Osastot

Tine K

Näytetään kaikki 21 tulosta

Tine K tuo ihanaa sisutusta Tiirinkosken Tehtaan verkkokauppaan

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaan verkkokauppan Tine K tuotteisiin! Olemme ylpeitä esitellessämme tämän upean tuotemerkkikategorian. Tine K on arvostettu brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä sisustustuotteistaan. Heidän tuotteensa on suunniteltu tuomaan kauneutta ja persoonallisuutta koteihin ympäri maailman. Voit tutustua näihin upeisiin tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässämme Hämeenlinnassa!

Tuotevalikoima on monipuolinen ja sisältää kaikkea kodin tarpeista koriste-esineisiin ja huonekaluihin. Tuotteet heijastavat brändin omaperäistä tyyliä, jossa yhdistyvät skandinaavinen minimalismi ja boheemi eleganssi. Tämän nousen tuotemerkin suunnittelutiimi panostaa yksityiskohtiin ja käyttää korkealaatuisia materiaaleja varmistaakseen tuotteiden kestävyyden ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisen.

Tine K:n tuotteet sisältävät upeita sisustustuotteita jokaiseen huoneeseen. Olipa etsinnässäsi kauniita kynttilänjalkoja, tyylikkäitä koristetyynyjä tai ainutlaatuisia valaisimia, valikoimasta löydät varmasti jotain mielenkiintoista. Tarjoamme myös laajan valikoiman käytännöllisiä säilytysratkaisuja, kuten koreja, laatikoita ja hyllyjä, jotka auttavat sinua pitämään kodin siistinä ja järjestettynä.

Tuotteet eivät ole pelkästään kauniita, vaan ne tarjoavat myös inspiraatiota ja luovuutta. Brändi kannustaa asiakkaitaan luomaan oman persoonallisen tyylin ja sisustamaan kotejaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Tine K:n tuotteet ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat skandinaavista muotoilua, mutta haluavat samalla lisätä ripauksen boheemia ja kodikasta tunnelmaa tiloihinsa. Olemme innoissamme voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua Tine K:n upeaan tuotemerkkikategoriaan. Kutsuamme sinut selailulle ja toivomme, että löydät inspiroivia ja kauniita tuotteita, jotka täydentävät ja ilahduttavat kotiasi.

Tine K korikassi

Tine K:n korikassit yhdistävät käytännöllisyyden ja kauneuden ainutlaatuisella tavalla. Nämä kassit eivät ole pelkästään perinteisiä ostoskasseja, vaan ne ovat myös tyylikkäitä lisäyksiä kodin sisustukseen. Valikoimassamme on erilaisia kokoja, malleja ja materiaaleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Nämä korikassit on valmistettu huolella valikoiduista ja kestävistä materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Käsin punotut yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä kasseista todellisia katseenvangitsijoita, ja niiden yksinkertainen ja ajaton muotoilu sopii monenlaiseen sisustustyyliin.

Tine K:n korikassit tarjoavat käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Voit käyttää niitä ostosten kuljettamiseen, rannalle lähtiessäsi tai vaikkapa piknikille. Ne tarjoavat riittävästi tilaa tärkeille tavaroille samalla kun säilyttävät tyylikkään ulkonäön. Lisäksi nämä korikassit ovat ympäristöystävällinen valinta, sillä ne voidaan käyttää uudelleen ja vähentävät muovikassien tarvetta. Korikassit heijastavat brändin arvoja, kuten kestävyyttä, luontoystävällisyyttä ja skandinaavista minimalistista tyyliä. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka arvostavat yksinkertaista kauneutta ja haluavat lisätä luonnollisia elementtejä kotiinsa. Näiden kassien avulla voit luoda kodikasta tunnelmaa ja säilyttää samalla käytännöllisyyden arjessa.

Tine K päiväpeitot

Tine K:n päiväpeitot yhdistävät käytännöllisyyden ja kauneuden ainutlaatuisella tavalla. Nämä peitot eivät ainoastaan tarjoa mukavaa pehmeyttä ja lämpöä, vaan myös luovat kodikasta tunnelmaa ja täydentävät sisustuksen ilmettä. Valikoimassamme on eri kokoja, malleja ja värejä, joten voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Päiväpeiton valinta voi vaikuttaa huomattavasti sisustuksen ilmeeseen, ja Tine K:n päiväpeitot tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri tyyleihin. Voit valita minimalistisen ja skandinaavisen päiväpeiton, joka tuo tilaan raikkaan ja avaran tunnelman, tai boheemin ja eläväisen päiväpeiton, joka lisää väriä ja persoonallisuutta sisustukseen.

Päiväpeitot eivät ole pelkästään kauniita, vaan myös käytännöllisiä. Ne suojaavat sänkyäsi tai sohvaa tahroilta ja kulumiselta, samalla kun tarjoavat mukavan pehmeän pinnan lepoon ja rentoutumiseen. Voit käyttää niitä myös päiväpeittona tai sisustuselementtinä, joka täydentää huoneen ilmettä.

Tiirinkosken Tehdas Tine K:n jälleenmyyjänä

Tiirinkosken Tehdas on ilolla valtuutettu Tine K:n jälleenmyyjä, ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua tähän arvostettuun ja laadukkaaseen brändiin. Tämä tuotemerkki on ansaitusti tunnettu sisustusalan edelläkävijä, joka tarjoaa huolella suunniteltuja ja tyylikkäitä sisustustuotteita. Heidän tuotteidensa kauneus ja ainutlaatuisuus ovat saaneet arvostusta ympäri maailman. Tine K:n tuotemerkkikategoria kattaa laajan valikoiman korkealaatuisia sisustustuotteita, jotka ovat täydellisiä niille, jotka arvostavat kauneutta, kestävyyttä ja persoonallisuutta kodeissaan.

Valikoimamme sisältää kaikkea kauniista koriste-esineistä ja huonekaluista käytännöllisiin säilytysratkaisuihin. Tine K:n tuotteet erottuvat omaperäisellä tyylillään, jossa yhdistyvät skandinaavinen minimalismi, boheemi eleganssi ja luonnonläheisyys. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja toteutettu korkealaatuisilla materiaaleilla, mikä takaa tuotteiden kestävyyden ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisen. Nämä tuotteet eivät ole pelkästään kauniita ulkoapäin, vaan ne tarjoavat myös inspiraatiota ja luovuutta. Ne kannustavat asiakkaitamme ilmaisemaan omaa persoonallista tyyliään ja luomaan ainutlaatuisia sisustusratkaisuja. Olipa tavoitteenasi luoda minimalistinen, luonnonläheinen tai boheemi sisustus, Tine K:n tuotteista löydät tarvittavat elementit täydentämään kotiasi.

Tiirinkosken Tehdas on ylpeä voidessaan toimia Tine K:n jälleenmyyjänä, sillä jaamme samat arvot laadun, kauneuden ja kestävyyden suhteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua Tine K:n upeaan tuotemerkkikategoriaan ja löytää heidän tuotteistaan täydelliset valinnat kotinsa sisustukseen. Tutustu upeaan sisustusvalikoimaan!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!