A Beautiful Story Iris Lapis Lazuli Rannekoru

19,95 

A Beautiful Storyn Iris Card Lapis Lazuli -rannekoru kutsuu kantajaansa seisomaan rohkeasti omassa totuudessaan ja luomaan aitoja ja syvällisiä yhteyksiä ympäröivään maailmaan, tarjoten lohdutusta ja iloa ystävyyden kauneimmassa muodossa.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 85 arvioon
1-5 72:n arvosteluista
 1. (0) (0)
 2. Laadukkaat tavarat, nopea toimitus.

  (0) (0)
 3. Tilasin paidan netistä (ajattelin, että loppuu nopeasti kaupalta😅) ja hain sen kaupalta itse. Sain sovittaa paidan ja kokeilin myös toisen värin mutta pitäydyin valinnassani. Palvelu oli mahtavaa ja tuote oli noudettavissa heti. Paita on super!🤩

  (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. Nopea toimitus

  (0) (0)

Kuvaus

A Beautiful Storyn Iris Card Lapis Lazuli -rannekoru tulee esittelemään Lapis Lazulin rehellistä ja aitoa energiaa, kutsuen kantajaansa seisomaan vahvana totuudessaan ja rohkaisten häntä puhumaan sydämensä äänellä. Tämä hopeanvärinen rannekoru säteilee kauneutta ja voimaa, joka kutsuu ympärilleen aitoja ja syvällisiä yhteyksiä, muuttaen kohtaamiset auringonpaisteeksi sielulle ja ystävyyden kauneimmaksi muodoksi.

Rannekoru on huolellisesti valmistettu valituista materiaaleista, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Se on punottu korkealaatuisesta puuvillalangasta, jonka ympärille on taitavasti punottu hohtavat lasihelmet ja kiiltävät messinkihelmet. Korun keskipisteenä loistaa pieni lapis lazulijalokivi, jonka intensiivinen sininen väri ja kultaiset raitakuviot ovat kuin tähtitaivas yöllä. Lapis lazuli tunnetaan kivenä, joka symboloi totuuden etsintää ja sisäistä viisautta, rohkaisten kantajaansa seisomaan vahvana omassa totuudessaan ja löytämään syvemmän yhteyden itseensä ja muihin.

Rannekorussa on säädettävä liukuva solmu, mikä mahdollistaa sen, että koru istuu täydellisesti erikokoisille ranteille, sen pituuden vaihdellessa välillä 16-22 senttimetriä. Jokainen rannekoru on huolellisesti kiinnitetty tyylikkäälle paperikortille, joka lisää korun arvokkuutta ja tekee siitä ihanteellisen lahjan itselle tai rakkaalle.

Lapis Lazuli rohkaisee kantajaansa olemaan rohkea ja puhumaan totuutensa sydämestään käsin, luoden aitoja ja syvällisiä yhteyksiä ympäröivään maailmaan. Sen energia avaa oven ystävyydelle kauneimmassa muodossaan, tuoden lohtua ja iloa elämään.

Anna tämän rannekorun voiman ja kauneuden täyttää sinut ja ympäröivä maailma, luoden tilaa aidoille ja merkityksellisille kohtaamisille. A Beautiful Storyn Iris Card Lapis Lazuli -rannekoru ei ole vain koru, vaan se on symboli totuuden voimasta ja ystävyyden kauneimmasta muodosta, joka valaisee tietä kohti syvempää yhteyttä ja ymmärrystä.

A Beatuiful Story Iris Lapis Lazuli rannekoru. Esittelyssä Iris Card Lapis Lazuli hopeanvärinen rannekoru. Rannekoru on valmistettu puuvillalangasta, jossa on lasihelmiä, messinkihelmiä ja pieni lapis lazuli jalokivi ja siinä on säädettävä liukuva solmu. Rannekorun pituus on 16-22 senttimetriä. Rannekoru on kiinnitetty paperikortille.

Lapis Lazuli on rehellisten ja aitojen yhteyksien kivi. Seisot vahvana totuudessasi, uskalla puhua mitä sydämelläsi on. Ja tästä autenttisesta paikasta tapaat ihmisiä, jotka tuntuvat auringonpaisteelta sielullesi. Ystävyys kauneimmassa muodossaan.

 • Korun pituus: 16-22 cm
 • materiaali: Puuvillalanka, lasi, paperi, jalokivi, messinki

Jalokivet ovat luonnon luomia. Jokainen jalokivi on ainutlaatuinen. Siksi korusi väri voi näyttää hieman erilaiselta kuin kuvassa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!