Sisätyyny 50×70

25,00 

Tämä 50×70 cm sisätyyny tarjoaa korkealaatuista mukavuutta ja laadukasta pehmeyttä kotisi sisustukseen, ja se on valmistettu käsityönä Tanskassa reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-2 2:n arvosteluista
 1. Ihana collari, toimitus lähti seurannan mukaan tosi ripeästi, heti seuraavana päivänä, matka paketilla kesti postissa melkein kaksi viikkoa. Oli aika pitkä aika, luulin että on hävinnyt matkalla. Ei ole tietenkään teidän vika ❤️

  (1) (0)
 2. Osto meni hyvin ja nopeasti, palautus huonommin eli omaan piikkiin ja siihen liittyvään viestittelyyn ei ole vastattu

  (2) (0)

Kuvaus

Tämä 50×70 cm sisätyyny tarjoaa ylellistä mukavuutta ja laadukasta pehmeyttä kodin sisustukseen.

Sisätyyny on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja huippulaatuista pehmeyttä. Sen täyte koostuu laadukkaista höyhenistä, jotka takaavat erittäin pehmeän ja miellyttävän tunteen istuttaessa tai levättäessä tyynyn päällä. Tyynyn päällinen on valmistettu puuvillasta, joka tuntuu miellyttävältä koskettaessa ja on helppo pitää puhtaana.

Tämän sisätyynyn erityispiirre on sen valmistusprosessi. Se on valmistettu käsityönä Tanskassa, ja siihen on käytetty huolellisia ja laadukkaita valmistustapoja. Valmistusprosessi on myös sertifioitu, mikä takaa tuotteen laadun ja pitkäikäisyyden. Voit olla varma, että saat laadukkaan ja kestävän sisätyynyn, joka tarjoaa mukavuutta pitkään.

Sisätyyny on monipuolinen ja sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyynyihin ja päällisiin. Voit käyttää sitä sohvalla, sängyssä, nojatuolissa tai missä tahansa haluat lisätä pehmeyttä ja mukavuutta. Se tekee istumisesta ja lepäämisestä entistä miellyttävämpää ja viimeistelee kodin sisustuksen.

Lisäksi tämä sisätyyny on valmistettu reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, mikä tarkoittaa, että sen valmistajat saavat oikeudenmukaisen korvauksen työstään ja työskentelevät oikeudenmukaisissa olosuhteissa.

Valitsemalla tämän sisätyynyn tuot kotiisi ylellisyyttä, laatua ja kestävyyttä. Se on paitsi käytännöllinen lisä sisustukseesi myös eettinen valinta, joka tukee oikeudenmukaisia työoloja ja kestävää tuotantoa.

 • Koko: 50×70 cm
 • Täyte: höyhen
 • Päällinen: puuvillaa

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!