Osastot

Tervetuloa Maileg-osastolle Tiirinkoksen Tehtaan verkkokaupassa!

Maileg on tunnettu ympäri maailmaa laadukkaista, tyylikkäistä ja suloisista leluistaan ja nukkekotitarvikkeistaan. Tuotteet tarjoavat lapsille ja aikuisille mahdollisuuden astua mielikuvituksen maailmaan, missä seikkailut ovat rajattomia ja ystävät ovat aina lähellä.

Mailegin valikoima kattaa kaiken aina hurmaavista hiiristä ja pupuista, jotka valloittavat sydämesi, Maileg-nukkekoteihin ja nukkekotikalusteisiin, jotka mahdollistavat oman unelmakodin luomisen. Jokainen tuote on valmistettu huolella ja rakkaudella, ja ne ovat suunniteltu kestämään vuosia, tarjoten aina uusia ja unohtumattomia leikkihetkiä.

Tuotteet ovat myös loistava lahjaidea, oli kyseessä sitten syntymäpäivä, joulu tai mikä tahansa erityinen tilaisuus. Ne ovat keräilyesineitä, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle ja jättävät jälkensä perheiden leikkeihin ja muistoihin.

Liity Maileg-maailman ihastuneiden joukkoon ja anna näiden lumoavien tuotteiden tuoda iloa ja taikaa arkeesi. Tutustuosastoomme Tiirinkoksen Tehtaan verkkokaupassa ja löydä omat suosikkisi, jotka tekevät elämästäsi entistäkin ihanampaa!

Maileg hiiri

Tervetuloa Maileg-hiirten maailmaan, joka on täynnä suloisia ja ainutlaatuisia pieniä ystäviä. Hiiri on valmistettu rakkaudella ja yksityiskohdat huomioon ottaen, ja se on täydellinen lahja niille, jotka rakastavat söpöjä ja tyylikkäitä leluja. Hiirillä on oma persoonallisuutensa, ja ne voivat olla uskollisia kavereita niin lapsille kuin aikuisillekin. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia hiiriä, jotta voit löytää juuri sen, joka sulattaa sydämesi.

Nukkekoti

Nukkekodit ovat kuin pieniä taikamaailmoja, joissa mielikuvitus voi lentää vapaasti. Ne ovat tarkoin suunniteltuja ja valmistettuja, jotta voit luoda oman pienen kodin nukkeillesi tai pehmoeläimillesi. Mailegin nukkekotien yksityiskohdat ovat vertaansa vailla, ja ne ovat täydellinen lisäys lastenhuoneen leikkeihin. Valitse erilaisista Maileg-nukkekotimalleista, ja anna leikkien alkaa!

Ihanat puput

Maileg-puput ovat söpöjä, pehmeitä ja hellyttäviä ystäviä, jotka ovat valmiita seikkailuihin kanssasi. Ne ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja huolellisesta käsityöstä, joten ne kestävät leikkejä ja halauksia vuosia. Puput ovat monipuolisia ja monikäyttöisiä, ja niiden avulla voit luoda oman tarinasi ja seikkailusi. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme ja anna pupun olla uskollinen kumppanisi jokapäiväisessä leikissäsi.

Kalusteet nukkekotiin

Kalusteet ovat täydellinen tapa täydentää nukkekotiasi ja luoda upea ja tyylikäs ympäristö nukkeillesi. Valikoimamme sisältää erilaisia huonekaluja, kuten sänkyjä, tuoleja, pöytiä ja muita sisustuselementtejä, jotka on suunniteltu huolellisesti ja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kalusteet ovat täydellinen tapa antaa nukkekodillesi persoonallisuutta ja tehdä siitä entistäkin houkuttelevampi leikkipaikka. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset kalusteet nukkekotiisi!

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman Maileg-tuotteita, jotka tuovat iloa ja taikaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tervetuloa tutustumaan Maileg-osastoomme Tiirinkoksen Tehtaan verkkokaupassa ja anna tuotteiden lumota sinut ja perheesi!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!