Osastot

Flattered

Näytetään kaikki 20 tulosta

Flattered kengät naisille Tiirinkosken Tehtaalla

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokaupan Flattered tuotteisiin. Tässä kategoriassa esittelemme ylpeänä Flattered merkin upeita tuotteita. Flattered on ruotsalainen brändi, joka on tunnettu tyylikkäistä ja laadukkaista kengistä ja sandaaleista, jotka tarjoavat yhdistelmän tyyliä ja mukavuutta. Flatteredin kenkämallisto edustaa skandinaavista minimalistista muotoilua, joka yhdistää ajattoman eleganssin ja modernin tyylin. Merkin suunnittelijat panevat suurta huomiota yksityiskohtiin ja valitsevat huolella materiaalit, jotta jokainen kenkä olisi sekä kaunis että kestävä. Voit löytää näitä malleja valikoimastamme ja ne ovat herättäneet yllättäväkin suurta kiinnostusta!

Flatteredin valikoimasta löydät erilaisia kenkämalleja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Olitpa sitten etsimässä mukavia ballerinoja, tyylikkäitä nilkkureita tai klassisia avokkaita, Flatteredilta löydät varmasti jotain sopivaa jokaiseen tilanteeseen. Kenkien mukavuus on Flatteredille erittäin tärkeää, ja siksi he kiinnittävät erityistä huomiota istuvuuteen ja käyttömukavuuteen. Flatteredin kenkien pehmeä pohjallinen ja ergonominen muotoilu takaavat, että jalkasi tuntuvat hyviltä koko päivän ajan.

Flatteredin kenkien laadusta ja kestävyydestä kertoo myös se, että ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten aidoista nahkalaaduista. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä huolelliseen käsityöhön takaavat kenkien pitkäikäisyyden. Flattered kenkien hankkiminen on helppoa Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta. Voit selata valikoimaa mukavasti omalta kotisohvaltasi ja valita juuri sinulle sopivat kengät. Olipa tyylisi sitten klassinen, trendikäs tai rento, Flatteredin valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Laadukkaat, tyylikkäät ja mukavat Flattered kenkämallit ovat täydellinen valinta moderneille naisille, jotka arvostavat skandinaavista muotoilua ja korkeaa laatua. Tutustu valikoimaan Tiirinkosken tehtaan verkkokaupassa ja löydä uudet suosikkikenkäsi Flattered merkiltä!

Flattered kengät

Flattered kengät ovat skandinaavisen muotoilun ja modernin eleganssin ilmentymä. Jokainen kenkä on huolella suunniteltu yksityiskohtia myöten, jotta se olisi sekä silmää miellyttävä että kestävä. Merkki panostaa materiaalivalintoihin ja valmistustekniikkaan varmistaakseen, että jokainen kenkä on korkealaatuinen ja kestävä käytössä. Valikoimasta löytyy monenlaisia Flattered kenkiä, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja tyyleihin. Olitpa sitten etsimässä tyylikkäitä avokkaita, mukavia ballerinoja tai käytännöllisiä nilkkureita, Flatteredin valikoimasta löydät kenkiä, jotka täyttävät tarpeesi ja täydentävät tyyliäsi.

Flatteredin kenkien mukavuus on asetettu etusijalle. Jokainen kenkä on suunniteltu tarjoamaan optimaalista istuvuutta ja tukemaan jalkaa päivän aikana. Pehmeät pohjalliset ja ergonomisesti muotoillut kengät tekevät jokaisesta askeleesta miellyttävän. Voit luottaa siihen, että Flatteredin kengät tuovat mukavuutta ja kestävyyttä pitkäksi aikaa.

Flattered kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten aidoista nahkalajeista ja kestävistä tekstiileistä. Brändi on sitoutunut tarjoamaan kestäviä kenkiä, jotka säilyttävät tyylikkyytensä ja laatunsa vuodesta toiseen. Tämä tekee Flatteredin kengistä loistavan sijoituksen jalkineisiin, jotka kestävät aikaa ja pitävät sinut tyylikkäänä.

