Kokoustilat

Tiirinkosken kokoustilat Hämeenlinna

Tiirinkosken tehtaalta on mahdollista vuokrata kokoustilaa. Rauhallinen ja innostava maalaismiljöö houkuttelee tehokkaaseen kokouspäivään, olipa kyseessä sitten yhdistyksen vuosikokous, yrityksen tiimipalaveri tai vaikka rippijuhlat! Ruokatarjoilu sovitaan tarpeidenne mukaisesti joko kahvilassa tai omassa rauhassa kokoustilassa.

Kokoustilan tarkemmat tiedot:

  • Kokoustilassa on tilaa jopa 20 hengelle.
  • Tilassa on videotykki ja valkotaulu, joten kokous onnistuu nykyaikaisilla välineillä.
  • Mahdollisuus aamupalaan, lounaaseen ja iltapäiväkahvitukseen – sovitaan tarpeidenne mukainen kokonaisuus!
  • Vuokra Ma – To 45 € / alkava tunti.  Pe – Su 65€ / alkava tunti.

Jätä tarjouspyyntö alla olevaan lomakkeeseen tai suoraan cafe@tiirinkoskentehdas.fi osoitteeseen ja toteutetaan juuri sinun ryhmällesi innostava kokouspäivä upeassa miljöössä!

Lue lisää Tiirinkosken Tehtaan kokoustilojen mahdollisuuksista alapuolelta.

Opas: Täydellinen kokouspäivä - 11 ratkaisevaa käytäntöä

Järjestä täydellinen kokouspäivä ilmaisen oppaamme avulla. Tässä oppaassa jaamme 11 ratkaisevaa käytäntöä, jotka muuttavat kokouksesi tehokkaammiksi, antoisammiksi ja mahdollisesti niin na...
Tilaa opas sähköpostiisi!
[vikbooking room_ids="0" showtype="2" sortby="" sorttype="asc" view="availability" lang="*"]

Anna meille vain hetki aikaasi, niin kerromme, kuinka voit tehdä kokouksestasi Hämeenlinnassa unohtumattoman kokemuksen – ja vieläpä halvemmalla kuin missään muualla!

Ja parasta on, että saat kaupanpäälle Tiirinkosken Tehtaan ihastuttavan ympäristön, joka huokuu rauhaa ja inspiraatiota!

Kuvittelepa hetki: Kaukana kaupungin kiireestä, keskellä luonnonrauhaa, seisot modernissa kokoustilassa, joka on suunniteltu täydellisesti inspiroivaan ympäristöön. Sinun ympärilläsi avautuvat maalaismaisemat, ja ilmassa tuoksuu rauha ja luovuus. Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaalle, paikkaan, jossa kokous ei ole vain velvollisuus, vaan unohtumaton kokemus.

Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat ovat helpoin ja monipuolisin vaihtoehto saavuttaa onnistunut kokouspäivä, ja tässä muutaman tärkeän syyn:

Kokonaisvaltainen kokemus: Tiirinkoski tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa. Sinun ei tarvitse huolehtia monista eri palveluntarjoajista ja yksityiskohdista. Me huolehdimme kaikesta sinun puolestasi.

Räätälöitävät ratkaisut: Kokoustilamme ovat helposti muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi. Olipa ryhmäsi koko mikä tahansa, voimme mukautua siihen ja tarjota täydellisen tilan.

Aktiviteetit ja rentoutuminen: Tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja, jotka voivat piristää kokouspäivääsi ja luoda vahvempaa tiimihenkeä. Samalla voit nauttia rauhallisesta ympäristöstämme ja rentoutua.

Helppous: Meillä on kokemusta kokouksista ja teemme yhteistyötä kanssasi saadaksemme kaiken sujuvasti. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista – me hoidamme ne.

Joten miksi etsiä muualta, kun Tiirinkoskelta saat kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa? Tiedämme, että pystymme tarjoamaan sinulle ja tiimillesi helpoimman ja monipuolisimman vaihtoehdon onnistuneelle kokouspäivälle.

Miksi valita Tiirinkosken Tehdas kokoustilaksi Hämeenlinnassa?

