A Beautiful Story Iris Black Onyx Rannekoru

19,95 

A Beautiful Storyn Irish Black Onyx rannekoru yhdistää mustan onyxin voiman ja tuen sekä huolellisesti valitut materiaalit, kuten puuvillalangan, lasihelmet ja messinkihelmet, tarjoten symbolisen korun, joka rohkaisee olemaan oma itsensä ja luottamaan siihen, että voima ja ystävyys ovat aina läsnä.

Varastossa

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 79 arvioon
1-5 79:n arvosteluista
 1. (0) (0)
 2. Ihana collari, toimitus lähti seurannan mukaan tosi ripeästi, heti seuraavana päivänä, matka paketilla kesti postissa melkein kaksi viikkoa. Oli aika pitkä aika, luulin että on hävinnyt matkalla. Ei ole tietenkään teidän vika ❤️

  (0) (0)
 3. Niin ystävällinen palvelu aina ❤️

  (0) (0)
 4. Nopea toimitus, helppo asioida.

  (0) (0)
 5. Selkeät verkkosivut, helppo tilata ja nopea toimitus! Kaikki toimii erinomaisesti! Kiitos!

  (0) (0)

Kuvaus

Astetta voimaa ja luottamusta arkeesi tuo A Beautiful Storyn Irish Black Onyx rannekoru, joka on valmistettu huolellisesti valikoiduista materiaaleista, kuten puuvillalangasta, lasihelmistä, messinkihelmistä sekä pienestä mustasta onyx-jalokivestä, luoden näyttävän ja merkityksellisen korun.

Tämä upea rannekoru on varustettu säädettävällä liukuvalla solmulla, joka mahdollistaa sen sopivuuden monen kokoisille ranteille, pituuden ollessa välillä 16-22 senttimetriä. Rannekoru on huolellisesti kiinnitetty kauniiseen paperikorttiin, mikä tekee siitä myös ihastuttavan lahjan itsellesi tai läheisellesi.

Mustan onyxin symboloima voima ja tuki kantavat sinua läpi vaikeidenkin hetkien, muistuttaen sinua omasta vahvuudestasi ja rohkeudestasi. Sen lempeä, mutta samalla vahva energia antaa sinulle luottamusta olla oma itsesi ja hyväksyä kaikki puolesi, olipa tilanne mikä tahansa.

Musta onyx on kuin luotettava ystävä, joka suojaa ja tukisi sinua kaikkialla, minne ikinä matkaatkin. Sen läsnäolo muistuttaa sinua siitä, ettet ole yksin ja että voit aina turvautua muiden apuun tarvittaessa. Tämä rannekoru on enemmän kuin pelkkä koriste – se on merkityksellinen symboli voimasta, tuesta ja yhteisöllisyydestä, joka kannattelee sinua läpi elämän.

 • Korun pituus: 16-22 cm
 • materiaali: Puuvillalanka, lasi, paperi, jalokivi, messinki

Jalokivet ovat luonnon luomia. Jokainen jalokivi on ainutlaatuinen. Siksi korusi väri voi näyttää hieman erilaiselta kuin kuvassa.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!