Osastot

Juhlaan

Näytetään tulokset 1–24 / 69

Kauneimmat juhlavaatteet naisille koko vuoden juhliin Tiirinkoskelta! Tarjoamme laajan valikoiman upeita vaatteita ja mekkoja juhliin. Olitpa sitten menossa häihin, syntymäpäiväjuhliin tai muuhun juhlatilaisuuteen, meillä on varmasti jotain sopivaa jokaiseen makuun. Tutustu kategoriamme alla olevien väliotsikoiden avulla ja löydä täydellinen juhlavaate sinulle!

Juhlavaatteet naisille Tiirinkosken Tehtaalta

Kun etsit täydellistä juhlavaatetta erityistilaisuuteen, meiltä Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät upean valikoiman juhlavaatteita naisille. Tarjoamme monipuolisen valikoiman mekkoja, jotka sopivat erilaisiin juhliin ja tyylikoodiin. Olitpa sitten menossa hienostuneeseen illalliseen, eleganttiin juhlaan tai rennompaan cocktail-tilaisuuteen, meillä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti, joten uusia ja upeita vaihtoehtoja saapuu valikoimaan jatkuvasti. Toisaalta vanhat mallit jäävät pois, joten kannattaa olla nopea mikäli löydät juuri itsellesi sopivan mallin!

Iltapuvut tarjoavat ylellisyyttä ja glamouria juhla-asuun. Pitkät helmat, kauniit leikkaukset ja hienostuneet yksityiskohdat tekevät iltapuvuistamme vaikuttavia ja näyttäviä. Ne ovat täydellinen valinta gaaloihin, palkintotilaisuuksiin tai muihin hienoihin juhliin, joissa haluat loistaa. Juhlavaatteen ei aina kuitenkaan tarvitse olla mekko, vaan juhlasta riippuen erilaiset paita ja housu yhdistelmät voivat olla upea vaihtoehto. Seuraavaksi kerromme vielä hieman tarkemmin erilaisia vaihtoehtoja.

Iltapuvut

Etsitkö eleganttia ja näyttävää mekkoa erityistilaisuuteen? Valikoimastamme löydät upeita iltapukuja, jotka tekevät sinusta tähtien loisteen koko juhlan keskipisteenä. Iltapuvut tarjoavat ylellisen ja tyylikkään ilmeen, ja ne ovat täydellisiä esimerkiksi gaaloihin, palkintotilaisuuksiin tai hienoihin illallisiin. Voit valita erilaisia malleja, kuten pitkät helmat, sydämen muotoiset pääntiet tai selkäpuolen yksityiskohdat, jotka lisäävät mekkoon omaperäisyyttä.

Cocktailmekot

Cocktailmekot ovat täydellinen valinta, kun haluat pukeutua juhlavasti mutta hieman rennommin. Nämä mekot sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin, kuten illallisille, tanssiaisiin tai yritysjuhliin. Tarjoamme cocktailmekkoja eri pituuksilla ja tyyleillä, joten voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Kimaltavat yksityiskohdat, koristeelliset yksityiskohdat tai pitsit antavat mekolle juhlavan ilmeen.

Pikkumustat

Pikkumusta on klassinen valinta juhlavaatteeksi ja se sopii lähes kaikkiin tilaisuuksiin. Pikkumusta on tyylikäs, ajaton ja aina muodikas valinta. Tarjoamme pikkumustoja eri malleissa ja materiaaleissa, joten voit löytää sellaisen, joka korostaa parhaita puoliasi ja sopii omaan tyyliisi. Voit yhdistää pikkumustan erilaisiin asusteisiin ja luoda erilaisia ilmeitä eri tilaisuuksiin.

Mekot erityistilaisuuksiin

Haluatko erottua ja tehdä vaikutuksen erityistilaisuudessa? Valikoimastamme löydät upeita mekkoja, jotka on suunniteltu juuri tällaisia tilaisuuksia varten. Olitpa menossa häihin, valmistujaisiin tai muuhun juhlaan, meiltä löydät mekon, joka sopii tilaisuuden teemaan ja tunnelmaan. Kukkakuviot, kauniit leikkaukset ja koristeelliset yksityiskohdat tekevät näistä mekoista erityisen juhlavia.

Mekot kesäjuhliin

Kesällä juhlat siirtyvät usein ulos ja vaaditaan kevyempiä ja ilmavampia vaatteita. Tarjoamme laajan valikoiman kesämekkoja, jotka ovat täydellisiä rentoihin kesäjuhliin. Värikkäät kuosit, kevyet materiaalit ja leikkaukset tekevät näistä mekoista tyylikkäitä ja samalla mukavia päällä. Voit yhdistää kesämekon sandaaleihin tai ballerinoihin ja luoda rentoa ja huoletonta ilmettä.

Asusteet

Kun olet valinnut täydellisen mekon juhliin, viimeistele ilmeesi valikoimamme asusteilla. Tarjoamme laajan valikoiman laukkuja, kenkiä, koruja ja muita asusteita, jotka täydentävät juhlavaatteitasi. Oikeat asusteet voivat muuttaa koko asun ilmettä ja luoda juuri haluamasi tunnelman.

Tiirinkosken tehtaan verkkokaupasta löydät upeat juhlavaatteet naisille sekä tyylikkäät mekot juhliin. Olipa sinulla sitten tulossa häät, syntymäpäiväjuhlat tai muu juhlatilaisuus, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, jotka korostavat kauneuttasi ja takaavat unohtumattoman juhla-asun. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen juhlavaate juuri sinulle!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!