Vive La Difference Palapeli Tauluksi 1000 Palaa

68,00 

Vive La Difference palapeli tauluksi 1000 palaa on lumoava yhdistelmä kukkien kauneutta ja taiteilija Kreetta Järvenpään lahjakkuutta. Tämä laadukas palapeli ei ainoastaan tarjoa nautittavaa ajanvietettä, vaan myös muuntuu upeaksi tauluksi, joka tuo kodin sisustukseen eleganssia ja uniikkia visuaalista ilmettä.

Varasto loppu

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-5 88:n arvosteluista
 1. Hyvin pakattu ruukut ja nopea toimitus.

  (0) (0)
 2. Hyvä verkkokauppa
  Tuotteet hyvin jaoteltu
  Selkeä ja helppokäyttöinen
  Verkkokauppa
  Todella nopea toimitus josta erikois kiitos
  Suosittelen

  (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. Laadukkaat tavarat, nopea toimitus.

  (0) (0)

Kuvaus

Vive La Difference palapeli tauluksi 1000 palaa on elegantti taideteos, joka yhdistää Kreetta Järvenpään taituruuden ja kukkien kauneuden ainutlaatuisella tavalla. Tämä palapeli ei ole vain ajanviete, vaan korkealuokkainen kukka-asetelma, joka muuntuu upeaksi tauluksi, tarjoten samalla taidetta ja visuaalista nautintoa kodin sisustukseen.

Kreetta Järvenpään luoma kukka palapeli on valmistettu aidosta kukka-asetelmasta, ja se kuvastaa taiteilijan tarkkaa silmää yksityiskohtien kaappaamiseen. Laadukkaat ja kestävät palapelipalat takaavat, että kokoamiskokemus on sekä nautittava että palkitseva. Kukkien kauneus ja elinvoimaisuus välittyvät jokaisesta palasta, tuoden esiin taiteellisen huippuluokan.

Tämä 1000 palan palapeli ei kuitenkaan pääty siihen, että se vain tarjoaa hetken kokoamisen parissa. Sen jälkeen kun palapeli on koottu, voit kehystää sen mukana tulevan julisteen kanssa ja ripustaa sen seinälle. Tämä mahdollistaa taulun tuomisen kotiisi eleganttina sisustuselementtinä, joka lisää tyylikkyyttä ja persoonallisuutta mihin tahansa huoneeseen.

Laatu ja kauneus ovat keskeisiä elementtejä tässä kukka palapelissä. Aidosta kukka-asetelmasta otetut valokuvat takaavat, että taulu ja sen yksityiskohdat ovat uskollisia alkuperäiselle taiteelle. Lisäksi mukana tuleva juliste ei ainoastaan toista taulun kuvaa, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden näyttää sama kaunis kukka-asetelma eri paikassa tai antaa se lahjaksi toiselle kukkien ystävälle.

Vive La Difference palapeli tauluksi 1000 palaa on enemmän kuin vain koriste, se on osa taiteellista perintöä kotisi seinällä. Kreetta Järvenpään luovuus ja taito tulevat esiin tässä palapelissä, ja sen mukana tuleva juliste laajentaa taiteen vaikutusta ympäröivään tilaan. Tämä palapeli on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat taiteellista näkemystä ja kaipaavat uniikkia ja tyylikästä sisustuselementtiä kotiinsa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!