Skandinavisk Koto Diffuuseri

65,00 

Skandinavisk Koto diffuuseri kutsuu kotiisi skandinaavista lämpöä ja eleganssia tuoden vaniljan, appelsiinin, meripihan ja vintage-nahan hienostuneen yhdistelmän. Tämä ympäristöystävällinen diffuuseri ei ainoastaan täytä huoneitasi lempeällä tuoksulla vaan myös sitoutuu kestävään tuotantoon, luoden kodikasta tunnelmaa vastuullisella otteella.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 87 arvioon
1-5 87:n arvosteluista
 1. Hyvä verkkokauppa
  Tuotteet hyvin jaoteltu
  Selkeä ja helppokäyttöinen
  Verkkokauppa
  Todella nopea toimitus josta erikois kiitos
  Suosittelen

  (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. Laadukkaat tavarat, nopea toimitus.

  (0) (0)
 5. Tilasin paidan netistä (ajattelin, että loppuu nopeasti kaupalta😅) ja hain sen kaupalta itse. Sain sovittaa paidan ja kokeilin myös toisen värin mutta pitäydyin valinnassani. Palvelu oli mahtavaa ja tuote oli noudettavissa heti. Paita on super!🤩

  (0) (0)

Kuvaus

Skandinavisk Koto diffuuseri on pohjoinen tuoksuelämys, joka kutsuu esiin skandinaavisen kodin lämpimän ja kotoisan tunnelman. Uusiutuvista viljellyistä kasviöljyistä valmistetussa maalatussa lasimaljakossa, koristeellisella FSC-sertifioidulla pyökkirenkaalla ja korkean suorituskyvyn ruokoilla varustettuna tämä diffuuseri ei ainoastaan tuo huonetilaasi hienostunutta tuoksua vaan myös sitoutuu vastuulliseen ja ympäristöystävälliseen tuotantoon.

Koton hienostunut tuoksu avautuu vaniljapapujen ja kuivatun appelsiininkuoren lämpimillä vivahteilla, jotka sekoittuvat Baltian meripihan syvään rikkauteen. Vintage-nahkahuonekalujen läsnäolo täydentää tuoksun, tuoden mukanaan historian ja perinteen kerroksia. Tämä huolella suunniteltu tuoksu kutsuu aistit heräämään ja luo tilaan, jossa moderni skandinaavinen eleganssi yhdistyy perinteiseen kodikkuuteen.

Skandinavisk on ottanut ympäristövastuun tosissaan, ja Koto diffuuseri kuvastaa tätä sitoutumista. Lasimaljakko on valmistettu uusiutuvista kasviöljyistä, mikä vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää tuotantoa. FSC-sertifioitu pyökkirengas tuo luonnonläheisyyttä ja takaa, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korkean suorituskyvyn ruokoilla varustettuna diffuuseri tarjoaa lempeän ja pitkäkestoisen tuoksun ilman haitallisia kemikaaleja.

Alkoholittomana, vaarattomana ja vegaanisena tuote ei ainoastaan tarjoa tuoksuelämystä vaan myös eettisen vaihtoehdon. Käytännöllinen käyttö sujuu helposti: aseta diffuuseriin ruo’ot, aseta pyökkirengas paikoilleen, ja huoneesi täyttyy kolmen kuukauden ajan hienostuneesta Koto-tuoksusta. Suunniteltu käytettäväksi uudelleen Skandinaviskin diffuuseritankojen kanssa, tämä tuote tarjoaa jatkuvaa tuoksunautintoa kestävällä otteella.

Skandinavisk Koto diffuuseri ei ole vain tuote, vaan se on kutsu aistien matkalle skandinaaviseen kotiin. Tuoksu, muotoilu ja eettiset arvot yhdistyvät tässä tuotteessa luoden ainutlaatuisen kokemuksen, joka täyttää kodin kauneudella ja tuoksulla vastuullisella tavalla.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!