Huvila

Ostoskori on tyhjä
0

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaita huoneita

Tiirinkosken Tehtaan Huvila majoitus tarjoaa maalaisromantiikkaa Hämeenlinnassa!

Tervetuloa Huvilaan, ainutlaatuiseen majoituskohteeseen Hämeenlinnassa Tiirinkosken Tehtaalla! Huvila tarjoaa viehättävän maalaismiljöön ja unohtumattoman kokemuksen maalaisromantiikasta ja luonnon rauhasta aivan kaupungin lähellä.

Huvilassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka sopivat täydellisesti 2-6 hengen seurueille. Jokainen huone on tyylikkäästi sisustettu ja tarjoaa kodikkaan ympäristön rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Huoneiden korkealaatuiset vuoteet takaavat hyvät yöunet ja virkistävän levon.

Huvila tarjoaa luksusta lomalle

Saapuessasi Tiirinkosken Tehtaan Huvilaan voit aistia hyvin nopeasti rauhaa, rakkautta ja maalaisromantiikkaa. Huvila tarjoaa ainutlaatuisen majoituksen Hämeenlinnassa, joka tuo luksusta lomalle erityisesti maalaismaisemaa ja rauhaa rakastavalle vierailijalle. Kaupungin kiire ja vilinä unohtuvat hyvin nopeasti romanttisessa ympäristössä. Suuret ja tilavat huoneet taroavat mukavasti tilan tuntua. Huvilassa on oma sauna, joka kruunaa yöpymisen ja tarjoaa lisärentoutusta lomalle.

 • 3 makuuhuonetta ja 3 parisänkyä
 • Iso keittiö ja oleskelutila
 • Ilmastointi
 • Sauna
 • Pyyhkeet ja lakanat
 • Ilmainen Wifi
 • Maalaisromanttinen tunnelma ja rauha
 • Luonto, tilan eläimet, kahvila ja myymälä aivan lähellä
 • Lemikkiystävällinen majoitus

Majoituksen joustava hinnoittelu:

Majoituksen hinnoittelu Huvilassa on joustava ja suunniteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Mikäli haluat käyttää yhtä makuuhuonetta, hinta on 250€ per yö. Jos seurueessanne on tarvetta kahdelle makuuhuoneelle, hinta on 350€ per yö. Kolmen makuuhuoneen käytöstä veloitetaan 450€ per yö. Näin voitte valita sopivimman vaihtoehdon seurueenne koon ja tarpeiden mukaan.  Maksu tapahtuu paikan päällä kun saavut majoitukselle.

 • 250€ per yö käyttäessäsi yhtä makuuhuonetta
 • 350€ per yö käyttäessäsi kahta makuuhuonetta
 • 450€ per yö käyttäessäsi kolmea makuuhuonetta

Huvila toivottaa myös lemmikit lämpimästi tervetulleiksi! Ymmärrämme, että lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä, joten tarjoamme mahdollisuuden pitää heidät mukananne. Lemmikkilisä on 30€ per yö, jotta voimme taata tarvittavan siivouksen ja mukavan oleskelun kaikille vieraille.

Huone on käytettävissä jo kello 13:00 saapumispäivänä ja luovutus tulisi tapahtua kello 12:00 mennessä lähtöpäivänä.

Hämeenlinnan Tiirinkosken Tehtaan alue on upea ja rauhallinen paikka, jossa voi nauttia maaseudun tunnelmasta kaupungin lähellä. Voitte tutustua kauniiseen luontoon, kävellä romanttisilla poluilla tai vain rentoutua vehreillä piha-alueilla. Tehtaan läheisyydessä on upeat luontopolku mahdollisuudet samalla kun tilan eläimet tarjoavat paljon ihasteltavaa.

Peruutusoikeus: Huoneissamme on täysiperuutusoikeus, kunhan se tapahtuu viimeistään kolmea päivää ennen saapumistanne. Voit siis rohkeasti varata huoneesi jo ajoissa. Mikäli kuitenkin peruutus tapahtuu alle 3 päivää varaamastasi saapumisesta, niin perimme puolet varauksen hinnasta.

Varatessanne majoituksen Huvilassa saatte mahdollisuuden kokea ainutlaatuisen yhdistelmän maalaisidylliä ja kaupungin läheisyyttä. Tervetuloa nauttimaan rauhasta, kauneudesta ja kodikkaasta ilmapiiristä, joka tekee vierailustanne ikimuistoisen.

Mikäli huoneesta tai varauksesta on mitään kysyttävää niin ole rohkeasti yhteydessä osoitteeseen info@tiirinkoskentehdas.fi

Tiirinkosken maukas aamiainen

Voit valita majoiutusta varatessasi aamupalan, joka sisältää valitsemasi kokonaisuuden. Herkullinen ja täyttävä aamaiskoknaisuus on saanut paljon kehuja, jonka avulla aloitat päivän helposti ja maukkaasti!

Mikäli valitset aamiaisen mukaan, niin voit valita aamiais kokonaisuutesi saapuessasi Tiirinkosken majoitukseen. Aamiaisen hinta on 19,50€/henkilö. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio tai erikoistilaus toivomme saavamme sen tietoomme viimeistään 3 vuorokautta ennen saapumistasi.

Tiirinkosken aamiainen