Kalklitir Primer Pohjamaali

39,00 

Kalklitir Primer on vesipohjainen VOC-vapaa pohjamaali, joka tarjoaa tasaisen imeytymisen ja täydellisen pohjan ennen kalkkimaalin levittämistä.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 87 arvioon
1-5 87:n arvosteluista
 1. Hyvä verkkokauppa
  Tuotteet hyvin jaoteltu
  Selkeä ja helppokäyttöinen
  Verkkokauppa
  Todella nopea toimitus josta erikois kiitos
  Suosittelen

  (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. Laadukkaat tavarat, nopea toimitus.

  (0) (0)
 5. Tilasin paidan netistä (ajattelin, että loppuu nopeasti kaupalta😅) ja hain sen kaupalta itse. Sain sovittaa paidan ja kokeilin myös toisen värin mutta pitäydyin valinnassani. Palvelu oli mahtavaa ja tuote oli noudettavissa heti. Paita on super!🤩

  (0) (0)

Kuvaus

Kalklitir Primer pohjamaali on vesipohjainen ja VOC-vapaa, tämä pohjamaali on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen pohjan ennen kalkkimaalin levitystä.

Olipa kyseessä uusien seinien valmistus tai vanhojen pintojen päällystäminen, Kalklitir Primer takaa tasaisen imeytymisen ja parhaan lopputuloksen. Voit levittää sen vesiohenteisille maalatuille pinnoille, kalkkimaaleille, alkydipohjaisille maaleille, betonille, rappauksille, kipsilevyille, MDF:lle ja vanerille. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin maalaustarpeisiin.

Yksi parhaista ominaisuuksista on sen helppo valmistus. Pohjamaali toimitetaan kätevissä 500 g pusseissa, ja sekoittamalla se 600 ml:aan vettä saat noin 1 litran pohjustetta. Riippuen imeytymisestä ja levitysmenetelmästä (sivellin/tela), tämä määrä voi kattaa 8-10 m² pinta-alan. Tehokas ja riittoisa!

Kun olet levittänyt Kalklitir Primeria, suosittelemme antamaan sen kuivua vähintään 12 tuntia ennen kalkkimaalin levitystä tai seuraavan maalikerroksen levittämistä. Tämä varmistaa parhaan lopputuloksen ja kestävän pinnan.

Luota Kalklitir Primeriin, kun haluat täydellisen pohjan seiniesi maalaukselle. Sen helppo käyttö ja ammattimainen laatu tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattilaisille kuin DIY-harrastajillekin. Valmistaudu maalaamaan unelmiesi seinät – Kalklitir Primer vie sinut askeleen lähemmäksi täydellistä lopputulosta.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!