Osastot

Skandinavisk – pohjoismaista tunnelmaa kotiisi

Skandinavisk on brändi, joka heijastaa pohjoismaista kauneutta ja hyvinvointia. Syvältä juurtuneena Skandinavian luontoon ja kulttuuriin, tarjoten tuotteita, jotka tuovat pohjoisen tunnelman ja rauhan suoraan kotiisi. Valikoimaan kuuluvat Skandinavisk-kynttilät, -tuoksukynttilät ja -huonetuoksut, jotka luovat harmonista tunnelmaa ja hyvinvointia jokaiseen tilaan.

Skandinaviskin tarina kumpuaa rakkaudesta pohjoismaiseen luontoon ja perinteisiin. Brändi on omistautunut tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka yhdistävät paitsi visuaalisen kauneuden myös tuoksun ja hyvinvoinnin. Kynttilät ja tuoksut vievät sinut matkalle pohjoisen luontoon ja tarjoavat hetken rauhaa ja rentoutumista. Valitse ainutlaatuinen merkki skandinaaviasta, ja tuo pohjoinen tunnelma ja hyvinvointi osaksi arkeasi.

Tunnelmallista hyvinvointia

Skandinavisk on omistautunut tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka kutsuvat luonnon rauhaa ja skandinaavista elämäntapaa osaksi arkeasi. Skandinavisk-kynttilät tuovat valoa ja lämpöä ympärillesi samalla kun tuoksukynttilät täyttävät tilan ihanilla tuoksuilla. Huonetuoksut luovat rauhallisen ympäristön ja auttavat rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen.

Valitsemalla laadukkaita tuotteita, valitset pienen palan pohjoismaista hyvinvointia ja luonnon kauneutta. Tämä ihastuttava merkki yhdistää laadun ja tunnelman ainutlaatuisella tavalla, ja sen tuotteet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda kotiinsa rauhallisen ja harmonisen ilmapiirin. Luo oma skandinaavinen keidas ja nauti arjen hetkistä Skandinaviskin avulla.

Kynttilät

Luonteva valinta valoa ja lämpöä arkeen. Skandinaviskin kynttilät ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tarjoavat tunnelmaa kaikille aisteille. Valitse kynttilä luomaan rauhallista ilmapiiriä kotiisi tai antamaan lahjaksi, joka ilahduttaa ja luo tunnelmaa.

Skandinavisk tuoksukynttilät

Ihania tuoksuja luova vaihtoehto arjen rentoutumiseen. Tuoksukynttilät tuovat pohjoismaisen luonnon ja kulttuurin tuoksut suoraan kotiisi. Nauti rentouttavista hetkistä kynttilän äärellä ja anna huoneesi täyttyä miellyttävistä tuoksuista.

Skandinavisk huonetuoksut

Rentoutumista ja hyvinvointia jokaiseen tilaan. Skandinaviskin huonetuoksut ovat ihanteellinen tapa luoda rauhallinen ympäristö kotiisi. Hemmottele itseäsi ja tee arjestasi nautinnollisempaa näiden tuotteiden avulla, jotka yhdistävät luonnon kauneuden ja skandinaavisen elämäntavan ainutlaatuisella tavalla.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!