimässä hillittyä huivia arkipukeutumiseen tai näyttävää asustetta erityistilaisuuteen, löydät meiltä varmasti jotain, joka vastaa tarpeitasi. Tervetuloa tutustumaan laadukkaiden huivien valikoimaamme ja löytämään täydellinen asuste juuri sinulle!

Huivit netistä

Huivit ovat paitsi käytännöllisiä asusteita myös tärkeitä tyylin ja ilmaisun välineitä. Olitpa sitten etsimässä värikkäitä kuvioita piristämään arkipukeutumistasi tai hillittyä yksiväristä huivia täydentämään juhla-asuasi, meillä on tarjota sinulle laaja valikoima vaihtoehtoja.

Selaamalla huivivalikoimaamme netissä voit helposti löytää huivin, joka sopii juuri sinulle ja tilanteeseesi. Valitse kevyt ja ilmava huivi kesäpäiviin tai lämpimämmät materiaalit talvisiin ilmoihin. Huivit eivät ole vain lämmittäviä vaan myös erinomaisia tyylin lisäyksiä – voit solmia ne eri tavoin saavuttaaksesi haluamasi ilmeen.

Yksityiskohtiin kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voimme tarjota sinulle laadukkaita huiveja, jotka säilyttävät kauneutensa ja laitansa pitkään. Materiaalit valitaan huolella, ja valikoimassa on niin luonnonkuituja kuin moderneja synteettisiä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia.

Tutustu valikoimaamme mukavasti omalta kotisohvaltasi käsin ja löydä juuri se täydellinen huivi, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja tarpeitasi. Verkko-ostoksina saat vaivattomasti uudenlaista elämää asukokonaisuuksiisi – yksi pieni asuste voi tehdä suuren eron tyylin ilmeessä. Tervetuloa löytöretkelle huivien maailmaan netissä!

Laadukkaat pipot naisille

Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukkaat pipot, jotka yhdistävät mukavuuden, tyylikkyyden ja laadun. Pipot ovat monipuolinen asuste, joka lämmittää ja viimeistelee asukokonaisuutesi kaikkina vuodenaikoina.

Tiirinkosken tehdas on valinnut huolella valikoimaansa laadukkaita pipoja eri materiaaleista ja malleista. Käytämme pehmeitä ja lämpimiä luonnonkuituja, kuten merinovillaa ja alpakkaa, sekä teknisiä tekokuituja, jotka tarjoavat optimaalisen lämmön ja kosteudenpoiston ulkoillessa. Jokainen pipomme on valmistettu kestämään aikaa ja tarjoamaan suojaa kaikissa sääolosuhteissa.

Laadukkaat pipomme eivät ainoastaan tarjoa toiminnallisuutta vaan myös tyylikästä muotoilua. Suunnittelijamme yhdistävät perinteiset pipomallit moderniin muotokieleen luodakseen pipoja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Olipa tyylisi klassinen, urbaani tai boheemi, valikoimastamme löydät pipon, joka täydentää ja korostaa omaa tyyliäsi.

Jokainen pipo Tiirinkosken tehtaan valikoimassa on huolellisesti viimeistelty ja suunniteltu yksityiskohtia myöten. Käytämme laadukkaita saumoja ja huolehdimme siitä, että pipon istuvuus on juuri oikea. Valikoimastamme löytyy erilaisia malleja, kuten perinteisiä kudottuja pipoja, moderneja pipoja kauniilla neuloksilla sekä rentoja beanie-malleja.

Olitpa sitten lähdössä ulkoilemaan, kaupungille tai vaikkapa viettämään iltaa ystävien kanssa, Tiirinkosken tehtaan laadukas pipo on täydellinen kumppani. Haluamme tarjota sinulle pipon, joka ei ainoastaan suojaa kylmältä vaan myös lisää tyylikkyyttä ja itsevarmuutta asuusi. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri se täydellinen pipo, joka sopii juuri sinulle ja tarpeisiisi!

Pipot netistä

Pipot ovat tyylin ja lämmön yhdistelmä, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Olitpa sitten nauttimassa ulkoilusta tai kaipaamassa rentoa lisäystä arkivaatteesi, meidän valikoimastamme löydät varmasti sopivan pipon.

Pipot ovat monipuolisia asusteita, jotka voivat muuttaa koko asusi ilmeen. Valitse nettivalikoimastamme klassisia neulottuja pipoja tai moderneja beanie-malleja, joita voit yhdistellä eri tavoin erilaisiin tilanteisiin. Käytämme valikoidusti sekä luonnonkuituja että teknisiä tekokuituja, jotta voimme tarjota pipot, jotka ovat sekä mukavia että käytännöllisiä.

Laadukkaat pipomme ovat huolella valmistettuja, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota istuvuuteen ja viimeistelyyn. Saumat ja yksityiskohdat takaavat, että pipot kestävät käyttöä ja säilyttävät muotonsa pitkään. Valitsemalla meidän pipon saat laadukkaan asusteen, joka on sekä tyylikäs että kestävä valinta.

Tutustu valikoimaamme vaivattomasti netissä ja löydä juuri se pipomalli, joka sopii sinun tyyliisi ja tarpeisiisi. Oli suunnitelmasi sitten ulkoilu, rento hengailu tai tyylikäs ilta kaupungilla, pipomme ovat loistava tapa täydentää asukokonaisuuttasi. Löydä juuri sinulle sopivat pipot netistä Tiirinkosken Tehtaan verkkokaupan avulla!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!