Kokouspaikan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka sinun on tehtävä ennen kokousta, ja sen vaikutukset voivat olla merkittäviä kokouksen onnistumisen kannalta. Jos haluat onnistua kaikessa, niin kokouksen järjestämisessä, tarjoiluissa sekä mahdollisesti samalla yhteisen aktiviteetin järjestämisessä niin paras vaihtoehto kokouspaikaksi on Tiirinkosken Tehdas.

  • Moderni ja rauhallinen ympäristö: Kokoustilamme sijaitsevat kauniissa maaseutuympäristössä, mikä tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan kokouspaikan. Poissa kaupungin hälinästä voitte keskittyä olennaiseen.
  • Muokattavat tilat: Olipa ryhmänne pieni tai suuri, meiltä löytyy sopivat tilat. Voimme järjestää tilan juuri teidän tarpeidenne mukaan.
  • Herkullinen välipala tai lounas: Tarjoamme herkullista välipalaa ja lounasta, jotta voitte nauttia energisen tauon kokouspäivän keskellä. Kokeile vaikkapa suolaisia vohveleitamme, jotka valmistetaan omista härkäpavuistamme.
  • Toimintaa kokouksen yhteydessä: Meillä on osaamista ja useita ideoita, jotta voimme järjestää ryhmällenne hauskaa ja ryhmähengen nostattavaa toimintaa. Metsänsiimeksessä sijaitseva laavu mahdollistaa esimerkiksi luontorentoutustunnin koko ryhmälle.
  • Elämyksiä kokouksen tauoilla: Tutustukaa Tiirinkosken eläimiin kokouspäivänne tauoilla. Ne tarjoavat mielenkiintoisen vaihtoehdon perinteisille tauoille.
  • Yöpymismahdollisuus: Kokouksen päätteeksi voitte jäädä nauttimaan maalaisromanttisesta yöstä majoituksessamme. Huoneemme sijaitsevat keskellä maaseudun kauneutta ja tarjoavat täydellisen rentoutumispaikan.

Lisäksi pystymme tarjoamaan sinulle 5 täysin poikkeuksellista syytä miksi kannattaa valita Tiirinkosken Tehdas kokouspaikaksi.

5 syytä saapua Tiirinkoskelle

Ympäristö ja ilmapiiri

Tiirinkosken ympäristö tarjoaa ainutlaatuisen luonnonläheisen ilmapiirin, joka edistää luovuutta ja keskittymistä. Maaseudun kauneus ja rauha tarjoavat vertaansa vailla olevan taustan tuottavalle kokoukselle.

Modernit tilat yhdistettynä luovaan ympäristöön

Tiirinkosken Tehtaan modernit tilat yhdistettynä luovaan maaseutuympäristöön luovat normaalia paremman yhdistelmän kokouspaikaksi.

Täysin uniikki kokemus

Tiirinkosken Tehtaan tarjoama kokouskokemus ei ole pelkästään tehokas, vaan myös unohtumaton. Osallistujat muistavat kokouksesi erityisenä tapahtumana.

Paikallisuus ja kestävät arvot

Tiirinkosken Tehtaan tarjoamat suolaiset vohvelit ja muut herkut valmistetaan tilan omista härkäpavuista, mikä tukee paikallista maataloutta ja tuottaa herkullisia paikallisia makuelämyksiä.

Ympäristöystävällisyys

Tiirinkosken Tehdas on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen, ja voit olla ylpeä siitä, että järjestät kokouksen paikassa, joka välittää ympäristöstä ja kestävyydestä.

Loft sisäänkäynti

Varaa kokoustila!

Voit jättää tietosi tähän tai ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kerro lyhyesti minkälaista yrityslahjaa olet etsimässä, niin osaamme heti tarjota sopivia vaihtoehtoja juuri sinulle.

040 1562119

Soita heti tai jätä yhteydenottopyyntö!

Address Haantie 5, 13200 HML

Email cafe@tiirinkoskentehdas.fi

Mitä me tarjoamme mitä muilla ei ole?

Tiedämme, että meidän kokouspakettimme ovat täysin ainutlaatuisia ja ne ovat keränneet paljon kiinnostusta ja kiitosta jo pitkään, mutta miksi pystymme tarjoamaan näin poikkeuksellisen kokouspaketin?

