Osastot

Joulu

Näytetään tulokset 1–24 / 103

Tervetuloa Joulun taikamaailmaan Tiirinkosken Tehtaan joulu osastolla!

Kaipaatko täydellistä lahjaa, joka tuo hymyn rakkaasi kasvoille? Tiirinkosken Tehtaan Joulu osasto on täynnä lumoavia lahjavaihtoehtoja, jotka tuovat joulun taian suoraan kotiisi. Meiltä löydät ihanat lahjat, upeat joulusisustustuotteet sekä tunnelmalliset jouluvaatteet, jotka luovat lämpimän ja juhlavan ilmapiirin.

Ihanaa joulun tunnelmaa

Tutustu laajaan valikoimaamme joulusisustustuotteita, jotka tuovat kotiisi taianomaisen joulutunnelman. Kauniit joulukoristeet, tunnelmalliset kynttilät ja jouluvalot luovat kodikkaan ilmapiirin, joka kutsuu nauttimaan joulun lumosta.

Joulun kauneimmat lahjat

Löydä täydellinen lahja rakkaillesi valikoimastamme. Olipa kyseessä sitten perheenjäsen, ystävä tai kollega, meiltä löytyy lahja jokaiseen makuun. Voit valita esimerkiksi herkullisia joulumaisteluja, tyylikkäitä lahjakoreja tai hemmottelevia kauneustuotteita. Joulun iloa on ilo antaa lahja, ja me teemme sen helpoksi!

Joulu sisustus

Joulun lähestyessä kotiin saapuu taianomainen tunnelma, ja sisustuksen avulla voimme luoda ainutlaatuisen joulun taikapiirin. Ripottele kuusenoksia ympäriinsä, aseta kynttilät loistamaan ja koristele koti pehmeillä tekstiileillä, jotka heijastavat lämpöä ja rakkautta. Punainen, vihreä ja kulta ovat joulun perinteiset sävyt, mutta rohkea voi kokeilla myös moderneja värejä ja design-elementtejä. Lisää vielä ripaus joulumausteista tuoksua kynttilöillä tai huonetuoksulla, ja koti on valmis vastaanottamaan joulun lumon. Muista, että pienillä yksityiskohdilla, kuten joulukoristeilla ja pehmeillä tyynyillä, voimme tehdä kodistamme paikan, jossa joulun henki todella tuntuu.

Ilmainen lahjapaketointi

Tilaamalla Tiirinkosken Tehtaalta voit viimeistellä lahjasi erityisen kauniiksi valitsemalla ilmaisenn lahjapaketoinnin. Tarjoamme ilmaisen lahjapaketoinnin kaikille tilauksille, joten voit luottaa siihen, että lahjasi saapuu rakkaallesi kauniisti paketoituna. Tiirinkosken Tehtaan lahjapaketit ovat joulun kauneimmat ja tekevät lahjoistasi entistäkin erityisemmät.

Astukaamme yhdessä joulun taikamaailmaan Tiirinkosken Tehtaan joulu osastolla ja luokaamme yhdessä ikimuistoinen joulu!

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!