Osastot

Urban Nature Culture – Yhdistä kaupunki ja luonto

Urban Nature Culture on ainutlaatuinen brändi, joka yhdistää kaupungin sykkeen ja luonnon kauneuden ainutlaatuisella tavalla. Tämä kategoriakuvaus esittelee sinulle sen taustan ja tuotemerkkivalikoiman, joka tarjoaa inspiraatiota ja arkea rikastuttavia tuotteita.

Urban Nature – Inspiraatiota ja tarina

Urban Nature on alkujaan perustettu Amsterdamissa, mutta sen vaikutteet ulottuvat ympäri maailmaa. Brändi on tunnettu ekologisesta ja kestävästä lähestymistavastaan, mikä tekee sen tuotteista erityisen houkuttelevia niille, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä ja kauniita esineitä kotonaan.

Tuotteet kattavat laajan kirjon sisustusta, kodintekstiilejä ja astioita. Niiden designissa heijastuu luonnon kauneus ja kaupungin monimuotoisuus. Tämän ainutlaatuisen merin tavoitteena on tuoda luonnon elementit kaupunkiympäristöön ja tehdä siitä osa arkea.

Kotiin tuotavaa ylellisyyttä

Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja estetiikka. Ne tuovat kotiisi ylellistä tunnelmaa ja samalla muistuttavat meitä ympäröivän luonnon kauneudesta. Kaikki Urbanin tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja huolellisesti suunniteltu kestämään aikaa.

Valitsemalla Urban Nature Culturen tuotteita kotiisi, voit nauttia kaupungin sykkeestä ja luonnon rauhasta samanaikaisesti. Brändi tarjoaa inspiraatiota ja arkea rikastuttavia esineitä, jotka tekevät kodistasi paikan, jossa voit tuntea olosi yhteydessä sekä urbaaniin elämään että luontoon.

Olemme iloisia, että saamme tarjota sinulle näitä laadukkaita ja persoonallisia tuotteita täälä Tiirinkoskella. Löydät varmasti miellyttäviä ja laadukkaita sisustus tuotteita tältä osastolta!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!