Osastot

Lexington

Näytetään tulokset 1–24 / 61

Lexington Tiirinkosken Tehtaalla

Lexington on ruotsalainen tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailman laadukkaista ja tyylikkäistä kodin tekstiileistä ja sisustustuotteista. Merkin perustana on skandinaavinen design, joka yhdistää ajattoman eleganssin ja käytännöllisyyden. Lexingtonin tuotteet ovat saavuttaneet suosiota sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla, ja ne edustavat luotettavuutta, korkeaa laatua ja perinteistä käsityötaitoa. Voit löytää useita Lexingtonin tekstiilejä ja sisustustuotteita Tiirinkosken Tehtaan myymälästä sekä verkkokaupasta!

Yksi Lexingtonin keskeisistä piirteistä on sen omaleimainen tyyli, joka yhdistää klassisen ja modernin elementit harmoniseksi kokonaisuudeksi. Merkki ammentaa inspiraationsa New Englandin alueen rikkaasta perinteestä ja merenkulun maailmasta, ja tämä näkyy heidän tuotesuunnittelussaan. Lexingtonin valikoimasta löytyy laadukkaita vuodevaatteita, pyyhkeitä, keittiötekstiilejä, kylpytuotteita, sisustustarvikkeita ja vaatteita.

Laadukkaiden materiaalien valinta on yksi Lexingtonin menestyksen avaintekijöistä. He käyttävät korkealaatuisia luonnonkuituja, kuten puuvillaa ja pellavaa, jotka takaavat tuotteiden kestävyyden ja miellyttävyyden. Lisäksi heidän suunnittelutiiminsä kiinnittää suurta huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn, mikä näkyy tuotteiden laadussa ja viimeistellyssä ulkonäössä. Lexingtonin tuotemerkin menestys ei rajoitu vain laadukkaisiin tuotteisiin, vaan he ovat myös onnistuneet luomaan vahvan brändi-identiteetin. Heidän tunnistettava logo ja brändivärit luovat yhtenäisen ja tunnistettavan ilmeen kaikissa heidän tuotteissaan. Lisäksi heidän tuotteidensa markkinointi ja esillepano ovat houkuttelevia ja harkittuja, mikä houkuttelee asiakkaita ja luo positiivisen mielikuvan brändistä.

Lexingtonin menestys tarjoaa myös mielenkiintoisen esimerkin siitä, miten brändi voi hyödyntää paikallista kulttuuria ja perinteitä luodakseen uniikin ja erottuvan aseman markkinoilla. Skandinaavinen design ja New Englandin alueen inspiraatio yhdistyvät luomaan tuotteita, jotka vetoavat laajaan asiakaskuntaan. Tämä osoittaa, että yrityksen vahva identiteetti ja tarinankerronta voivat olla keskeisiä tekijöitä menestyksen saavuttamisessa kilpailluilla markkinoilla.

Lexington pyyhkeet

Lexington-pyyhkeet ovat osa ruotsalaisen tuotemerkki Lexingtonin laajaa valikoimaa kodin tekstiilejä. Ne edustavat brändin tunnettua laadukkuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Lexingtonin pyyhkeet ovat suosittuja sekä kotikäytössä että hotelleissa ja kylpylöissä ympäri maailmaa. Lexingtonin pyyhkeet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, kuten pehmeästä ja imukykyisestä puuvillasta. Materiaalin laatu takaa pyyhkeiden miellyttävän tuntuman ihoa vasten sekä niiden kyvyn kuivata tehokkaasti. Pyyhkeiden valmistuksessa kiinnitetään myös huomiota kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, joten ne säilyttävät laadunsa pitkään käytössä.

Lexington-pyyhkeiden muotoilu on tyypillistä tuotemerkin skandinaaviselle tyylikkyydelle. Ne ovat yksinkertaisen elegantteja ja ajattoman kauniita. Pyyhkeissä voidaan nähdä viittauksia merenkulun ja New Englandin alueen perinteisiin, mikä luo niille uniikin ilmeen. Lisäksi pyyhkeet ovat usein saatavilla erilaisissa väreissä ja kuoseissa, jolloin ne tarjoavat mahdollisuuden valita juuri omaan tyyliin sopivan vaihtoehdon. Lexington-pyyhkeet eivät ole pelkästään käytännöllisiä pesu- tai kylpyhuonetarvikkeita, vaan ne ovat myös sisustuselementtejä. Tuotemerkki kannustaa luomaan kauniita ja viihtyisiä kylpyhuonetiloja, joissa pyyhkeet toimivat sekä käytännöllisenä että koristeellisena elementtinä. Lexingtonin brändin mukaisesti pyyhkeet luovat kodikkaan tunnelman ja heijastavat skandinaavista minimalistista estetiikkaa.

