Tein tämän Sinulle. Rakkaudella tehdyt joululahjat ja koristeet

39,00 

“Tein tämän Sinulle. Rakkaudella tehdyt joululahjat ja koristeet” -kirja vie lukijan matkalle omavaraisuuden ja käsillä tekemisen maailmaan, tarjoten paitsi kauniita jouluideoita myös levollisen näkökulman juhlan valmisteluun. Katrianna Raunion kirja ei ainoastaan opasta, vaan inspiroi luomaan merkityksellisen joulun omien käsien kautta, heijastaen perinteen ja ympäristötieteen viisautta.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 87 arvioon
1-5 87:n arvosteluista
 1. Hyvä verkkokauppa
  Tuotteet hyvin jaoteltu
  Selkeä ja helppokäyttöinen
  Verkkokauppa
  Todella nopea toimitus josta erikois kiitos
  Suosittelen

  (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. Laadukkaat tavarat, nopea toimitus.

  (0) (0)
 5. Tilasin paidan netistä (ajattelin, että loppuu nopeasti kaupalta😅) ja hain sen kaupalta itse. Sain sovittaa paidan ja kokeilin myös toisen värin mutta pitäydyin valinnassani. Palvelu oli mahtavaa ja tuote oli noudettavissa heti. Paita on super!🤩

  (0) (0)

Kuvaus

“Tein tämän Sinulle. Rakkaudella tehdyt joululahjat ja koristeet” -kirja kuljettaa lukijan matkalle Katrianna Raunion lapsuuden hevostilalle, missä käsillä tekemisen eetos ja elämäntapa syntyivät. Kirja ei pelkästään jaa ihania joululahja- ja koristeideoita, vaan avaa myös oven levolliseen valmisteluun ja nautinnolliseen yhdessä tekemiseen joulun taikaa täynnä.

Katriannan tarina kutoo yhteen perinteen, omavaraisuuden ja käsillä tekemisen lumon. Kirjassa korostetaan, että joulu ei tarvitse olla kiireen täyttämä, vaan se voi olla aikaa, jonka omistamme rakkaudella tehtyihin lahjoihin ja koristeisiin. Itse tehty joulu vaatii toki aikaa, mutta sen merkityksellisyys ja henkilökohtainen kosketus tekevät siitä ainutlaatuisen.

“Tein tämän Sinulle” ei ole pelkästään ohjekirja, vaan se on myös vastapuhe kulutuskulttuurille. Kirjan ideat ovat toteutettavissa vaatimattomilla materiaaleilla ja pienellä budjetilla, mikä tekee siitä saavutettavan kaikille intohimoisille käsillätekijöille. Katriannan monipuolinen tausta ympäristötieteissä, koulutuksessa luokanopettajaksi sekä käsillätekemisen taituruudessa yhdistyy tässä kirjassa, tarjoten lukijalle paitsi käytännön vinkkejä myös inspiraatiota oman joulun luomiseen.

Katrianna Raunio ei ole pelkästään kirjailija, vaan myös tohtori ja opettaja, joka tuo teokseensa syvyyttä ja tietoa ympäristöstä. “Tein tämän Sinulle” on enemmän kuin kirja – se on matka menneeseen, askel kohti yksinkertaisempaa ja merkityksellisempää jouluun, joka on täynnä rakkautta ja käsillä tekemisen iloa.

 

 

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tein tämän Sinulle. Rakkaudella tehdyt joululahjat ja koristeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!