Tiirinkosken Kevät Helatorstaina 9.5.

Olemme valmistelleet päivän täyteen iloisia hetkiä, maukkaita herkkuja ja inspiroivia ideoita kevään puutarhaan. Ihania lahjaideoita äideille sekä valmistuville.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilan keväiset maut

Astuessasi tehtaalle, sinua tervehtivät tilan omien burgerien houkutteleva tuoksu ja mehevä maku. Laadukkaat ja suositut burgerit on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Lisäksi voit maistella paljon muita kevään herkkuja kahvilassamme, jossa tarjoilemme tuoreita leivonnaisia ja virkistäviä juomia.

Ideoita ja inspiraatiota myymälässä

Lifestylemyymälämme on puhejnnut kukkaan. Löydät kodin keväiseen sisustukseen ihania tuotteita. Äideille ja valmistuville kauniita koruja sekä muita lahjaideoita. Viherpeukaloille tarjolla laadukkaita puutarhatuotteita. Saat asiantuntevaa ja iloista palvelua.

Pihalta puutarhaan

Idyllisessä maalaismaisemassa pääset tutustumaan kolme viikkoa vanhoihin kartisoihin pihallamme. Omaan puutarhaan löydät puolestasi tuttuja ja laadukkaita Bergs Potter ruukkuja, istutusideoita ja kauniita kukkia, jotka tuovat lisää piristystä kotiisi ja puutarhaasi. Tarjolla on myös muita puutarhuria ilahduttavia tuotteita, kuten Kukkatarhurin leikkokukkasiemeniä. Ideoidaan yhdessä puutarhasi loistoon!

Yhteisöllinen tunnelma

Tiirinkosken Tehtaan Kevät – paikka, jossa voi nauttia yhteisöllisestä tunnelmasta. Tule viettämään rentoa päivää kanssamme ja löydä inspiraatiota keväiseen puutarhaan, ihastuttaviin lahjaideoihin sekä nauti keväisistä makuelämyksistä.

Merkitse kalenteriisi

Päivämäärä: Helatorstai 9. toukokuuta
Aika: klo 11:00–18:00
Paikka: Tiirinkosken Tehdas, Haantie 5, 13500 Hämeenlinna

Liity mukaan kevät tapahtumaan Tiirinkosken Tehtaalla. Odotamme innolla näkevämme sinut Tiirinkoskella!