Lexington tyynynpäällinen

Lexingtonin tyynynpäälliset ovat osa ruotsalaisen tuotemerkin valikoimaa, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä kodin tekstiileistä. Tyynynpäälliset edustavat Lexingtonin omaleimaista skandinaavista designia ja tarjoavat käytännöllisiä ja kauniita vaihtoehtoja sisustukseen. Lexingtonin tyynynpäälliset valmistetaan yleensä laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten puuvillasta tai pellavasta. Materiaalien valinnassa kiinnitetään huomiota niiden miellyttävyyteen ja kestävyyteen, jotta tyynynpäälliset säilyttävät kauneutensa ja laadukkuutensa pitkäaikaisessa käytössä. Materiaalit voivat olla myös helposti pestäviä ja hoitavia, mikä tekee tyynynpäällisten ylläpitämisestä vaivatonta.

Tyynynpäällisten suunnittelussa Lexington yhdistää skandinaavisen minimalistisen estetiikan ja perinteisen amerikkalaisen tyylin. Tämä luo ajattomia ja elegantteja tyynynpäällisiä, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Tuotemerkille tyypilliset raidat, ruudut, kirjailut ja logot voivat näkyä tyynynpäällisissä, ja ne tuovat omaperäisen ilmeen sisustukseen. Lexingtonin tyynynpäälliset eivät pelkästään koristele tyynyjä, vaan ne ovat myös osa sisustuksen kokonaisuutta. Ne voivat olla tärkeä osa kodin sisustustyyliä ja auttaa luomaan halutun ilmeen ja tunnelman huoneeseen. Lexingtonin valikoimasta löytyy usein erilaisia värejä, kuoseja ja kokoja, joten on mahdollista valita juuri omaan tyyliin sopivat tyynynpäälliset.

Lexington päiväpeite

Lexingtonin päiväpeite on tyylikäs ja käytännöllinen lisäys makuuhuoneen sisustukseen. Päiväpeite tarjoaa sekä suojaa että viimeisteltyä ulkonäköä sängylle. Lexingtonin päiväpeitteet edustavat brändin tunnettua skandinaavista designia ja laadukkaita materiaaleja.

Lexingtonin päiväpeitteet valmistetaan yleensä korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, kuten puuvillasta tai pellavasta. Materiaalien valinta takaa peitteen miellyttävän tuntuman ja kestävyyden pitkäaikaisessa käytössä. Lisäksi peitteiden suunnittelussa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn, mikä tekee niistä elegantin ja tyylikkään näköisiä.

Lexingtonin päiväpeitteet ovat saatavilla erilaisissa väreissä ja kuoseissa, joten niistä löytyy vaihtoehtoja eri sisustustyyleihin. Ne voivat olla yksivärisiä ja minimalistisia tai koristeltuja kauniilla kuvioilla, kuten ruuduilla tai raitoilla. Päiväpeitteiden monipuolisuus mahdollistaa niiden sopimisen erilaisiin sisustuksiin ja antaa mahdollisuuden luoda juuri haluttu ilme makuuhuoneeseen.

Lexington pussilakanat

Lexingtonin lakanoissa yhdistyvät skandinaavinen minimalistinen muotoilu ja perinteisen amerikkalaisen tyylin vaikutteet. Pussilakanoissa voi näkyä Lexingtonille tyypillisiä raitoja, ruutuja tai muita klassisia kuoseja. Ne luovat sisustukseen ajatonta ja tyylikästä ilmettä. Lisäksi pussilakanoissa on usein laaja valikoima eri värejä ja kuoseja, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto oman makuuhuoneen tyyliin.

Lexingtonin pussilakanat eivät ole pelkästään käytännöllisiä vuodevaatteita, vaan ne ovat myös osa sisustusta. Pussilakanoilla voidaan luoda haluttu ilme ja tunnelma makuuhuoneeseen. Ne toimivat sekä yksittäisinä elementteinä että osana kokonaisvaltaista sisustuskokonaisuutta. Lexingtonin pussilakanat antavat mahdollisuuden luoda viihtyisä ja tyylikäs makuuhuone, jossa nukkuminen on nautinnollista.

Tiirinkosken Tehdas Lexington jälleenmyyjänä

Tiirinkosken tehdas on suomalainen vaate- ja sisustusliike, joka tunnetaan laadukkaista vaatteista ja kodin tekstiileistä. Yksi meidän yhteistyökumppaneistaan ja jälleenmyyjistään on ruotsalainen tuotemerkki Lexington. Tiirinkosken tehdas toimii Lexingtonin valtuutettuna jälleenmyyjänä, tarjoten asiakkaille laajan valikoiman Lexingtonin tuotteita.

Tiirinkosken tehdas on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita, ja Lexingtonin valikoima täydentää tarjontaamme loistavasti. Valikoimassamme on esimerkiksi Lexingtonin vuodevaatteita, pyyhkeitä, tyynynpäällisiä ja muita kodin tekstiilejä. Asiakkaat voivat löytää meidän myymälästä tai verkkokaupasta laajan valikoiman Lexingtonin tuotteita, joista voi valita oman sisustustyylin tarpeiden mukaan.

Tiirinkosken tehtaan ja Lexingtonin yhteistyö tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua ja hankkia laadukkaita tuotteita arvostettujen tekstiilibrändin valikoimasta. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat sekä Tiirinkosken tehtaan että Lexingtonin tarjoamia korkealaatuisia ja tyylikkäitä kodin tekstiilejä. Kannattaa tutustua upeaan valikoimaan!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!