Osastot

Korit ja säilytysratkaisut Tiirinkosken Tehtaalta!

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaan Korit ja säilytys -osastolle! Tämä on paikka, jossa järjestys ja tyylikkyys kohtaavat luoden täydellisen harmonian kotiisi ja arkeesi. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia koritarvikkeita ja säilytysratkaisuja, jotka auttavat sinua pitämään tavarasi järjestyksessä ja luomaan viihtyisän ympäristön.

Etsitpä sitten käytännöllisiä säilytysratkaisuja, persoonallisia korikokoelmia tai sisustustuotteita, meillä on jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Korit ovat monikäyttöisiä ja toimivat täydellisesti eri tiloissa kuten keittiössä, kylpyhuoneessa, lastenhuoneessa, olohuoneessa ja vaatehuoneessa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta laatua, ja siksi valikoimamme kattaa huolellisesti valitut tuotteet, jotka on valmistettu kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Korimme ja säilytysratkaisumme ovat suunniteltu kestämään arjen haasteita ja samalla tuomaan tyylikästä ilmettä kotiisi.

Valikoimastamme löydät muun muassa:

  1. Säilytyskorit: Ne auttavat sinua pitämään pikkutavarat ja päivittäin tarvittavat esineet järjestyksessä. Säilytyskorit sopivat erinomaisesti hyllyille, kaappeihin tai vaikkapa eteisen naulakkoon.
  2. Pyykkikorit: Tyylikkäät ja tilavat pyykkikorimme helpottavat pyykin lajittelua ja siirtoa pesukoneelle. Valitse joukosta omaan sisustukseesi sopiva design.
  3. Säilytyslaatikot: Piensisustamisen helmiä! Säilytyslaatikkomme ovat täydellisiä pikkutavaran säilyttämiseen ja tyylikkään ilmeen tuomiseen huoneeseen kuin huoneeseen.
  4. Punotut korit ja pärekorit: Punotut korit ovat erittäin tyylikäs tapa tuoda kotiin säilytyksen lisäksi ihana sisustuselementti. Pärekorit ovat tästä loistava esimerkki ja ne ovatkin varsin suosittuja tämän hetken sisustuksessa.

Olipa tyylisi sitten skandinaavinen, rustiikkinen, moderni tai klassinen, meiltä löydät varmasti sopivan korin tai säilytysratkaisun tarpeisiisi. Tuotteidemme laadukkaan suunnittelun ansiosta ne sopivat mainiosti myös lahjaksi läheisillesi.

Punotut korit

Punotut korit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä säilytysratkaisuja, jotka ovat valmistettu erilaisista punotuista materiaaleista, kuten rottinkista, pajusta tai meriheinästä. Nämä käsityönä valmistetut korit ovat monipuolisia ja sopivat eri tiloihin, kuten olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön. Ne auttavat pitämään tavarat järjestyksessä ja tuovat samalla luonnollista ja kodikasta ilmettä sisustukseen. Punottujen korejen eri koot ja mallit tarjoavat valinnanvaraa erilaisiin säilytystarpeisiin, ja ne ovat myös loistava lahjaidea läheisille.

Säilytyskorit

Tarjoamme valikoiman käteviä ja tyylikkäitä säilytyskoreja, jotka auttavat sinua pitämään kotisi järjestyksessä ja tavarasi käden ulottuvilla.

Säilytyskorimme ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja erimuotoisia säilytyskoreja, jotka sopivat esimerkiksi hyllyille, kaappeihin, kylpyhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaatehuoneeseen.

Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Lisäksi monet säilytyskorimme ovat pinottavia tai varustettu kantokahvoilla, mikä tekee niiden käytöstä entistäkin helpompaa.

Säilytyskorimme ovat myös sisustuksellisia elementtejä, jotka tuovat kodin ilmeeseen persoonallista tyylikkyyttä. Voit valita suosikkisi eri väreissä ja muotoiluissa, jotka sopivat juuri sinun sisustustyyliisi. Pidä kotisi siistinä ja tavarasi järjestyksessä kätevien säilytyskoriemme avulla. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva säilytysratkaisu!

Pyykkikorit

Meiltä löydät laadukkaita ja tyylikkäitä pyykkikoreja, jotka tekevät arjen pyykkien lajittelusta ja säilyttämisestä helppoa ja vaivatonta.

Pyykkikorimme ovat valmistettu kestävistä ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavista materiaaleista, joten ne palvelevat sinua pitkään ja ovat ympäristöystävällinen valinta. Valikoimastamme löydät eri kokoisia ja muotoisia pyykkikoreja, jotka sopivat kaikenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin.

Designiltaan ne ovat ajattoman kauniita ja sopivat täydellisesti kodin eri huoneisiin, kuten kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaatehuoneeseen. Lisäksi pyykkikorimme ovat käteviä, sillä ne on usein varustettu kantokahvoilla tai pyörillä, joten voit siirtää pyykit pesukoneelle tai kuivausrumpuun helposti.

Pidämme huolen siitä, että pyykkikorimme ovat myös riittävän tilavia, jotta saat mahtumaan kaikki pyykit yhteen koriin. Näin pidät kotisi siistinä ja pyykkirumban hallinnassa.

Pärekorit

Pärekorit ovat perinteisiä ja käsin valmistettuja korimalleja, jotka on tehty pajunvitsoista tai muista luonnonmateriaaleista. Ne ovat osa suomalaista käsityöperinnettä ja ovat olleet käytössä vuosisatojen ajan. Pärekorit ovat erityisen suosittuja maalaistaloissa ja mökeillä, mutta ne sopivat mainiosti myös moderniin sisustukseen.

Pärekorit ovat tunnettuja kestävyydestään ja tukevuudestaan, ja ne soveltuvat hyvin erilaisten tavaroiden säilyttämiseen. Pärekorien perinteinen muotoilu ja taitavasti punotut yksityiskohdat tekevät niistä kauniita sisustuselementtejä, jotka tuovat lämpöä ja luonnonläheisyyttä kotiin.

Käsityönä valmistettuina pärekorit ovat uniikkeja ja niissä näkyy tekijän kädenjälki. Niiden valmistusprosessi vaatii ammattitaitoa ja huolellisuutta, mikä tekee niistä arvostettuja ja arvokkaita.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!