Flattered sandaalit

Flattered sandaalit edustavat skandinaavista minimalistista muotoilua, joka sopii täydellisesti kesäiseen ilmapiiriin. Jokainen sandaali on huolella suunniteltu ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne olisivat kevyitä jalassa ja kestäisivät käytössä.

Valikoimasta löydät monenlaisia Flattered sandaaleja, jotka sopivat eri tilanteisiin ja tyyleihin. Olitpa sitten etsimässä rennon elegantteja avosandaaleja, tyylikkäitä kiilakorkosandaaleja tai mukavia nauhakenkiä, Flatteredin valikoimasta löydät varmasti sandaalit, jotka täyttävät tarpeesi ja täydentävät kesäistä asukokonaisuuttasi.

Flatteredin sandaalit tarjoavat paitsi tyylikkyyttä myös erinomaisen käyttömukavuuden. Jokainen sandaali on suunniteltu tarjoamaan optimaalista istuvuutta ja tukemaan jalkaa päivän aikana. Pe softahko sisäpohja ja ergonominen muotoilu tekevät jokaisesta askeleesta miellyttävän ja kevyen. Voit luottaa siihen, että Flatteredin sandaalit tuovat mukavuutta ja tyylikkyyttä jokaiseen kesäaskellukseen.

Flatteredin sandaalit valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten aidoista nahkalajeista ja kevyistä tekstiileistä. Merkki panostaa kestävyyteen ja laatuun varmistaakseen, että sandaalit säilyttävät tyylikkyytensä ja toimivuutensa kauden toisensa jälkeen. Voit luottaa siihen, että Flatteredin sandaalit kestävät sekä tyyli- että laatukriteerit ja tarjoavat iloa kesäaskeliisi pitkään.

Tiirinkosken Tehdas Flattered merkin jälleenmyyjänä

Tiirinkosken Tehdas on ylpeä saadessaan toimia Flattered merkin jälleenmyyjänä. Tämä yhteistyö perustuu yhteisiin arvoihin, kuten laatuun, tyylikkyyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Esittelemme asiakkaillemme Flattered merkin upeita tuotteita, jotka yhdistävät skandinaavisen muotoilun, korkealaatuiset materiaalit ja mukavuuden. Flattered on ruotsalainen kenkäbrändi, joka on saavuttanut mainetta tyylikkäiden ja ajattomien kenkien valmistajana. Heidän suunnittelijansa ovat mestareita yksityiskohtien tarkassa huomioimisessa ja kestävien materiaalien valinnassa. Flatteredin kenkämalleissa näkyy skandinaavinen minimalistinen tyyli, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen elämäntyyliin.

Tiirinkosken Tehdas on valinnut Flattered merkin jälleenmyyjäksi sen takia, että brändi edustaa korkeaa laatua. Flatteredin kenkien valmistuksessa käytetään vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja, kuten aitoa nahkaa, joka takaa kestävyyden ja mukavuuden. Heidän kenkämallistonsa on suunniteltu tarjoamaan erinomainen istuvuus ja käyttömukavuus, joten jokainen askel on miellyttävä.

Flattered merkin jälleenmyyjänä haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen ostokokemuksen. Flatteredin kenkien yhdistelmä tyylikkyyttä, laadukasta muotoilua ja mukavuutta tekee niistä täydellisen valinnan vaativille asiakkaille, jotka arvostavat tyyliä ja mukavuutta jokaisessa askeleessaan. Tiirinkosken Tehdas on ylpeä voidessaan esitellä Flattered-merkin upeita kenkiä ja palvella asiakkaita, jotka etsivät laadukkaita ja tyylikkäitä kenkiä. Yhteistyömme Flatteredin kanssa vahvistaa sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja palvelua. Astu sisään Tiirinkosken Tehdas -verkkokauppaan ja löydä juuri sinulle sopivat Flattered-kengät, jotka täydentävät tyyliäsi ja tarjoavat mukavuutta jokaisessa askeleessa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!