Tässä 6 tärkeintä syytä:

Ympäristö: Tiirinkosken Tehdas sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä, joka tarjoaa täydellisen paikan keskittyä olennaiseen, poissa kaupungin hälinästä.

Muokattavat tilat: Modernit kokoustilamme ovat muokattavissa erikokoisille ryhmille, joten ne sopivat tarpeisiimme täydellisesti.

Ruoka: Tarjoamme herkullista välipalaa ja lounasta, mukaan lukien meidän itse valmistamat suolaiset vohvelit, jotka ovat ehdoton kohokohta.

Aktiviteetit: Kokouksen yhteydessä voimme nauttia erilaisista aktiviteeteista, kuten luontorentoutuksesta laavulla.

Elämykset: Paikan omat eläimet tarjoavat mielenkiintoista vaihtelua kokouspäivän tauoille.

Yöpymismahdollisuus: Kokouksen jälkeen voimme viettää maalaisromanttisen yön mukavissa huoneissa keskellä luonnonkauneutta.

Tiedämme, että monet kokoustilojen vuokraajat tarjoavat yleensä yhden, kaksi tai parhaimmillaan kolme palvelua kokouspakettiin. Mutta me voimme tarjota sinulle kaikki nämä kuusi.

On toki mahdollista, että joku tarjoaa kokouspakettia, joka sisältää myös kaikki tarjoamamme palvelut, mutta huomioitavaa on, että vähintään puolet näistä palveluista hankitaan kolmannen osapuolen kautta. Tämä lisää aina kustannuksia, ja yleensä kokouspaketin hinta nousee vähintään 20%.

Me pystymme tarjoamaan kokouspaketteja teille erittäin edullisesti, koska pystymme tuottamaan kaikki tarjoamamme palvelut täysin itse. Olemmekin keskimäärin 20% halvempi kuin kukaan muu vastaavia mahdollisuuksia tarjoava kilpailija.

Tiirinkosken Tehdas täyttää kaikki tarpeesi kokouspaikkana kuten, rauhallisen ympäristön, mukautuvat tilat, herkullisen ruoan, aktiviteetit, elämykset ja mahdollisuuden yöpymiseen. Varaa kokouspaikkasi Tiirinkosken Tehtaalle – me teemme kokouksistanne ikimuistoisia.

Varaa soittopyyntö tästä ja keskustellaan, minkälainen kokouspaketti sopii juuri sinulle!

Yhteisen hauskanpidon tärkeys kokousten välillä: Yhteishenkeä luomassa

Yksi keskeinen syy järjestää kokousten väliin yhteisiä hauskanpitoaktiviteetteja on rentoutuminen. Pitkät kokoukset voivat väsyttää osallistujia, ja jos tauoilla ei ole mahdollisuutta rentoutua ja virkistyä, se voi heikentää osallistujien keskittymistä ja tuottavuutta. Rentoutuminen yhdessä kollegojen kanssa tarjoaa mahdollisuuden ladata akkuja ja palata seuraavaan kokoukseen virkeänä ja motivoituneena.

Toinen merkittävä syy yhteisen hauskanpidon sisällyttämiseen kokouspäivään on yhteishengen vahvistaminen. Kun ryhmä viettää aikaa yhdessä rentoutuen ja nauttien toistensa seurasta, se auttaa luomaan positiivisia suhteita ja vahvistamaan ryhmän yhteenkuuluvuutta. Tämä taas vaikuttaa myönteisesti tiimityöskentelyyn, viestintään ja yleiseen työilmapiiriin. Kun ihmiset tuntevat toisensa paremmin myös työn ulkopuolella, heidän välinen luottamus ja yhteistyö paranevat.

Kaiken kaikkiaan yhteisen hauskanpidon sisällyttäminen kokouspäivään ei ole pelkästään ajan hukkaa, vaan se on investointi tiimin hyvinvointiin, yhteishenkilö ja työn laatuun. Se auttaa osallistujia rentoutumaan, vahvistaa ryhmän dynamiikkaa ja luo positiivista energiaa, mikä puolestaan vaikuttaa myönteisesti organisaation menestykseen ja saavutuksiin. Kokouspäivistä tulee samalla erityisiä kokemuksia, joita muistellaan pitkään ja joita odotetaan innolla.

