Kahvila

Tiirinkosken kahvila

Tilan tunnelmallisessa kahvilassa pääset tutustumaan tuoreisiin ja herkullisiin makuihin. Lähes kaikissa kahvilan tuotteissa on käytetty oman tilan tuotteita kuten härkäpapua ja eri lihoja vaihtuvalla valikoimalla. Kaikki kahvilassa myytävät ja valmistettavat kahvituotteet on valmistettu tilan omasta kahvista, joka on valmistettu ja jauhettu yksinomaan Tiirinkoskelle. Olemme myös Hämeenlinnan tunnetuin vohvelikahvila. Valmistamme vohvelit tilan omista härkäpavuista, kannattaa testata sekä makeat että suolaiset vohvelit!

Tilan kahvilassa on vaihtuvan perusvalikoiman lisäksi tarjolla eri vuodenaikojen mukaan valmistettuja tuotteita, kuten joulun tienoilla glögiä ja piparkakkumausteisia erikoiskahveja. Viinin ystäville kahvilassa on tarjolla laadukas valikoima. Kyseiset viinit tulevat tarkkaan valituilta eurooppalaisilta pientiloilta. Juomavalikoimasta löytyy myös erikoisoluita ja -siidereitä.

Tutustu menuun alta!

Kahvilan yhteydessä palvelee ihana ja suosittu Lifystyle myymälä, jonka valikoimasta voit tehdä mahtavia löytöjä!

Aukioloajat

Ma SULJETTU
Ti-Pe 11.00-18.00
Lauantai 11.00 – 18.00
Sunnuntai 12.00 – 17.00

Mikäli sinulla on kysymyksiä kahvilaamme tai sen tuotteisiin liittyen niin voit olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse:

  • Puh: 040 1562119
  • Sposti: cafe@tiirinkoskentehdas.fi

Menu

Tiirinkosken suolaiset

Sis. salaattisekoitusta, kvinoaa, herneenversoja, punasipulia, tomaattia,  retiisiä, vinaigrettekastiketta  ja siemensekoitusta

Tiirinkosken makeat

Vaihtuva valikoima jäätelöitä sekä vitriinituotteita. Tule ja testaa!

Tiirinkosken suolaiset

Sis. salaattisekoitusta, kvinoaa, herneenversoja, punasipulia, tomaattia,  retiisiä, vinaigrettekastiketta  ja siemensekoitusta

Liity sähköpostilistalle!

Saat 10 euron alennuksen ensimmäiseen tilaukseen verkkokaupastamme, kun liityt sähköpostilistallemme nyt!

Tiedät myös ensimmäisen kaiken tärkeän, mitä Tiirinkosken Tehtaalla tapahtuu. Saat tietoosi ensimmäisenä parhaat tarjoukset ja ajankohtaiset tapahtumat!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-23

Alennuskuponki on voimassa seuraavat 7 päivää ja se toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€.

Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa. Lähetämme koodin myös sähköpostiisi!