Juhlatila Hämeenlinna – Järjestä unohtumattomat juhlat Tiirinkosken Tehtaalla!

Haluatko järjestää juhlan, joka jättää vieraillesi unohtumattoman vaikutuksen? Etsitkö kaunista ja rauhallista juhlatilaa, joka tarjoaa samalla herkulliset juhlaherkut? Tiirinkosken Tehtaan ainutlaatuinen pieni juhlatila Hämeenlinnassa on juuri se paikka, jota etsit!

Pieni juhlatila Hämeenlinna – Tarjolla upea maalaismiljöö

Huvila majoitushuone

Tiirinkosken Tehdas sijaitsee idyllisessä maalaismiljöössä, vain lyhyen matkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Tämä kaunis ja rauhallinen ympäristö tarjoaa upeat puitteet juhlien järjestämiseen. Kuvittele vieraittesi ihastus, kun he saapuvat upeiden maisemien ympäröimään tilaan, joka henkii historiaa ja ainutlaatuisuutta. Tilan eläimet tuovat varmasti lisää mielenkiintoa juhlaväelle ja rento luonnon läheinen ilmapiiri takaa täydelliset juhlat juuri sinulle. Kun, etsinnässä on ihana pieni juhlatila Hämeenlinna, niin Tiirinkosken Tehdas on kuin luotu juhlillesi!

Tiirinkosken Tehtaalta löytyy täydellinen pieni juhlatila monenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Juhlatila sopii hyvin 5-20 hengelle ja kahvilasta on mahdollista järjestää monenlaisia herkkuja isommallekin juhlaväelle.

Juhlaherkut vaativallekin juhlakansalle

Tiirinkosken Tehtaan yhteydessä toimiva kahvila on kuin luotu juhlaherkkujen järjestämiseen. Taitavat kahvilaväkemme loihtivat herkkuja, jotka vievät maun ja makuelämysten rajat uudelle tasolle. Oli kyseessä sitten perinteiset suomalaiset maut tai kansainväliset herkut, tarjoamme vaihtoehtoja vaativimmankin juhlaväen makuun.

Juhlia varten meiltä on mahdollista hankkia myös

Helppo järjestely sinulle

Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat

Me tiedämme, että juhlien järjestely voi olla stressaavaa. Siksi tahdomme luoda juuri sinulle toimivan juhlapaketin, joka on räätälöitävissä juuri sinun tarpeiden mukaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan juhlanne aina yksilöllisten toiveidenne mukaisesti. Voit keskittyä nauttimaan juhlista ja vieraiden seurasta, kun me hoidamme kaiken muun.

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaalle Hämeenlinnaan – paikkaan, jossa historia ja nykyaika kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Täällä voit luottaa siihen, että juhlatilaisuutesi tulee olemaan unohtumaton sekä tunnelmaltaan että makuelämyksiltään. Ota meihin yhteyttä ja varaa juhlatilasi ajoissa, sillä suosituimmat päivät täyttyvät nopeasti.

Meillä on järjestetty jo useita juhlia, joihin lukeutuvat mm:
Perhejuhlat

  • Ristiäiset
  • Muistotilaisuudet
  • Syntymäpäiväjuhlat
  • Sukujuhlat

Sekä yrityksen juhlat

  • Koulutustapahtumat
  • Pikkujoulut
  • Kokoukset

Tee juhlistasi ikimuistoinen valitsemalla Tiirinkosken Tehdas juhlatilaksesi. Tervetuloa unohtumattomiin hetkiin!

Juhlatila Hämeenlinna

Tiirinkosken Tehtaan juhlatila tarjoaa enemmän kuin pelkän tilan juhlille – se tarjoaa elämyksen. Juhlatilaamme ympäröivä kaunis luonto ja historiallinen maalaismiljöö luovat tunnelman, joka saa vieraasi tuntemaan itsensä erityisiksi. Olipa kyseessä sitten perhejuhla, yrityksen tilaisuus tai ystävien kokoontuminen, Tiirinkosken Tehtaan juhlatila luo täydellisen pohjan unohtumattomille hetkille.

Tilojen monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä tilaisuutesi juuri niin kuin haluat. Suuret ikkunat tuovat luonnonvalon tilaan ja luovat avoimen ja valoisan tunnelman. Voit järjestää tilan istumajärjestelyt haluamallasi tavalla, oli suunnitelmissasi sitten intiimi illallinen tai vauhdikkaampi tanssiaistilaisuus. Tarjoamme myös mahdollisuuden ulkotilojen käyttöön, joten mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesäpäivästä tai -illasta kuin viettää se ulkona ystävien ja läheisten seurassa?

Meille on tärkeää, että juhlat sujuvat mutkattomasti ja jättävät kaikille läsnäolijoille iloisen muiston. Siksi tarjoamme ammattitaitoista henkilökuntaa, joka auttaa sinua juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa. Olipa tarpeen sitten kattausjärjestelyt tai muu tekninen tuki, me olemme täällä varmistaaksemme, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Haluamme tehdä juhlastasi ikimuistoisen kokemuksen, oli kyse sitten suuresta juhlasta tai pienemmästä tilaisuudesta. Tiirinkosken Tehtaan juhlatila Hämeenlinnassa tarjoaa sinulle tilaisuuden luoda juuri sellaisen juhlan kuin olet aina haaveillut. Ota yhteyttä meihin ja varaa paikkasi tuleviin unohtumattomiin juhliin!

Juhlatilan varaaminen Tiirinkosken Tehtaalta!

Pyydämme varaamaan juhlatilan aina sähköpostilla tai puhelimitse, jotta pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan juhlatilan. Voit lähettää kyselyn tai varauspyynnön seuraaviin osoitteisiin:
Sähköpostilla: cafe@tiirinkoskentehdas.fi
Soittamalla numeroon: 040 1562119

Autamme sinua järjestämään unohtumattomat juhlat juuri sinun tavallasi. Älä epäröi kysyä mahdollisuuksia, sillä autamme sinua erittäin mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Nyt on aika tehdä juhlistasi unohtumattomat! Varatessasi Tiirinkosken Tehtaan upean juhlatilan Hämeenlinnasta saat käyttöösi enemmän kuin tilan – saat mahdollisuuden luoda hetkiä, joita muistellaan vielä vuosienkin päästä. Varaa paikkasi tähän maagiseen maalaismiljööseen, missä historia, luonto ja juhlahumina kohtaavat täydellisesti. Tervetuloa juhlimaan suurenmoisesti Tiirinkosken Tehtaalle!