Loft

Ostoskori on tyhjä
0

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaita huoneita

Tiirinkosken Tehtaan Loft majoitus

Tervetuloa Loftiin, ainutlaatuiseen majoituskokemukseen Hämeenlinnassa Tiirinkosken Tehtaalla! Loft tarjoaa modernia eleganssia ja tunnelmallista maalaisromantiikkaa kaupungin läheisyydessä, luoden täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja luonnon rauhan kokemiselle.

Loftissa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, jotka tarjoavat mukavuutta ja yksityisyyttä 1-4 hengelle. Huoneen sisustus heijastaa modernia tyyliä ja luonnonläheistä tunnelmaa. Täällä voit rentoutua pehmeillä vuoteilla ja nauttia huoneen tilavuudesta sekä valoisuudesta.

 • 2 makuuhuonetta ja 2 parisänkyä
 • Iso keittiö ja oleskelutila
 • Ilmastointi
 • Sauna
 • Ilmainen Wifi
 • Pyyhkeet ja lakanat
 • Maalaisromanttinen tunnelma ja rauha
 • Luonto, tilan eläimet, kahvila ja myymälä aivan lähellä
 • Lemmikkiystävällinen majoitus

Majoituksen joustava hinnoittelu:

Hinnat Loftissa mukautuvat majoittujien tarpeiden mukaan. Mikäli haluat käyttää yhtä makuuhuonetta, hinta on 200€ per yö. Jos tarvitset kaksi makuuhuonetta, hinta on 280€ per yö. Tällä joustavalla hinnoittelulla voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja maksat vain siitä, mitä tarvitset. Maksu tapahtuu paikan päällä kun saavut majoitukselle.

 • 200€ per yö käyttäessäsi yhtä makuuhuonetta
 • 280€ per yö käyttäessäsi kahta makuuhuonetta

Lemmikkisi ovat lämpimästi tervetulleita Loftiin! Ymmärrämme, että lemmikit ovat tärkeä osa perhettäsi, joten voit tuoda ne mukanasi. Lemmikkilisä on 30€ per yö, jotta voimme varmistaa, että myös karvaiset ystäväsi viihtyvät mukavasti.

Huone on käytettävissä jo kello 13:00 saapumispäivänä ja luovutus tulisi tapahtua kello 12:00 mennessä lähtöpäivänä.

Tiirinkosken Tehtaan upeassa maalaismiljöössä on paljon nähtävää ja koettavaa. Voit nauttia läheisen kahvilan herkullisista tarjoiluista tai tutustua myymälän valikoimaan, joka tarjoaa paikallisia tuotteita. Lisäksi voit tutustua luontopolkuihin, ihailla maalaiseläimiä tai viettää aikaa kodalla. Tämä kaikki luo ikimuistoisia hetkiä ja monia mahdollisuuksia aktiiviseen tai rentouttavaan tekemiseen.

Peruutusoikeus: Huoneissamme on täysiperuutusoikeus, kunhan se tapahtuu viimeistään kolmea päivää ennen saapumistanne. Voit siis rohkeasti varata huoneesi jo ajoissa. Mikäli kuitenkin peruutus tapahtuu alle 3 päivää varaamastasi saapumisesta, niin perimme puolet varauksen hinnasta.

Varatessasi majoituksen Loftissa saat ainutlaatuisen tilaisuuden kokea moderni majoitus maaseutuympäristössä. Täällä voit yhdistää kaupungin läheisyyden, maalaisidyllin sekä luonnon rauhan. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta ja unohtumattomasta lomasta Loftissa!

Mikäli huoneesta tai varauksesta on mitään kysyttävää niin ole rohkeasti yhteydessä osoitteeseen info@tiirinkoskentehdas.fi

Tiirinkosken maukas aamiainen

Voit valita majoiutusta varatessasi aamupalan, joka sisältää valitsemasi kokonaisuuden. Herkullinen ja täyttävä aamaiskoknaisuus on saanut paljon kehuja, jonka avulla aloitat päivän helposti ja maukkaasti!

Mikäli valitset aamiaisen mukaan, niin voit valita aamiais kokonaisuutesi saapuessasi Tiirinkosken majoitukseen. Aamiaisen hinta on 19,50€/henkilö. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio tai erikoistilaus toivomme saavamme sen tietoomme viimeistään 3 vuorokautta ennen saapumistasi.

 

Tiirinkosken aamiainen