A Beautiful Story Labradorite Rannekoru

14,95 

Astrofashionin A Beatuiful Story Labradorite rannekoru yhdistää kestävän puuvillalangan ja salaperäisen labradoriitin voiman, tarjoten käyttäjälleen enemmän kuin pelkän korun – se on kutsu syvempään itsetutkiskeluun, sisäisen viisauden löytämiseen ja omien voimavarojen tunnistamiseen päivittäisessä elämässä.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 79 arvioon
1-5 79:n arvosteluista
 1. (0) (0)
 2. Ihana collari, toimitus lähti seurannan mukaan tosi ripeästi, heti seuraavana päivänä, matka paketilla kesti postissa melkein kaksi viikkoa. Oli aika pitkä aika, luulin että on hävinnyt matkalla. Ei ole tietenkään teidän vika ❤️

  (0) (0)
 3. Niin ystävällinen palvelu aina ❤️

  (0) (0)
 4. Nopea toimitus, helppo asioida.

  (0) (0)
 5. Selkeät verkkosivut, helppo tilata ja nopea toimitus! Kaikki toimii erinomaisesti! Kiitos!

  (0) (0)

Kuvaus

uusin tulokas, A Beatuiful Story Labradorite rannekoru, ei ole pelkästään kaunis koru vaan myös voimakas työkalu, joka kutsuu sinua matkalle sisimpääsi ja auttaa löytämään oman viisauden ja voiman. Tämä ainutlaatuinen rannekoru on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista ja kätkee sisäänsä labradoriitin mysteerin ja voiman.

Korun runko on valmistettu kestävästä ja miellyttävästä puuvillalangasta, joka istuu mukavasti ranteeseesi ja antaa korulle luonnollisen ja maanläheisen ulkonäön. Kruununa kaikelle on labradoriitin kauneus ja voima, joka kimaltelee rannekorussa ja johdattaa sinut kohti sisäistä viisauttasi.

Labradoriitti on tunnettu voimakkaasta yhteydestään intuition ja sisäisen tiedon kanssa. Se auttaa sinua luottamaan sisäiseen ääneesi ja seuraamaan intuitiivisia impulssejasi. Tämä jalokivi kannustaa sinua katsomaan syvemmälle itseesi ja pohtimaan, mitä voit päästää irti ja mihin suuntaan haluat kulkea, sisäisen viisauden ohjaamana.

Tämä rannekoru on enemmän kuin pelkkä koru – se on symboli henkilökohtaisesta kasvusta ja voimasta. Sen liukuva solmu puuvillalangassa mahdollistaa helpon säädön, joten voit säätää sen sopivaksi ja pitää mukanasi päivittäin, tuoden mukanaan labradoriitin voiman ja rohkaisun jokaiseen päivääsi.

 • Kortin mitat ovat 74 x 74 mm.
 • Korun pituus: 15-22 cm
 • materiaali: Jalokivi

Jalokivet ovat luonnon luomia. Jokainen jalokivi on ainutlaatuinen. Siksi korusi väri voi näyttää hieman erilaiselta kuin kuvassa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!