Kalklitir Primer Pohjamaali

39,00 

Kalklitir Primer on vesipohjainen VOC-vapaa pohjamaali, joka tarjoaa tasaisen imeytymisen ja täydellisen pohjan ennen kalkkimaalin levittämistä.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 79 arvioon
1-5 79:n arvosteluista
 1. (0) (0)
 2. Ihana collari, toimitus lähti seurannan mukaan tosi ripeästi, heti seuraavana päivänä, matka paketilla kesti postissa melkein kaksi viikkoa. Oli aika pitkä aika, luulin että on hävinnyt matkalla. Ei ole tietenkään teidän vika ❤️

  (0) (0)
 3. Niin ystävällinen palvelu aina ❤️

  (0) (0)
 4. Nopea toimitus, helppo asioida.

  (0) (0)
 5. Selkeät verkkosivut, helppo tilata ja nopea toimitus! Kaikki toimii erinomaisesti! Kiitos!

  (0) (0)

Kuvaus

Kalklitir Primer pohjamaali on vesipohjainen ja VOC-vapaa, tämä pohjamaali on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen pohjan ennen kalkkimaalin levitystä.

Olipa kyseessä uusien seinien valmistus tai vanhojen pintojen päällystäminen, Kalklitir Primer takaa tasaisen imeytymisen ja parhaan lopputuloksen. Voit levittää sen vesiohenteisille maalatuille pinnoille, kalkkimaaleille, alkydipohjaisille maaleille, betonille, rappauksille, kipsilevyille, MDF:lle ja vanerille. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin maalaustarpeisiin.

Yksi parhaista ominaisuuksista on sen helppo valmistus. Pohjamaali toimitetaan kätevissä 500 g pusseissa, ja sekoittamalla se 600 ml:aan vettä saat noin 1 litran pohjustetta. Riippuen imeytymisestä ja levitysmenetelmästä (sivellin/tela), tämä määrä voi kattaa 8-10 m² pinta-alan. Tehokas ja riittoisa!

Kun olet levittänyt Kalklitir Primeria, suosittelemme antamaan sen kuivua vähintään 12 tuntia ennen kalkkimaalin levitystä tai seuraavan maalikerroksen levittämistä. Tämä varmistaa parhaan lopputuloksen ja kestävän pinnan.

Luota Kalklitir Primeriin, kun haluat täydellisen pohjan seiniesi maalaukselle. Sen helppo käyttö ja ammattimainen laatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattilaisille kuin DIY-harrastajillekin. Valmistaudu maalaamaan unelmiesi seinät – Kalklitir Primer vie sinut askeleen lähemmäksi täydellistä lopputulosta.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!