R.M.Rosenberg Vapaaherratar

32,00 

“Vapaaherratar” on Riikka-Maria Rosenbergin upea historiallinen romaani, joka kiehtovasti kuvaa Helena von Burghausenin kohtaloa ja perheen selviytymista 1700-luvun Suomen sotien keskellä Hakoisten kartanossa.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-5 11:n arvosteluista
 1. Oli sujuvaa ja helppoa

  (1) (0)
 2. Nopea

  (1) (0)
 3. Nopeaa ja täsmällistä!

  (1) (0)
 4. (1) (0)
 5. Toimitus ok, verkkosivustollasaisi olla kokohaku

  (1) (0)

Kuvaus

Riikka-Maria Rosenbergin kirja “Vapaaherratar” on uusi kiehtova lisäys Hakoisten naiset -sarjaan, joka vie lukijat matkalle hämäläisen kartanon naisten elämään. Tässä kirjassa pääosassa on Helena von Burghausen, vapaa herratar, jonka kohtalona on pelastaa perheensä ja onnensa sotien myllerryksessä.

Kertomus sijoittuu syksyyn vuonna 1790. Vapaaherratar Helena von Burghausen odottaa puolisoaan Erik Leijonhufvudia, joka on palannut Kustaa III:n sodasta. Kuitenkin hänen palattuaan Helena huomaa, että puoliso on muuttunut, ja ilo ja onni ovat kadonneet heidän elämästään. Erikin ostaessa Hakoisten kartanon Hämeen vehreiltä mailta, Helena panee kaiken toivonsa uuden alun varaan. Hän kaipaa rakkautta, samalla kun heidän lapset, Axel ja tyttäret Louise, Erica, Margaret ja Hedda, kaipaavat isänsä huomiota. Mutta synkät pilvet kasaantuvat itäiselle taivaanrannalle, sillä Suomen sota uhkaa ulottua pian joka säätyyn.

Rosenbergin taitava kynä ja syvällinen historiallinen taustatyö herättävät Hakoisten kartanon arjen ja juhlan kiehtovasti eloon kirjan sivuilla. Kirja on saanut kiitosta sen aidosta ja vakuuttavasta kuvauksesta, ja se tuo mieleen muiden tunnettujen kirjailijoiden kuten Pirjo Tuomisen ja Kaari Utrion tyylin. “Vapaaherratar” tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden astua ajassa taaksepäin ja uppoutua 1700-luvun Suomen historiaan.

Kirjan kirjoittaja, Riikka-Maria Rosenberg, on ansioitunut historioitsija ja kirjailija, joka erikoistuu menneiden naisten kohtaloiden elävöittämiseen kirjoissaan. Hän on tehnyt syvällistä taustatyötä teostensa parissa ja asuu itse Helsingissä sekä Rosenbergin suvun kotipaikassa, Hakoisissa Janakkalassa. “Vapaaherratar” on uusi mestariteos hänen pitkässä kirjailijan urassaan ja tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden uppoutua historialliseen maailmaan ja kokea rakkauden ja sodan draama 1700-luvun Suomessa.

 • Kustantaja / Valmistaja: Tammi
 • Kirjoittaja: Riikka-Maria Rosenberg
 • Sarja: Hakoisten naiset
 • Kieli: Suomi
 • Thema-luokitus Romantiikka: historiallinen; Historialliset romaanit
 • Ilmestymispäivä 08.01.2024
 • Vuosi 2024

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!