Olipa Kerran Keittiössä, Äidin ja tyttären ruokareseptejä pellon laidalta

34,00 

Tervetuloa Olipa Kerran Keittiössä -kirjan maagiseen maailmaan, jossa äidin ja tyttären ruokareseptit pellon laidalta heräävät henkiin ja yhdistävät menneen ja nykyhetken makumaailmat.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-5 11:n arvosteluista
 1. Oli sujuvaa ja helppoa

  (1) (0)
 2. Nopea

  (1) (0)
 3. Nopeaa ja täsmällistä!

  (1) (0)
 4. (1) (0)
 5. Toimitus ok, verkkosivustollasaisi olla kokohaku

  (1) (0)

Kuvaus

Tervetuloa matkalle menneeseen aikaan, Olipa Kerran Keittiössä -kirjan parissa. Tämä kirja kuljettaa lukijansa vanhan talon hirsiseinäisen tupakeittiön lämpöön, joka on tämän kodin sydän ja sielun. Keittiön päällä leijailee tuoksu tuoreista yrttitarhan antimista ja auringossa kypsyneistä pellon tuotteista. Tässä kirjassa yhdistyvät äidin ja tyttären ruokareseptit, jotka juontavat juurensa aikaan, jolloin ruoka kasvoi omalla pihalla.

Leena, tämän kirjan tarinan äiti, on maatilan emäntä, joka on oppinut kokkaamaan silloin, kun eineksiä ei ollut saatavilla, ja kyläkaupan hyllyt notkuivat vain peruselintarvikkeista. Hän on taitava kotikokki, joka on vuosien varrella jalostanut perinteisiä maalaisherkkuja ja loihtinut ruokaa suoraan pellon antimista. Leenan kädet ovat tottuneet taikomaan herkullisia aterioita yksinkertaisista raaka-aineista, ja hänen reseptinsä ovat aarteita, jotka on peritty sukupolvelta toiselle.

Anna, toinen kirjan päähenkilöistä, on kasvanut aivan erilaisessa kulinaarisessa maailmassa. Hän on kotikokki modernista kaupungista, jossa arkiruoka voi olla vaikkapa aasialaista tai italialaista, ja hedelmätiski notkuu aina tuoreista herkuista. Annan intohimona on kokeilla uusia makuja ja tuoda monipuolisuutta ruokapöytään. Hän on oppinut äidiltään perinnettä ja historiaa, mutta tuo siihen oman nykyaikaisen twistinsä.

Mutta kun nämä kaksi intohimoista ruoanlaittajaa astuvat hirsikeittiön hiljaisuuteen, he palaavat perusasioiden äärelle. He liittyvät hetkeksi osaksi maatilojen keittiöiden historiaa, jossa naiset ovat laittaneet ruokaa läpi vuosisatojen. Vaikka maailma ympärillä muuttuu nopeasti, hirsiseinien suojissa käsi vaivaa yhä leipää ja suola nostaa ruoan maut täsmälleen samalla tavalla kuin vuosituhat sitten.

Olipa Kerran Keittiössä -kirja ei ole pelkkä reseptikirja, vaan se on matka menneeseen ja nykyaikaan, sukupolvien väliseen ruokaperinteeseen ja rakkauteen ruoanlaittoa kohtaan. Tästä kirjasta löydät herkullisia reseptejä, tarinoita ja vinkkejä, jotka yhdistävät menneisyyden ja nykyhetken. Astu mukaan tähän ruokamatkaan, ja anna perinteen ja intohimon kuljettaa sinua kohti herkullisia makuelämyksiä. Olipa Kerran Keittiössä -kirja on rakkaudenosoitus ruoan taikaan ja perinteen voimaan.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!