Maileg Hiiri Kylpyammeessa

33,60 

Maileg hiiri kylpyammeessa on ihastuttava leikkisetti. Se tarjoaa hiirelle ylellisen kylpyhetken kultaisessa ammeessa isosiskohiiren, suihkumyssyn ja pyyhkeen seurassa, täydellinen lahjaidea ja tarinan aloittaja.

Varasto loppu

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-2 2:n arvosteluista
 1. Ihana collari, toimitus lähti seurannan mukaan tosi ripeästi, heti seuraavana päivänä, matka paketilla kesti postissa melkein kaksi viikkoa. Oli aika pitkä aika, luulin että on hävinnyt matkalla. Ei ole tietenkään teidän vika ❤️

  (1) (0)
 2. Osto meni hyvin ja nopeasti, palautus huonommin eli omaan piikkiin ja siihen liittyvään viestittelyyn ei ole vastattu

  (2) (0)

Kuvaus

Tervetuloa Mailegin hurmaavaan hiirimaailmaan, jossa jokainen yksityiskohta tekee leikeistä unohtumattomia. Maileg hiiri kylpyammeessa on täydellinen lisäys tähän maailmaan ja tarjoaa pikkumyyrille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta kylpyhetkestä.

Tämä leikkisetti sisältää kaiken, mitä hiiri tarvitsee täydelliseen kylpyhetkeen. Kultaisessa metallisessa kylpyammeessa voi hiiri nauttia lämpimästä vedestä ja kylpemisestä. Kylpyamme on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu, jotta se sopisi täydellisesti hiirille.

Isosiskohiiri on valmis astumaan kylpyammeeseen ja rentoutumaan. Hänen hentoiset piirteensä ja huolellinen vaatetuksensa tekevät hänestä täydellisen kylpyseuralaisen. Ja mikä kylpyhetki olisi täydellinen ilman suihkumyssyä ja pehmeää pyyhettä? Ne lisäävät ylellisyyttä ja tekevät hiiren kylpyhetkestä entistäkin erityisemmän.

Maileg hiiri kylpyammeessa kannustaa lasten mielikuvitusta ja rohkaisee tarinankerrontaa. Lapset voivat kuvitella hiiren päivittäisen kylpyrituaalin, nauttia leikeistä ja luoda unohtumattomia tarinoita.

Tämä leikkisetti on myös upea lahjaidea lapsille, jotka rakastavat Mailegin maailmaa ja sen yksityiskohtia. Se sopii mainiosti syntymäpäivälahjaksi tai vaikkapa joululahjaksi, ja se voi olla osa suurempaa Maileg-hiirikokoelmaa.

Anna lapsesi uppoutua maailmaan, jossa pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron, ja anna hiiren nauttia kylpyhetkestään Maileg hiiri kylpyammeessa -setin avulla. Tämä hurmaava sarja tuo iloa ja hauskuutta jokaiseen leikkihetkeen ja luo unohtumattomia muistoja.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!