Varausehdot Tiirinkosken majoituksiin

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varauksen voi tehdä suoraan verkkosivuiltamme. Vastaanotamme majoitusvarauksia ainoastaan 18 vuotta täyttäneiltä.

Varauksen voi tehdä kokonaisuudessaan verkkosivujemme kautta. Varausta tehdessä tulee valita halutut päivämäärät sekä täyttää tarvittavat tiedot majoituksen varaamiseksi. Asiakkaan tulee huomioida varausehdot varausta tehdessä.

Majoituksen voi maksaa varaamisen yhteydessä verkkokaupassamme, muissa tapauksissa majoitus maksetaan paikan päällä. Majoitusvaraus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen, ellei varausta tehdessä ole toisin sovittu.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Asiakas voi peruuttaa varauksensa kuluitta aiemmin kuin 3 päivää ennen saapumista. Asiakkaalta veloitetaan 50%, jos hän peruuttaa varauksensa saapumista edeltävien 3 päivän aikana ja 100% jos peruutus jää tekemättä kokonaan. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Tiirinkosken Tehtaalle tai Tiirinkosken kahvilaan.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Tiirinkosken Tehtaalle maksamansa summa lukuun ottamatta mahdollista ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Tiirinkosken Tehtaalle ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Varauksen siirtämisestä eteenpäin voidaan sopia.

3. TIIRINKOSKEN TEHTAALLA OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voidaan varaus perua.

Mikäli majoituslaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Huomioithan, että maksamalla eräpäivään mennessä, varauksesi vahvistuu.

4. OLESKELU LOMAKOHTEESSA

VAKUUTUKSET:  Asiakas on majoituksen tai vierailun aikana itse vastuussa toiminnastaan ja huolehtii omien henkilö- ja esinevakuutustensa voimassaolosta. Lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

TULO- JA SAAPUMISAIKA: Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 15:00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12:00. Pyydettäessä joustamme kellonajoissa mahdollisuuksien mukaan.

HENKILÖMÄÄRÄ: Majoitustilaa saa käyttää enimmillään niin monta henkilöä (mukaan lukien vierailijat) kuin kohteeseen on merkitty virallinen vuodepaikkojen lukumäärä.

AUDIOLAITTEET: Ulkoalueilla audiolaitteita käytettävä niin ettei niiden käyttö häiritse muita alueella majoittuvia.

LEMMIKIT: Tiirinkoskella voi majoittua lemmikin kanssa. Lemmikkieläinten tuomisesta on sovittava erikseen, lemmikeistä veloitamme 30 e/lemmikki/majoitusjakso. Varaaja on vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikin mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

TUPAKOINTI: Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.

LOPPUSIIVOUS: Loppusiivous on mahdollista ostaa majoittajalta, mikäli et itse halua suorittaa sitä. Loppu siivouksen hinta on 120€. Mikäli loppusiivousta ei ole tilattu, Tiirinkosken Tehtaalla on oikeus periä siivoamattomasta majoituksesta erillinen siivousmaksu. Siivousohjeet löytyvät mökistä. Loppusiivouksen tilaamisen yhteydessä edellytämme mökin olevan normaalin asumisen jäjiltä. Tavarat ja huonekalut tulee olla paikoillaan ja ehjiä. Majoituksen piha-alue ja terassi tulee olla myös siisti.

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. Majoitustilat tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

6. OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN

Hinnaston hinnat voimassa toistaiseksi ja verkkokaupassa hinnat voivat vaihdella sesongin ja tarjousten mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

7. VALITUKSET

Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset pyydämme osoittamaan viipymättä suoraan Tiirinkosken Tehtaan henkilökunnalle, näin pyrimme varmistamaan vierailun onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla.