A Beautiful Story Iris Smokey Quarts Rannekoru

19,95 

A Beautiful Storyn Iris Card Smokey Quartz -rannekoru säteilee savukvartsin suojaavaa energiaa, joka auttaa päästämään irti menneistä taakoista ja luo tilaa uudelle kasvulle ja kehitykselle, tarjoten kantajalleen voimaa ja suojaa matkalla kohti positiivista muutosta.

Varasto loppu

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-5 88:n arvosteluista
 1. Hyvin pakattu ruukut ja nopea toimitus.

  (0) (0)
 2. Hyvä verkkokauppa
  Tuotteet hyvin jaoteltu
  Selkeä ja helppokäyttöinen
  Verkkokauppa
  Todella nopea toimitus josta erikois kiitos
  Suosittelen

  (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. Laadukkaat tavarat, nopea toimitus.

  (0) (0)

Kuvaus

A Beautiful Storyn Iris Card Smokey Quartz -rannekoru tulee esittelyyn kantaen mukanaan savukvartsin voimakasta ja suojaavaa energiaa, joka toimii ikään kuin suodattimena vapauttaen negatiivisen ja säilyttäen positiivisen. Tämä hopeanvärinen rannekoru säteilee kauneutta ja voimaa, joka rohkaisee kantajaansa päästämään irti menneestä ja luomaan uutta kasvualustaa omalle henkiselle kasvulle ja kehitykselle.

Rannekoru on huolellisesti valmistettu valituista materiaaleista, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Se on punottu korkealaatuisesta puuvillalangasta, jonka ympärille on taitavasti punottu hohtavat lasihelmet ja kiiltävät messinkihelmet. Korun keskipisteenä loistaa pieni savukvartsijalokivi, jonka väri vaihtelee syvän ruskeasta läpinäkyvään, luoden korulle mysteerisen ja maanläheisen ilmeen. Savukvartsi tunnetaan kivenä, joka auttaa puhdistamaan ja suojaamaan energiakenttää, sekä rohkaisee päästämään irti menneistä taakoista ja luomaan tilaa uusille kasvumahdollisuuksille.

Rannekorussa on säädettävä liukuva solmu, mikä mahdollistaa sen, että koru istuu täydellisesti erikokoisille ranteille, sen pituuden vaihdellessa välillä 16-22 senttimetriä. Jokainen rannekoru on huolellisesti kiinnitetty tyylikkäälle paperikortille, mikä lisää korun arvokkuutta ja tekee siitä ihanteellisen lahjan itselle tai rakkaalle.

Savukvartsi kutsuu kantajaansa vapauttamaan menneet taakat ja luomaan tilaa uusille kasvumahdollisuuksille. Sen voimakas energia toimii suojaavana kilpenä, auttaen kantajaansa säilyttämään positiivisen ja puhdistamaan negatiivisen energian ympäriltään.

Ole valmis astumaan kohti uusia mahdollisuuksia ja luomaan hedelmällistä maaperää henkiselle kasvullesi, kun kannat tätä lumoavaa savukvartsin rannekorua. A Beautiful Storyn Iris Card Smokey Quartz -rannekoru ei ole vain koru, vaan se on symboli puhdistumisesta, suojaamisesta ja uudelleen syntymisestä, joka valaisee tietä kohti henkilökohtaista voimaa ja kasvua.

 • Korun pituus: 16-22 cm
 • materiaali: Puuvillalanka, lasi, paperi, jalokivi, messinki

Jalokivet ovat luonnon luomia. Jokainen jalokivi on ainutlaatuinen. Siksi korusi väri voi näyttää hieman erilaiselta kuin kuvassa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!