Osastot

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokauppaan huonekalut osastolle!

Haluamme tarjota sinulle tyylikkäät ja laadukkaat huonekalut, jotka täyttävät kodin tarpeet ja tuovat kaunista ilmettä sisustukseen. Vaikka valikoimamme saattaa olla suppeampi kuin joissain suurissa huonekalukaupoissa, voit olla varma, että jokainen tuote on huolella valittu ja laadukas.

Ruokapöydät: Olemme ylpeitä esitellä upeita ruokapöytiä, jotka ovat sekä kestäviä että tyylikkäitä. Valikoimassamme on erilaisia muotoja ja kokoja, jotta voit löytää juuri sinun tilaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioimme myös eri tyylisuunnat, joten oli sisustuksesi sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen, löydät meiltä sopivan ruokapöydän.

Peilit: Peili on olennainen osa jokaisen kodin sisustusta. Tarjoamme kauniita peilejä eri muodoissa ja kehyksissä. Ne ovat loistava tapa avata tilaa ja lisätä valoisuutta huoneeseen. Valikoimassamme on peilejä, jotka sopivat makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa olohuoneeseen.

Hyllyköt: Järjestyksen ylläpitäminen kotona on helppoa ja tyylikästä hyllyköidemme avulla. Eri kokoiset ja muotoiset hyllyköt tarjoavat monipuolisia säilytysratkaisuja kirjoille, koriste-esineille ja muille tavaroille. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri hyllykkö, autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.

Kaapit: Kotisi ansaitsee käytännöllisiä ja kauniita kaappeja. Meiltä löydät erilaisia kaappivaihtoehtoja, jotka auttavat sinua pitämään tavarasi järjestyksessä ja samalla luovat viimeistellyn ilmeen huoneeseen. Valikoimastamme löytyy niin vaatekaappeja kuin säilytyskaappeja, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan kaapin.

Vaikka huonekaluvalikoimamme saattaa olla suppeampi, voit olla varma, että jokainen tuote on huolella valittu ja laadukas. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten voit tehdä ostoksesi luottavaisin mielin. Tutustu valikoimaamme ja anna huonekaluillemme tilaisuus tuoda kauneutta ja toimivuutta kotiisi.

Huonekalut netistä

Huonekalut netistä – Laadukasta sisustamista vaivattomasti!
Etsitkö kätevää ja vaivatonta tapaa hankkia laadukkaita huonekaluja kotiisi? Ei hätää, sillä Tiirinkosken tehtaan verkkokauppa tarjoaa sinulle vaivattoman ratkaisun huonekalujen ostamiseen suoraan netistä! Unohda ruuhkaiset huonekaluliikkeet ja raskaiden huonekalujen kuljettaminen kotiin – me teemme ostamisen helpoksi ja mukavaksi juuri sinulle.

Valikoima: Vaikka myymme verkkokaupassamme vain muutamia huonekaluja, olemme panostaneet huolelliseen valikoimaamme. Tarjoamme sinulle vain parhaita vaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan huonekalun. Voit selailla erilaisia huonekaluja mukavasti omalta kotisohvaltasi ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Korkeaa laatua: Meille laatu on yksi tärkeimmistä arvoistamme, ja kaikki myymämme huonekalut on valittu huolella kestävyyden ja tyylikkyyden perusteella. Haluamme tarjota sinulle huonekaluja, jotka kestävät käytössä ja ovat ilo silmälle pitkään. Laadukkaat materiaalit ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät huonekaluistamme kestäviä ja tyylikkäitä sisustuselementtejä.

Kätevä toimitus: Kun olet tehnyt päätöksesi ja valinnut haluamasi huonekalun, me huolehdimme lopusta. Tarjoamme kätevän kotiinkuljetuksen, joten sinun ei tarvitse murehtia huonekalujen kuljettamisesta. Toimitamme huonekalusi nopeasti ja turvallisesti suoraan kotiovellesi, jotta voit alkaa nauttimaan uudesta sisustuselementistäsi välittömästi.

Asiantunteva asiakaspalvelu: Tiirinkosken tehtaan verkkokaupassa asiakkaamme ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua huonekalun valinnassa, asiantunteva asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Olemme täällä vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi ja auttamassa sinua tekemään tyytyväisen ostopäätöksen.

Helppo palautus: Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos jostain syystä et olekaan täysin tyytyväinen saamaasi huonekaluun, meillä on käytössä helppo palautusjärjestelmä. Voit palauttaa tuotteen meille ja valita tilalle toisen vaihtoehdon tai saada rahasi takaisin.

Laadukkaat huonekalut

Tiirinkosken tehtaan verkkokauppa tarjoaa laadukkaat huonekalut, jotka täyttävät korkeat vaatimukset niin tyylin kuin kestävyyden osalta. Valikoimastamme löydät huolella valitut huonekalut, jotka tuovat tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä kotiisi. Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja viimeisteltyihin yksityiskohtiin, jotta voit nauttia huonekaluistamme pitkään.

Kätevästi kotiovelle: Voit tehdä ostoksesi vaivattomasti verkkokaupassamme ja me toimitamme huonekalusi suoraan kotiovellesi. Vältä ruuhkaiset huonekaluliikkeet ja raskas kuljetus – anna meidän hoitaa se puolestasi.

Asiantunteva palvelu: Meille asiakkaamme ovat tärkeitä, ja haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan huonekalun. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan apua ostopäätöksessäsi.

Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan huonekalun ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi. Toivomme, että nautit ostoskokemuksestasi Tiirinkosken tehtaan verkkokaupassa ja löydät täydellisen huonekalun kotiisi. Tervetuloa ostoksille!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!