Kokemuksia, joita tarjoamme kokouspäivään

Pystymme räätälöimään juuri ryhmällesi sopivan aktiviteetin kokouspakettiin. Tiirinkosken tarjoamat mahdollisuudet ovat moninaiset, ja erityisesti rentouttava luontoretki ryhmäohjaajan johdolla tarjoaa miellyttävän hetken kiireisen kokouspäivän keskellä. Lisäksi kasvojogatunti auttaa mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Tällaisten aktiviteettien jälkeen voitte palata kokoukseen uudella virkeydellä ja keskittymisellä.

Kokouspäivääsi voidaan liittää mm.

Tiirinkosken Tehtaan kokouspaketit tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle, sillä ne ovat keskimäärin 20 % edullisempia kuin vertailtavat vaihtoehdot. Tämä merkittävä hintaedullisuus johtuu siitä, että meillä Tiirinkosken Tehtaalla hoidamme kaikki kokouspalvelut itse, mikä mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut.

Kokouspaketin lisäksi tarjoamme ainutlaatuisen ympäristön, joka huokuu rauhaa ja auttaa osallistujia keskittymään olennaiseen – itse kokoukseen. Maaseutuympäristö luo inspiroivan ilmapiirin, joka parantaa kokouksen tuloksellisuutta.

Lisäksi Tiirinkoskella on lukuisia mahdollisuuksia järjestää ryhmän yhteistä aktiviteettia ja hauskanpitoa kokouksen lomassa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, kuten luontoretkiä, ohjattuja rentoutushetkiä ja mahdollisuuden rentoutua laavulla.

Tiirinkosken Tehtaan kokouspaketit tarjoavat siis erinomaisen hinta-laatusuhteen, unohtumattoman ympäristön ja mahdollisuuden yhteiseen hauskanpitoon – kaikki yhdessä paketissa. Tervetuloa nauttimaan kokouskokemuksesta, joka ei ainoastaan säästä budjettia, vaan myös tekee kokouksestanne ikimuistoisen.

Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat ovat valinneet mm. Janne Kataja ja Hihhihii Oy sekä monet muut isot ja pienet yritykset. Tule sinäkin viihtymään ja suunnittelmaan tehokkasti tulevaa rauhalliseen miljööseemme!

Miten voit varata kokoustilapaketin Tiirinkosken Tehtaalle?

Varauksen tekeminen on erittäin helppoa. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän aikana, jolloin tarjoamme juuri teille sopivaa kokoustilapakettia. Mikäli kokousajankohta on kiireinen tai haluat varmistaa kokousajankohdan heti, niin voit myös soittaa suoraan kahvilamme puhelinnumeroon: 040 1562119

Mikä on kokoustilapaketin hinta?

Kokoustilapakettiemme hinnat vaihtelevat ryhmän koon ja tarpeiden mukaan. Olemme joustavia ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun budjettiinne. Pystymme tarjoamaan erilaisia paketteja halunne sekä tarpeenne mukaisesti. Jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan minkälainen paketti sopii juuri teille.

Mikäli pohdit vielä, että mikä juuri sinulle sopiva kokoustila Hämeenlinnassa, niin anna asiakkaidemme kertoa se sinulle:

Tässä muutaman asiakkaan kokemus Tiirinkosken Tehtaan kokoustilapaketeista:

