Osastot

Lahjakortti

Näytetään ainoa tulos

Tiirinkosken tehtaan lahjakortti tarjoaa monipuolisen vaihtoehdon lahjaksi. Lahjakortit sopivat täydellisesti erilaisiin juhlatilanteisiin. Tässä esomerkiksi muutamia vahtoehtoja.

Lahjakortti äitienpäivä

Tällainen lahja on ihanteellinen tapa osoittaa arvostusta ja rakkautta äidille. Se tarjoaa mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta Tiirinkosken tehtaan tuotteita, jotka sopivat täydellisesti äitienpäivän juhlistamiseen. Lahjakortin arvo voidaan määrittää asiakkaan toiveiden mukaan, ja se voidaan personoida erityisviestillä.

Lahjakortti syntymäpäivälahjaksi

Syntymäpäivät ovat erityisiä, ja Tiirinkosken tehtaan lahjakortti tekee lahjan antamisesta helppoa ja mieluisaa. Kortti antaa saajalleen vapauden valita juuri itselleen sopivat tuotteet tehtaan monipuolisesta valikoimasta. Lahjakortin summa voidaan mukauttaa budjettiin sopivaksi, ja se on voimassa pitkän ajan, jotta syntymäpäiväsankari voi käyttää sen silloin, kun se hänelle parhaiten sopii.

Lahjakortti joululahjaksi

Joulun aikaan lahjojen antaminen on olennainen osa juhlaa, ja Tiirinkosken tehtaan lahjakortti on ihanteellinen tapa ilahduttaa läheisiä. Lahjakortti tarjoaa saajalleen mahdollisuuden valita mieluisia tuotteita Tiirinkosken laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Lahjakortin arvo voidaan määrittää antajan toiveiden mukaisesti, ja se tuo joustavuutta joululahjojen hankintaan.

Nämä lahjakortit ovat erinomainen tapa antaa lahja, joka sopii juuri saajan mieltymyksiin ja tarpeisiin. Lisäksi ne tarjoavat mukavan ja helpon tavan juhlistaa erityisiä hetkiä rakkaiden kanssa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!