A Beautiful Story Blue Lace Rannekoru

14,95 

Astrofashionin A Beatuiful Story Blue Lace rannekoru yhdistää kestävän puuvillalangan ja lempeän sinisen pitsiakaatti-jalokiven, tarjoten käyttäjälleen paitsi tyylikkään korun, myös rauhoittavan balsamin sielulle, joka auttaa ilmaisemaan aitoja tunteita ja lisäämään ymmärrystä ympärillä vallitsevista tunnelmista.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-5 11:n arvosteluista
 1. Oli sujuvaa ja helppoa

  (1) (0)
 2. Nopea

  (1) (0)
 3. Nopeaa ja täsmällistä!

  (1) (0)
 4. (1) (0)
 5. Toimitus ok, verkkosivustollasaisi olla kokohaku

  (1) (0)

Kuvaus

Astrofashion esittelee ylpeänä uuden A Beatuiful Story Blue Lace rannekorun, joka ei ainoastaan korista rannettasi vaan myös tuo mukanaan rauhoittavaa ja lempeää energiaa, joka auttaa ilmaisemaan todellisia tunteitasi ja saa sinut tuntemaan olosi paremmin ymmärretyksi. Tämä ainutlaatuinen rannekoru on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista ja kätkee sisäänsä sinisen pitsiakaatin voiman ja symboliikan.

Rannekorun runko on valmistettu kestävästä ja miellyttävästä puuvillalangasta, joka istuu mukavasti ranteeseesi ja antaa korulle luonnollisen ja kauniin ulkonäön. Kruununa kaikelle on sinisen pitsiakaatin kauneus ja voima, joka kimaltelee rannekorussa ja antaa sinulle rauhallisen läsnäolon tunteen.

Sininen pitsiakaatti tunnetaan rauhoittavasta ja lempeästä energiastaan, joka toimii kuin balsamia sielullesi. Se auttaa sinua ilmaisemaan tunteitasi avoimesti ja auttaa sinua tuntemaan olosi ymmärretyksi ja hyväksytyksi ympärilläsi. Tämä kristalli tarjoaa rauhan tunteen ja auttaa sinua löytämään tasapainon kiireisen arjen keskellä.

Tämä rannekoru on enemmän kuin pelkkä koru – se on kannanotto rauhan ja ymmärryksen tarpeesta nykypäivän maailmassa. Sen liukuva solmu puuvillalangassa mahdollistaa helpon säädön, joten voit säätää sen sopivaksi ja pitää mukanasi päivittäin, tuoden mukanaan sinisen pitsiakaatin rauhoittavan energian jokaiseen päivääsi.

 • Kortin mitat ovat 74 x 74 mm.
 • Korun pituus: 15-22 cm
 • materiaali: Jalokivi

Jalokivet ovat luonnon luomia. Jokainen jalokivi on ainutlaatuinen. Siksi korusi väri voi näyttää hieman erilaiselta kuin kuvassa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!