Osastot

Kosmetiikka ja ihonhoito

Näytetään kaikki 23 tulosta

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokauppaan, suomalaisen kosmetiikan ja ihonhoidon valikoimaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita valikoimassamme, jotka sopivat sinulle tai ihanaksi lahjaideaksi. Vaikka pääpainomme ei ole kosmetiikassa, niin meiltä voi tehdä erittäin mielenkiintoisia löytöjä.

Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukasta kosmetiikkaa ja ihonhoitoa asiakkaillemme ympäri maan. Verkkokauppamme on helppo tapa tutustua valikoimaamme ja löytää juuri sinulle sopivat tuotteet.

Kosmetiikka nettikauppana haluamme tarjota sinulle parhaat ratkaisut kasvojen ihonhoitoon. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset tuotteet, jotka on suunniteltu tukemaan ihosi hyvinvointia ja luonnollista kauneutta. Olit sitten etsimässä kasvovoiteita, puhdistustuotteita tai seerumeita, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto.

Etsitkö ihastuttavaa lahjaa läheisellesi tai haluatko hemmotella itseäsi? Tutustu ihonhoito lahjapakkausvalikoimaamme, joka on huolellisesti kokoamamme kätevä ratkaisu lahjaksi tai herkulliseksi hemmotteluhetkeksi. Tarjoamme lahjaideoita eri tarpeisiin ja mieltymyksiin, jotta voit ilahduttaa läheisiäsi tai antaa itsellesi ansaittua hemmottelua.

Ihonhoitoon liittyen löydät meiltä myös laadukkaita ja tutkitusti tehokkaita tuotteita erilaisiin ihotyyppeihin ja tarpeisiin. Olipa ihosi sitten kuiva, herkkä, rasvainen tai ikääntyvä, meiltä löydät varmasti sopivan ratkaisun. Tutustu ihonhoito tuotteisiimme, jotka on valittu tarkkaan huomioiden suomalaisen luonnon tarjoamat parhaat ainesosat.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja laadukkaita tuotteita, jotta voit nauttia hyvinvoivasta ja kauniista ihosta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri sinulle sopiva suomalainen kosmetiikka- ja ihonhoitotuote verkkokauppamme kautta!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!