"Kokoustaminen Tiirinkosken Tehtaalla oli aivan upea kokemus! Paikan rauhallinen ja luonnonläheinen ympäristö loi todella inspiroivan tunnelman. Kokouspäivän tauolla maistelimme herkullisia härkäpavuvohveleita, ja se oli todellinen makuelämys. Kokouksen päätteeksi majoituimme paikan päällä, ja heräsimme aamulla raikkaaseen maaseutuilmapiiriin. Suosittelen ehdottomasti Tiirinkosken Tehtaan kokoustilapakettia kaikille, jotka haluavat tehdä kokouksestaan ikimuistoisen."
Anni
⭐⭐⭐⭐⭐
"Tiirinkosken Tehdas tarjosi meille täydellisen ympäristön tiimimme strategiapäivälle. Kokoustilat olivat modernit ja tilava, ja henkilökunta oli äärimmäisen avuliasta ja huomaavaista. Kokemus oli kaiken kaikkiaan erinomainen, ja suunnittelemme jo seuraavaa kokousta Tiirinkosken Tehtaalle."
Antti
⭐⭐⭐⭐⭐
"Tiirinkosken Tehdas tarjosi meille täydellisen paikan tiimimme koulutuspäivälle. Rauhallinen ympäristö ja kauniit maisemat antoivat meille loistavan mahdollisuuden keskittyä oppimiseen ja tiimityöhön. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja joustavaa, ja he auttoivat meitä suunnittelemaan päivän niin, että se vastasi täysin tarpeitamme. Kokemus oli kaikin puolin onnistunut, ja suosittelen Tiirinkosken Tehtaan kokoustilapakettia kaikille, jotka arvostavat laatua ja luonnonläheisyyttä kokousympäristössään."
Maria
⭐⭐⭐⭐⭐

Paras palautteemme on kuitenkin lyhyt ja ytimekäs:

Matti: ”Tiirinkosken Tehdas tarjoaa parhaat kokoustilaratkaisut Hämeenlinnassa

KIINNOSTUITKO?

oTA YHTEYTTÄ TAI JÄTÄ YHTEYSTIETOSI ALAPUOLELLE!

Jätä yhteydenottopyyntö!

040 1562119

Soita heti tai jätä yhteydenottopyyntö!

Address Haantie 5, 13200 HML

Email cafe@tiirinkoskentehdas.fi

Varaus- ja peruutusehdot

Jos sinun täytyy peruuttaa varauksesi, pyydämme tekemään sen viimeistään kolme päivää ennen kokouksen suunniteltua ajankohtaa. Tällä tavoin voimme järjestää tilojamme tehokkaasti ja tarjota niitä muille asiakkaille tarvittaessa.

On tärkeää huomioida, että mikäli peruutus tehdään myöhässä, laskutamme varauksesta puolet alkuperäisestä hinnasta. Tämä auttaa meitä kattamaan tilavarausten hallintaan liittyviä kustannuksia.

Haluamme myös varmistaa, että varauksesi sujuu mahdollisimman mutkattomasti, joten haluamme kiinnittää huomiosi tärkeään seikkaan. Kokoustilavaraus alkaa siitä hetkestä, kun tilaa aletaan järjestellä ja valmistella käyttöön. Tämä tarkoittaa, että varauksen alkamisajankohta on hetki, jolloin pääset valmistelemaan tilaa kokousta varten.

On siis tärkeää huomioida tämä varauksen tekohetkellä, jotta taataan tilan valmius kokouksen alkamiseen. Tämä auttaa meitä varmistamaan sujuvan ja tehokkaan käytön kokoustiloissamme.

Miten pääsen Tiirinkosken Tehtaalle?

Tiirinkosken Tehdas sijaitsee osoitteessa Haantie 5, 13500 Hämeenlinna. Paikalle on erittäin helppoa saapua autolla ja se on vain noin 5 minuutin päässä Tiiriöstä. Meillä on myös paljon parkkitilaa isommallekin ryhmälle Kysykää rohkeasti lisätietoja varausta tehdessänne.

Milloin Tiirinkosken Tehdas on avoinna?

Olemme avoinna ympäri vuoden ja palvelemme ryhmiä eri päivinä ja kellonaikoina. Jätä soittopyyntö meille, niin varmistetaan saatavuus ja sopiva ajankohta kokouksellenne.

Onko lisätietoja saatavilla?

Kyllä, voitte ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa lisätietojen tai kysymysten vuoksi. Olemme täällä auttaaksemme ja varmistaaksemme, että kokouksenne Tiirinkosken Tehtaalla on ikimuistoinen kokemus.

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaalle – odotamme innolla, että saamme isännöidä kokoustanne maaseudun kauniissa tunnelmassa Hämeenlinnassa!

loft majoitus ja kokous

Täydellisen kokouksen salaisuus paljastuu. Hyödynnä 11 vinkkiä oppaastamme ja tee kokouksestasi entistäkin tehokkaampi.
Lataa oppaasi nyt!

opas:
Järjestä täydellinen kokouspäivä - 11 ratkaisevaa käytäntöä